Guard1an Ιανουάριος 9, 2012 #501 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Για το μαγικό νούμερο 6 έριξα τα γράμματα σε έναν ASCII Art Generator και μου έβγαλε την λέξη Hardware. Έτσι το ψυλιάστηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 9, 2012 #502 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Εγώ δεν τα κατάφερα, προτιμώ σταυρόλεξο που είναι καθαρά θέμα απλής γνώσης και όχι γρίφους που είναι θέμα **φαρδίας και πανεπιστημιακών γνώσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 9, 2012 #503 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 (edited) Ο μονος σπαστικος γριφος ηταν με την νυφη...εκει ειχα βρει το ονομα...δεν το επαιρνα...και εβαζα οτι μπορειτε να φανταστειτε απο C language ...αλλα ο π@π@ρας δεν σκεφτηκα να βαλω unix...ενα hint με βοηθησε απο ενα παιδι.Το αρχικο ονομα το βρηκα με google γιατι και εγω διαβαζα denis bitchie ή κατι τετοιο και λεω δεν το βαζω στο google...μου το εβγαλε σχεδον κατευθειαν.Οι αλλοι γριφοι ηταν σχετικα απλοι...αν και ηθελαν φαντασια και λιγο τυχη...πχ αυτον με το δυαδικο τον ειχα βρει πανω κατω αλλα δεν τον "εβαζα" σωστα.Τον γριφο της προσθεσης τον εβγαλα με brute force μολυβι χαρτι LoL κατι σαν την λυση που δοθηκε παραπανω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2012 από ison Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 9, 2012 #504 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Και εμένα η νύφη με ζόρισε περισσότερο. Έξυπνο το subtraction που είδα ότι σκέφτηκαν κάποιοι, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι θα βρω την original στο internet. Εγώ τα καλύτερα αποτελέσματα τα είδα με "poster edges". Ακόμα και με το όνομα όμως, ενώ είχα δοκιμάσει το UNIX και Unix, δεν δοκίμασα το unix, οπότε πάλι άργησα να το βρω. Θυμάμαι και άλλες χρονιές, είχαμε θέμα με το πόσοι διαφορετικοί συνδυασμοί παίζουν και ειδικά τα κεφαλαία και μικρά είναι εκνευριστικό αρκετές φορές. Σε έναν γρίφο μάλιστα νομίζω πέρασε και με ελληνικούς χαρακτήρες και κεφαλαία (στο κρυπτόλεξο νομίζω). Γενικά πάντως το διασκέδασα. Άλλωστε οι λόγοι που γουστάραμε και πορωνόμασταν τόσο με τα παλιά κλασσικά παιχνίδια, είναι γιατί μας έβγαινε η πίστη να κερδίσουμε τον τελικό αρχηγό, με άπειρες επαναλήψεις, αλλά όταν αυτό γινόταν η αίσθηση ήταν απίστευτη. Συγχαρητήρια στα άρρωστα μυαλά λοιπόν που έφτιαξαν τους γρίφους, όσοι μας έχουμε έστω και μία μικρή ένσταση σε κάποιον από αυτούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι το διασκέδασαν. Και του χρόνου! υγ: περιμένω στατιστικά (πόσοι τα βρήκαν όλα, λάθος δοκιμές, άκυρες λέξεις κτλ). Επίσης εφόσον είμασταν logαρισμένοι όταν δοκιμάζαμε, θα ήθελα και το "ιστορικό" μου αν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 9, 2012 #505 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Εμένα δε μου άρεσε καθόλου ο διαγωνισμός.Αυτό το στυλ είναι ότι να'ναι.imoΥπάρχουν άπειροι συνδυασμοί και κεφαλαία και μικρά και γρεεκλις και ελληνικά και μπορεί να έχεις βρει τη λέξη και επειδή κάνεις ένα γράμμα λάθος να ψάχνεις για άλλη κ.τ.λ. στις άπειρες λέξεις μιας εικόνας.Άσε που το ψάξιμο των ποστ ήταν..."καμία ασχολία για καμιά βδομάδα και 25ώρες το 24άωρο" για να βρεις και να μην ασχολείσαι με τπτ άλλο!Καλό θα ήταν να υπήρχαν μέρη του διαγωνισμού που να ήθελαν ΤΡΟΠΟ και όχι ΚΟΠΟ.Αυτά!Με εκτίμηση Γιάννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Ιανουάριος 9, 2012 #506 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Ολα τα μέρη του διαγωνισού ηθελα ΤΡΟΠΟ οχι ΚΟΠΟ, τις 18 λεξεις τις βρηκα μεσα σε δυο απογευματα.... αρκει να σκεφτοσουν τον τροπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιανουάριος 9, 2012 #507 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 (edited) Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί και κεφαλαία και μικρά και γρεεκλις και ελληνικά και μπορεί να έχεις βρει τη λέξη και επειδή κάνεις ένα γράμμα λάθος να ψάχνεις για άλλη κ.τ.λ. στις άπειρες λέξεις μιας εικόνας.Όλες οι λύσεις είχαν συγκεκριμένη μορφή, ήταν με μικρά και greeklish..Άσε που το ψάξιμο των ποστ ήταν..."καμία ασχολία για καμιά βδομάδα και 25ώρες το 24άωρο" για να βρεις και να μην ασχολείσαι με τπτ άλλο!Μπα, με σωστή χρήση της αναζήτησης έβγαιναν πολύ γρήγορα.. Δεν χρειαζόταν καν να ανοίξεις τα αποτελέσματα, καθώς οι λέξεις φαινόταν στην προεπισκόπηση που βγάζει η αναζήτηση.Φιλικά,Θωμάς Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2012 από tomtoub Link to comment Share on other sites More sharing options...
madboy1989 Ιανουάριος 9, 2012 #508 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Άσε που το ψάξιμο των ποστ ήταν..."καμία ασχολία για καμιά βδομάδα και 25ώρες το 24άωρο" για να βρεις και να μην ασχολείσαι με τπτ άλλο!Εάν είχες κάνει αναζήτηση χρησιμοποιώντας αυτό το στοιχείο:"Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μέλη της ομάδας του TheLab.gr, VIPs (μερικοί από αυτούς), Reviewers, Mods, Admins και Founders"Θα εβρισκες τα post που έκαναν οι "VIPs (μερικοί από αυτούς), Reviewers, Mods, Admins και Founders" στις τελευταίες 2 εβδομάδες (24/11/2011-08/12/2011) και θα έβρισκες τις λέξεις πολύ εύκολα.Πάντως έχεις ήδη συμμετάσχει στον διαγωνισμό εάν έχεις κάνει έστω ένα post/like στο thread "Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός", απλά δεν πήρες πολλές συμμετοχές για την κλήρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 9, 2012 #509 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] http://www.thelab.gr/1062976859-post125.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 9, 2012 #510 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Τι ώρα (Ελλάδας/φόρουμ) να είμαστε αυριο εδώ για την κλήρωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Ιανουάριος 10, 2012 #511 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Εγω παντως επεσα ταβλα απο καποιο μικροβιακι του αναπνευστικου τη πρωτη μερα του διαγωνισμου... Όντας λιωμα βρηκα το πρωτο μου γριφο και μετα απο 10 μερες που ειχαν φυγει ολα τα συμπτωματα δεν ειχα καμια ορεξη να βρω άλλα...Τη νυφη την ανοιξα στο PaintShop Photo Pro αλλα ο εγκεφαλος δεν εκανε καλη επαφη εκεινες τις μερες. Καλοδουλευτα οτι κερδισετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 10, 2012 #512 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Ποια ηταν το πρώτο βημα του γρίφου ωστε να ξεκινήσει καποιος?(ναι δεν ασχολήθηκα φετος...βαριόμουν να ψάξω τις greeklish λέξεις/γραμματα ή οτι και αν ηταν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonick Ιανουάριος 10, 2012 #513 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Η λύση του άδωρου...δώρου ποιά είναι τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιανουάριος 10, 2012 #514 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Η λύση του άδωρου...δώρου ποιά είναι τελικά; Το Raven στην εικονα του δεν εχει το μπλε κουτακι που εχουν ολες οι αλλες εικονες.Τοσο απλο ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonick Ιανουάριος 10, 2012 #515 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Ποιο είναι το raven;Γιατί δεν το έπιασα πάλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 10, 2012 #516 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Ποιο είναι το raven;Γιατί δεν το έπιασα πάλι!! Η 1η εικόνα http://www.thelab.gr/eidiseis/megalos-xristougenniatikos-diagwnismos-thelab-gr-102754.html?garpg=9#content_start Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonick Ιανουάριος 10, 2012 #517 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Μα να μην τα έχω δει καθόλου αυτά όμως!!Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 10, 2012 #518 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Ασε ασε ουτε γω το ειδα αυτο...δεν πηγε καν το μυαλο μου εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 10, 2012 #519 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Αδωρο..δωρο, πρωτες σκεψεις... μαλαμας,πριγκιπεσσα,χαρακτηρας,θεοδωρα,δωροθεος....πολυ μετα ηρθε το raven:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonick Ιανουάριος 10, 2012 #520 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Εγώ που να είχα βάλει τους πάντες να το βρουν και να μου λένε υγεία,αγάπη,ζωή κλπ;Μα καμία σχέση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts