DJD Δεκέμβριος 10, 2011 Author #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Παίδες αν σας βγάζει "Δεν έχετε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την σελίδα." πάει να πει ότι είστε από σπόντα στην 3η φάση και δίνετε λάθος απαντήσεις στους γρίφους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Δεκέμβριος 10, 2011 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Περιπου 10/18 γριφους ειναι σχετικα ευκολοι.. εγω ειμαι 12/18 και στους αλλους 6 εχω δοκιμασει τα παντα... πιστευω για να τα λυσεις ολα χρειαζεσαι 3 ανθρωπους... 1 εξυπνο 1 χαζο και μια γυναικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 10, 2011 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 αχαχχααχ ξεχωριστη κατηγορια η γυναικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 10, 2011 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 αχαχχααχ ξεχωριστη κατηγορια η γυναικα? Aυτό να λέγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 10, 2011 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Tο login με ελληνικά username είναι ΟΚ τώρα! Αν κάποιος έχει πρόβλημα pm. Με ελληνικά είναι ΟΚ αλλά χάλασε το login για χαρακτήρες Πριν μπορούσα να κάνω login αλλά τώρα όχι Ούτε αν αλλάξω encoding κλπκλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 10, 2011 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 (edited) Mια ένσταση, μια λέξη, δεν ειναι greeklish.... Κατά τύχη την βρήκα....EDIT: Πάντως πολύ γουστάρω τον φετινό διαγωνισμό! Κόλλησα αρκετή ώρα!!!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2011 από wesker Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 10, 2011 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Μια ενταση ή μια ενσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 10, 2011 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Μια ενταση ή μια ενσταση? Σωστός!!!!!! Αλλα εχω και ενταση και με τον διαγωνισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 10, 2011 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Απλα ρωτησα γιατι η ωρα ειναι δυσκολη κ η καθε λεξη μετραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 11, 2011 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 (edited) Mια ένσταση, μια λέξη, δεν ειναι greeklish.... Κατά τύχη την βρήκα....EDIT: Πάντως πολύ γουστάρω τον φετινό διαγωνισμό! Κόλλησα αρκετή ώρα!!!!! ειναι enggreek? δηλαδη οπως λεμε what the **** γουατ δε φακ γιατι μονο μια μου λειπει... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2011 από InsertCoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Δεκέμβριος 11, 2011 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 δεν έχω καταλαβει 3 πράγματα:1) οι λεξεις είναι 18 ή περισσότερες στο συνολο, και εμείς πρέπει να βρούμε 18?2)υπάρχουν άκυρες λέξεις??? δηλαδή άχρηστες? δηλαδή είναι 18 έγκυρες και χ ακυρες?3)έχω βρεί 5 εξαρτήματα αν σταματήσω εδώ έχω πάρει πόντους? φαίνονται αυτόματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 11, 2011 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 δεν έχω καταλαβει 3 πράγματα:1) οι λεξεις είναι 18 ή περισσότερες στο συνολο, και εμείς πρέπει να βρούμε 18?2)υπάρχουν άκυρες λέξεις??? δηλαδή άχρηστες? δηλαδή είναι 18 έγκυρες και χ ακυρες?3)έχω βρεί 5 εξαρτήματα αν σταματήσω εδώ έχω πάρει πόντους? φαίνονται αυτόματα?1+2) Ναι ειναι πιο πολλές, απλά ορισμένες οδηγουν σε ΖΟΝΓΚ!3) Ναι παιρνεις εναν ποντο για καθε εξάρτημα που βρίσκεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 11, 2011 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 δεν βγάζω άκρη, 4 λέξεις έχω βρεί μέχρι τώρα. Μπορώ να πάρω την iWill DK8N και να φύγω;:dance3: Ίσως να προλάβω να πάρω κάνα ζευγάρι γυαλιά μέχρι να τα παρατήσω. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 11, 2011 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 1+2) Ναι ειναι πιο πολλές, απλά ορισμένες οδηγουν σε ΖΟΝΓΚ!3) Ναι παιρνεις εναν ποντο για καθε εξάρτημα που βρίσκεις.τα ΖΟΝΓΚ ειναι ΑΚΥΡΕΣ?!?! και ψαχνω γριφο τοσες ωρες εγω αχχαχχαχα FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 11, 2011 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Ρε παιδια βαζω μια σωστη (λογικα) απαντηση σε 2 γριφους και μου βγαζουν αυτοΔεν έχετε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδαΠαιζει κατι? (εχω κανει login) ή απλα ΔΕΝ ειναι σωστη η απαντηση?Στο δευτερο μου το βγαζει στα αγγλικαDen exete dikaiwma prosvasis se auti ti selida Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 11, 2011 Author #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Ρε παιδια βαζω μια σωστη (λογικα) απαντηση σε 2 γριφους και μου βγαζουν αυτοΠαιζει κατι? (εχω κανει login) ή απλα ΔΕΝ ειναι σωστη η απαντηση? Στο δευτερο μου το βγαζει στα αγγλικα Παίδες αν σας βγάζει "Δεν έχετε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την σελίδα." πάει να πει ότι είστε από σπόντα στην 3η φάση και δίνετε λάθος απαντήσεις στους γρίφους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 11, 2011 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Οι news posters δεν δινουν λεξεις σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 11, 2011 #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Εγω νομιζα μαζι με τα ζονγκ ειναι 18 κ σταματησα να ψαχνω :fist: Οχιιιιιιιιιιιιιιιι παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 11, 2011 Author #99 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Εγω νομιζα μαζι με τα ζονγκ ειναι 18 κ σταματησα να ψαχνω :fist:Οχιιιιιιιιιιιιιιιι παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:wall::wall::wall: OMG... ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 18! .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 11, 2011 #100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Θα φαω ban αν ρωτησω ποσες ειναι οι λεξεις ε?:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts