hayabusa Ιανουάριος 2, 2012 #321 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 όχι, οκ. τους έχω βρει τους άλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 2, 2012 #322 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 <==ΦοίνικαΑν και αυτό με την νύφη είναι ολίγον τραβηγμένο, δε με ευχαρίστησε ιδιαιτέρως που το έλυσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksot Ιανουάριος 2, 2012 #323 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Μια μικρή βοήθεια για άδωρο, thelab.gr, μαγικό 6 και νύφη θα ήταν τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos7 Ιανουάριος 2, 2012 #324 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Επειδή είμαι στις καλές μου... για πείτε για ποιους γρίφους θέλετε hints.Hints; Θα πέσουν hints;; :happy2:1) "Τι δείχνει η εικόνα;" νομίζω ότι έχω καταλάβει τι ζητάει, άλλα ότι και αν βάζω - greeklish ή αγγλικά - δεν το παίρνει. Ο γρίφος, μάλλον, φαίνεται αυτόνομος. ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι ακριβώς 9 γράμματα "της μορφής xxxxxxxxx.html" και είναι greeklish;2) Αυτός που λέει για "μαγικό νούμερο" έχω βρει μέσα στα κεφαλαία γράμματα μια αγγλική λέξη που δε φαίνεται να χρησιμεύει κάπου...; Επισης, με ποιον άλλον γρίφο σχετίζεται;3) Ο Φοίνικας είναι αυτόνομος γρίφος;4) Αριθμοί .... -> για lab ??? :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 2, 2012 #325 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 εγω θελω αντι για hint +10 συμμετοχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 2, 2012 #326 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 εγω θελω αντι για hint +10 συμμετοχες Εγω θελω τις διπλασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 2, 2012 #327 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 εγω θελω αντι για hint +10 συμμετοχες Πιάσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkos Ιανουάριος 2, 2012 #328 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Hint για τον φοίνικα θέλουμε.Για το gmask εμείς που έχουμε linux τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 2, 2012 #329 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Εμένα γιατί ο φοίνικας μου φάνηκε ο καλύτερος γρίφος; μου μένουν άλλοι 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssion Ιανουάριος 2, 2012 #330 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 νομιζω οι προηγουμενοι καλυψαν τους γριφους που θελουμε hints:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 2, 2012 #331 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 ... του Chosen, του Τσάκωνα, ... Γι' αυτούς τους 2 κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 2, 2012 #332 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Εγω εχω κολλησει στον φοινικα και την νυφη να πω την αληθεια δεν θα ζητησω βοηθεια για τον φοινικα γιατι μου φαινεται επιλυσιμος και οντως κατι μας διαφευγει εμεις που το ψαχνουμεΠιστευω το δυσκολοτερο απο ολα ειναι η νυφη οποτε ενα hint εκει θα χρησιμευε παρα πολυ για τους περισσοτερους γιατι μας βλεπω για οφθαλμιατρο στο τελος της εβδομαδας!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 2, 2012 #333 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Άδωρο και νύφη από δώ. Καλά την τύπισσα την έχω απορρίψει λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά στο άδωρο ακόμη να μου έρθει η φλασιά.. Πάντως θα προτιμούσα να μη δοθούν hints...τις απορίες μας μπορούμε να τις λύσουμε μετά το πέρας του διαγωνισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 3, 2012 #334 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Άδωρο και νύφη από δώ. Καλά την τύπισσα την έχω απορρίψει λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά στο άδωρο ακόμη να μου έρθει η φλασιά..Πάντως θα προτιμούσα να μη δοθούν hints...τις απορίες μας μπορούμε να τις λύσουμε μετά το πέρας του διαγωνισμού. Το αδωρο ειναι ισως ο ευκολοτερος "σπαστικος" γριφος...απλα πρεπει να καταλαβεις τι σου ζηταει...διαβασε τι λεει και κανε την ερωτηση στον ευατο σου....τι πρεπει να βρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 3, 2012 #335 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Ελπιζω να ειχες βρει τη λεξη μου.Αυτο.Τιποτα αλλο.Την ειχα βρει!!! Και να φανταστεις στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει βαλει και 2 λεξεις ενα ατομο και εψαχνα σε σενα κανενα 2ωρο και ξαφνικα τελειωσαν οι σελιδες χωρις να σε εχω τελειωσει! Αλλα ειχα βρει τη λεξη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkos Ιανουάριος 3, 2012 #336 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 (edited) Την ειχα βρει!!! Και να φανταστεις στην αρχη νομιζα οτι μπορει να εχει βαλει και 2 λεξεις ενα ατομο και εψαχνα σε σενα κανενα 2ωρο και ξαφνικα τελειωσαν οι σελιδες χωρις να σε εχω τελειωσει! Αλλα ειχα βρει τη λεξη σου.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι την "είχες" βρεί. Πάντως ο κύριoς nephiλιμ είναι για σκότωμα. Σταμάτα να στέλνεις μηνύματα! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2012 από milkos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos7 Ιανουάριος 3, 2012 #337 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Το αδωρο ειναι ισως ο ευκολοτερος "σπαστικος" γριφος...απλα πρεπει να καταλαβεις τι σου ζηταει...διαβασε τι λεει και κανε την ερωτηση στον ευατο σου....τι πρεπει να βρεις?Δε νομίζει να βοηθάει αυτό. Αν θυμάμαι καλά, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί παρόμοια "τεχνική" σε προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και αυτό βοήθησε εμένα. Ανέτρεξε σε λύσεις προηγουμένων ετών.Ένα hint θα ήταν: Όταν παίζεις χαρτιά στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, τα υπολογίζεις τα κέρδη σου; Βλέπεις τι έχεις κερδίσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 3, 2012 #338 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 3, 2012 #339 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Please hints για πρασινοματα, αδωρο, thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιανουάριος 3, 2012 #340 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 χα χα χα! Ωραίο hint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts