devilmanson Ιανουάριος 3, 2012 #341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Παει και ο φοινικας πολυ εξυπνο οντως...:fist: Τωρα μου εμεινε μονο η πρασινοματα που μου χει σπασει τα νευρα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkos Ιανουάριος 3, 2012 #342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Δεν το λες και σε μας να ησυχάσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 3, 2012 #343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Τα πράγματα που μας περισσεύουν στο τέλος τι τα κάνουμε; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkos Ιανουάριος 3, 2012 #344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 (edited) Προς απάντηση ερωτήματος που είχα θέσει προτύτερα, το gmask παίζει κανονικότατα σε linux με την χρήση wine. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2012 από milkos Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Ιανουάριος 4, 2012 #345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 (edited) <==ΦοίνικαΑν και αυτό με την νύφη είναι ολίγον τραβηγμένο, δε με ευχαρίστησε ιδιαιτέρως που το έλυσα.τι εννοεις τραβηγμενο?και γιατι δεν σε ευχαριστησε..? οσο δυσκολοτερο ειναι τοσο πιο πολυ θα επρεπε να ευχαριστηθεις...εκτος αν ειναι καμια χαζομαρα η απαντηση...HINTS ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ THELAB.GR!!FTW Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2012 από johngamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 4, 2012 #346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Ερωτησούλα, και αν είναι spoiler 2 μέρες πριν την λήξη ζητάω ταπεινά συγνώμη, στον γρίφο του RootX, ποια είναι η πράξη? οι γραμμούλες είναι κενά ή παριστάνουν μια μεγάλη γραμμή? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 4, 2012 #347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Ερωτησούλα, και αν είναι spoiler 2 μέρες πριν την λήξη ζητάω ταπεινά συγνώμη, στον γρίφο του RootX, ποια είναι η πράξη? οι γραμμούλες είναι κενά ή παριστάνουν μια μεγάλη γραμμή? ?πρόσθεση είναι, και οι παυλίτσες είναι μια γραμμή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 4, 2012 #348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] τι θα γίνει με το hint που λέγαμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιανουάριος 4, 2012 #349 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 (edited) hints? :dance3: Έχω βρει την ερώτηση με το "νούμερο" και σκαλώνω στο να την απαντήσω... //Done! btw, αυτό ήταν το γριφception? Επίσης αυτό με το xxxxxxxxx.html υπάρχει αντιστοιχία στα γράμματα ή απλώς για το .html το λεει; Αν και αυτό πιστεύω θα το βρώ... Φοινικάς (και όχι η νύφη! done!) με έχει σκαλώσει PS: για το thelab.gr θα έλεγα σαν απάντηση μια που έχω βάλει και σε ένα αλλό και η οποία είναι σωστή. Όμως τελικά δεν είμαι απολύτως σίγουρος σε ποιόν από τους δύο γρίφους ανήκει αυτή η απάντηση...:shout: (υποθέτω όχι στο thelab.gr) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2012 από LiK Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 4, 2012 #350 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 H νυφη ειναι πραγματικα απαλευτη ειναι το μονο που μου χει μεινει και το χω ψαξει πανω απο 12 ωρο!!!! το photoshop μου τα χει παιξει!!!!!:fist::fist::fist::fist::fist::triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris83 Ιανουάριος 4, 2012 #351 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Ένα Hint για τη νύφη!!!!!!! Είμαι πολύ κοντά αλλά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιανουάριος 4, 2012 #352 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 η νύφη, το άδωρο δώρο και ο φοίνικας δεν παλεύονται λεμεεεεεε..... δώστε hint στον λαό να ασχοληθούμε δυο μερούλες ακόμη... :hang3::hang3::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιανουάριος 4, 2012 #353 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 (edited) Βρήκα τη νύφη! Δεν θέλουμε (θέλω? ) hint για αυτό! Δυσκολό νομίζω... Αλλά εμένα μ άρεσε όταν το βρήκα )) // Κάτι ακόμη... Μήπως με τις απαντήσεις που είναι σε greeklish πρέπει να γίνει κάτι; Την είχα ηδη πατήσει σε 2 γρίφους όπου έβαζα το σωστό απλώς με λάθος γραφή και νόμιζα οτι ήταν λάθος. Και τώρα νομίζω οτι έχω βρει την απάντηση του thelab, αλλά απλώς δεν την γράφω σωστά Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2012 από LiK Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 5, 2012 #354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 ο φοίνικας παλεύεται λίγο "έρευνα" θέλει.Ένα hint για την νυφούλα την πρασινομάτα όμως θα βοηθούσε τώρα στο τέλος... γιατί γίναμε κοκκινομάτηδες όλοι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 5, 2012 #355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION]Έχω ένα πρόβλημα με το login του γρίφου. Μου βγάζει κάτι σύμβολα σε λευκό φόντο, αντί να πετάει στη σελίδα που πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2012 Author #356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Λοιπόν άντε να βοηθήσω λίγο με την πρασινομάτα. Φαντάζομαι το video hint που κρύβεται στον κώδικα το είδατε ε; Ε ακολουθήστε αυτό που ακριβώς λέει. Το δεύτερο hint είναι ... περίπου 1200%.. Αυτά...[MENTION=9387]victor[/MENTION] clear cache/cookies για αρχή. Άλλαξες password μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 5, 2012 #357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 (edited) Ακόμα το ίδιο κάνει.Άκυρο. Όλα εντάξει τώρα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2012 από victor Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 5, 2012 #358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Λοιπόν άντε να βοηθήσω λίγο με την πρασινομάτα. Φαντάζομαι το video hint που κρύβεται στον κώδικα το είδατε ε; Ε ακολουθήστε αυτό που ακριβώς λέει. Το δεύτερο hint είναι ... περίπου 1200%.. Αυτά... Thanks αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι που ζητήσανε hint για τη νύφη είχανε φτάσει ήδη σε αυτό το επίπεδο. Thanks anyway ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 5, 2012 #359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Το πρόβλημα με το γρύφο της νύφης είναι η κακή χρήση της συμπίεσης εικόνας όταν κάναν το jpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Ιανουάριος 5, 2012 #360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 ^^ πολύ σωστά....Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts