Jump to content

2 αντλιες και 2 ψυγεια!!πολυ λολ!!

overclocked

Recommended Posts

ειχα μια αντλια και ενα ψυγειο που καθοντουσαν και με αφορμη τις μεγαλες θερμοκρασιες που ειχα 40+ εκανα το παρακατω πολυ λολ!! τωρα εδω και 2 ωρες ειμαι 35 βαθμους!!!!!

επαιξα unreal για καμια ωρα και πηγε 35.5 ΛΟΛ

βεβαια γινεται πανικος και δεν ειναι για να μετακινηθει αλλα δε με χαλαει! :rolleyes:

post-234-1416071051,0145_thumb.jpg

επειδη το enermax πραγματικα ζεματαγε και ειχα 40 βαθμους συστημα και μαλιστα ειδα αφου το εβγαλα οτι ειχε σταματισει το κατω fan τωρα το εχω εξω απο το κουτι και δροσιζεται με εναν 120 fan :D

μιλαμε ειχα στα καλα καθουμενα restart λογο του τροφοδοτικου μαλλον!!!

τωρα ειμαι οκ απο τοτε που το εβγαλα εξω.......

παντως πλακα πλακα μεγαλη διαφορα τα 2 ψυγεια.....και δε περιμενα να δω διαφορες....

μονο τωρα δεν ειμαι για lan :tomato: :tomato:

post-234-1416071051,4288_thumb.jpg

oxi ρε γαμωτο και το μεγαλω θελει καθαρισμα.......το αλλο το καθαρισα γιατι το ειχα κατο απο το κρεβατι και ειχε πολυυυυυ σκονη...... ειχε και ετοιμα shrouds για να βαζεις ανεμιστηρια αλλα τα εβγαλα σημερα γιατι γινοταν μεγαλο....ασε που μπορει να το βαλω και μεσα στο κουτι....

σημερα επισης εβγαλα και το block απο vga αλλα μαλλον θα το ξαναβαλω

αντλια μεγαλη(μεσα στο τανκ)ψυγειο1-ψυγειο2-αντλια και μετα blocks και καταληγει στο τανκ

και μαλιστα δεν εχει κοπει καθολου η ροη!!λογικα λογο της 2ης αντλιας.....αρα το νερο πριν παει cpu περναει απο 2 ψυγεια...καλοοοοοοοο :D

Αρχική απάντηση από overclocked

αντλια μεγαλη(μεσα στο τανκ)ψυγειο1-ψυγειο2-αντλια και μετα blocks και καταληγει στο τανκ

και μαλιστα δεν εχει κοπει καθολου η ροη!!λογικα λογο της 2ης αντλιας.....αρα το νερο πριν παει cpu περναει απο 2 ψυγεια...καλοοοοοοοο :D

ftiakse mas kai emas mia pou den exoume tipota... :'(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.