Jump to content

Ερώτηση για νέα GPU

fiestanik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την αγορά νέας GPU. Αυτή που έχω τώρα είναι η 9800GT 512 MB και θα ήθελα να περάσω σε κάτι πιο καινούργιο. Λέω να καταλήξω σε αυτή:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?Manufacturer=Sapphire&CHIPSET_TYPE=HD%206870

το τροφοδοτικό θα τη σηκώσει; Έχω το Thermaltake WO103 600W. Τέλος αν έχετε άλλη πρόταση μέχρι 170€ είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

ε για το ποσο που αναφερεις , εισαι σε σχετικο μονοδρομο.

Στην ουσια ειναι 6870 ή 550τι

Προσωπικα θα εδινα 40 ευρω παραπανω για να παω σε 6950.

Το τροφοδοτικο σου σηκωνει ανετα καρτες μεχρι και μεγαλομεσαιας κατηγοριας.

Τι αναλυση χρησιμοποιεις και ποιον επεξεργαστη εχεις?

Με το τροδοδοτικο δεν υπαρχει προβλημα.

Έχω μια 19” οθόνη με ανάλυση 1440x900. Τον επεξεργαστή δεν τον θυμάμαι ακριβώς. Dual Core 2 είναι πάντως.

OK. Με την 6870 εισαι αρχοντας για πολυ καιρο, ειδικα αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις οθονη συντομα. Αν θες το κατι παραπανω σε επιδοσεις, μπορεις να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σου.

Στο budget που διαθετεις παρε απλα μια gtx 560.

Tις φτηνες τις βρισκεις σε αυτα που δινεις.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο σκρουτζ βρήκα 2 επιλογές με 169€, αλλά +16€ μεταφορικά, οπότε είναι εκτός μπάτζετ.

Στην 6870 θα πάω τελικά. Απλά λέω να περιμένω λίγο μήπως λόγω γιορτών γίνει καμιά έκπτωση.

Αν περιμενεις, μπορει να προλαβεις και την 6930 που ανακοινωθηκε οτι θα κυκλοφορησει συντομα. Βεβαια καλο θα ηταν να περιμενεις κανα review πρωτα, και μετα βλεπουμε.

γιατι για καποιο λογο νομιζω οτι η 560 βρισκεται λιγο κατω απο την 6950 και καμποσο πανω απο την 6870?

Μαλλον καποιο λαθος κανεις. Η 560Τi βρισκεται λιγο πιο κατω απο την 6950

Η 560(σκετη) ειναι στα ιδια με την 6870

λινκ θα θελα..

Και την 560 την ανεβαζεις ευκολα..την 6870...δε την πας "6950".

Και εγώ θα σου έδειχνα ότι ακριβώς σου έστειλε και ο cabdik!Οπότε go 4 it!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.