Nephiλiμ Ιανουάριος 6, 2012 #381 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Για συνεχιστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskor Ιανουάριος 6, 2012 #382 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 παιδευομαι τοσο καιρο και εχω 5 γριφους αλυτους!!μπορειτε να δωσετε ενα hint για το μαγικο νουμερο και να πειτε αν η λεξη στην πρασινοματα ειναι greeklish ή english και αν εχει κενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2012 Author #383 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Το μαγικό νούμερο δε χρειάζεται hint, απλά πρέπει να βρεις πως θα το χρησιμοποιήσεις.Άιντε να βοηθήσω λίγο παραπάνω για την πρασινομάτα. Είναι δύο "λέξεις", ψάχνουμε όνομα το οποίο συσχετίζεται άμεσα με την πληροφορική. Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιανουάριος 6, 2012 #384 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Για τον φοίνικα μπορούμε να πούμε τίποτα....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2012 Author #385 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Δε νομίζω, είναι απλός σχετικά γρίφος μόλις πιάσετε το θέμα του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να συνδυάσεις τον "φοίνικα" με αυτό που βλέπεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 6, 2012 #386 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Πρασινομάτα, απλά έβγαλα τα μάτια μου αλλά τπτ, Τι δείχνει η εικόνα; xxxxxxxxx.html Wtf , Το "μαγικό" νούμερο, άδωρο... δώρο Δεν τα λες και λίγα.. λες α προλάβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 6, 2012 #387 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Ο γρίφος με το 6άρι σπάει νεύρα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 6, 2012 #388 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Η πρασινοματα σπαει νευρα γιατι υποπτευουν με το δεξι ματι τι παιζει να ναι η λυση ο Admin μου αναψε φωτιες τωρα,γιατι σιγουρα δεν γραφω σωστα την απαντηση!!!!!:wall::shout::shout::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2012 #389 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Όταν στήσουμε το κουτί παίρνουμε κάποια έξτρα συμμετοχή ή κάτι τέτοιο; [MENTION=23]DJD[/MENTION] δώσε ένα hint για το γρίφο με το 6 ρε. Μόνο αυτό μου έμεινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Ιανουάριος 6, 2012 #390 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Νομιζω τα εχω βρειι ολα αλλα και παλι δεν μπορω να φτιαξω το PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2012 Author #391 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Αν και λίγες ώρες έμειναν πριν κλείσει ο διαγωνισμός..- Αυτό που θα βρείτε στην πρασινομάτα δε πάει να πει ότι είναι κι η απάντηση.- Ο κάθε γρίφος έχει μοναδική απάντηση (εκτός των Ζονκ).Το 6 δε θέλει hint, υπάρχει ήδη ένα στη σελίδα που ουσιαστικά φανερώνει την λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 6, 2012 #392 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 (edited) Αν και λίγες ώρες έμειναν πριν κλείσει ο διαγωνισμός..- Αυτό που θα βρείτε στην πρασινομάτα δε πάει να πει ότι είναι κι η απάντηση. - Ο κάθε γρίφος έχει μοναδική απάντηση (εκτός των Ζονκ). Το 6 δε θέλει hint, υπάρχει ήδη ένα στη σελίδα που ουσιαστικά φανερώνει την λύση. ομολογω οτι εχεις παρα βοηθησει στον γριφο με την πρασινοματα σε σημειο που αισθανομαι οτι οι υπολοιποι γριφοι που βρηκα ειναι ηλιθιοι!:p εχω κλεισει 24 ωρο σιγουρα στο ψαξιμο της αν δεν το βρω πραγματικα θα τρελαθω!!!:shout::shout::shout: EDIT TO ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!!!:dance3::dance3::dance3::dance3: Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2012 από devilmanson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 6, 2012 #393 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Πρασινομάτα και πράξη λύθηκαν (Τhanks again DJD), μένει το thelab.gr. Έβαλα 11-8-80 και δεν δούλεψε :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssion Ιανουάριος 6, 2012 #394 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 ελπιζω μετα την ληξη του διαγωνισμου να μας δωσετε τις απαντησεις, ετσι για να φυγει η περιεργεια βρε παιδακι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos7 Ιανουάριος 6, 2012 #395 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 ΤΑ ΕΛΥΣΑ ΟΛΑ!!!!!........θα έλεγα..., αν δίνατε κάνα hint της προκοπής.5 ήταν άλυτοι πριν 30 μέρες, 5 είναι και τώρα.Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, δώστε πρώτα κάνα hint και μετά τις λύσεις.Άντε καλύ-τερη χρονιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 6, 2012 #396 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Το 6 δε θέλει hint, υπάρχει ήδη ένα στη σελίδα που ουσιαστικά φανερώνει την λύση. Τόσες μέρες το παιδεύω και δε βρίσκω τη λύση.. Έχω φτάσει μέχρι ένα σημείο και μετά τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2012 #397 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 έτσι από περιέργεια, πόσοι είναι αυτοί που τα έχουν λύσει όλα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 6, 2012 #398 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Βρήκα το όνομα στην πρασινομάτα, αλλά δεν μου το παίρνει για σωστό.. Το δοκίμασα όλο μαζί, με κάτω παύλα, πάνω παύλα, τελεία, αλλά τίποτα.. Έχω άλλες 2 ώρες να δοκιμάσω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2012 #399 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Haya η συγκεκριμένη είναι γριφception Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 6, 2012 #400 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 T- 1:43:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts