johngamer Δεκέμβριος 27, 2011 #281 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 παιδια γινεται 2 γριφοι να εχουν την ιδια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Δεκέμβριος 27, 2011 #282 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Δεκέμβριος 27, 2011 #283 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Mαλιστα...αρα ειμαι στα 9/15...μου μενει η πρασινοματα, οι αριθμοι του (καταραμενου) thelab.gr, ο παλιοφοινικας, το μοντελο με τα φιλτρα(που αν μας λεγατε καπου στο αιγαιο βαλαμε ενα κουμπι, βρειτε το, πατηστε το...θα ηταν ευκολοτερο), το αδωρο, και την εικονα που δειχνει ξερω γω τι....μαλιστα...ποια σαινια τα σκεφτηκαν αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 27, 2011 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 το μοντελο με τα φιλτρα ΠΟΛΥ καλός γρίφος, όχι και τόσο δύσκολος θα έλεγα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Δεκέμβριος 27, 2011 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 ΠΟΛΥ καλός γρίφος, όχι και τόσο δύσκολος θα έλεγα!! αν χρειαζεται παραπανω απο ενα password, θα βρισω δεν υπαρχει περιπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 27, 2011 #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 και γω που τους έχω βρει όλους εκτός αυτόν με το μαγικό αριθμό 6 τι να πω....; και το παλευω μια βδομαδα + ...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Δεκέμβριος 27, 2011 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 (edited) και γω που τους έχω βρει όλους εκτός αυτόν με το μαγικό αριθμό 6 τι να πω....; και το παλευω μια βδομαδα + ...; οι γριφοι ειναι απλα ηλιθιοι...οταν φτιαχνεις γριφο δεν ξεκινας απο την λυση και φτανεις "καπου" ετσι γινεται οχι μονο δυσκολο αλλα και βλακωδες...οι πιθανες λυσεις ειναι παρα πολλες και αυτο κουραζει, το μυαλο δεν χρειαζεται να δουλεψει εξυπνα αλλα πολυ και αυτο κουραζει ακομα πιο πολυ...με λιγα λογια απλα τα βρηκες γιατι μπηκες στο μυαλο του δημιουργου...αυτο με το 6 το εχω βρει και μαλιστα απο τα πρωτα... ΠΟΛΥ καλός γρίφος, όχι και τόσο δύσκολος θα έλεγα!! δεν πιστευω να χρειαζεται και το αλλο προγραμμα το flmask? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2011 από johngamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 27, 2011 #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 έχω φτάσει μέχρι τη μέση στον εν λόγω γρίφο . απλά έχω κολλήσει . δεν ειναι οτι δεν είχα ιδεα τι να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Δεκέμβριος 27, 2011 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 οι γριφοι ειναι απλα ηλιθιοι...οταν φτιαχνεις γριφο δεν ξεκινας απο την λυση και φτανεις "καπου" ετσι γινεται οχι μονο δυσκολο αλλα και βλακωδες...οι πιθανες λυσεις ειναι παρα πολλες και αυτο κουραζει, το μυαλο δεν χρειαζεται να δουλεψει εξυπνα αλλα πολυ και αυτο κουραζει ακομα πιο πολυ...με λιγα λογια απλα τα βρηκες γιατι μπηκες στο μυαλο του δημιουργου...αυτο με το 6 το εχω βρει και μαλιστα απο τα πρωτα...κι όμως δεν είναι να δουλέψει έξυπνα απλά να είσαι ανοιχτόμυαλοςειδικά το φοίνικα ενώ είχα καταναλώσει 1-2 ώρες και δεν έβρισκα λύση με αρκετή σκέψη,μετά απο 2-3 μέρες έτυχε και το ξανακοίταξα και το έλυσα σε 1' γιατί το είδα με διαφορετική ματιά και όχι γιατί σκέφτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Δεκέμβριος 27, 2011 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 κι όμως δεν είναι να δουλέψει έξυπνα απλά να είσαι ανοιχτόμυαλοςειδικά το φοίνικα ενώ είχα καταναλώσει 1-2 ώρες και δεν έβρισκα λύση με αρκετή σκέψη,μετά απο 2-3 μέρες έτυχε και το ξανακοίταξα και το έλυσα σε 1' γιατί το είδα με διαφορετική ματιά και όχι γιατί σκέφτηκαδυστυχως δεν θα εχω καθολου ματια μετα το ξεστραβωμα με την ξανθια!!:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Δεκέμβριος 27, 2011 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 δυστυχως δεν θα εχω καθολου ματια μετα το ξεστραβωμα με την ξανθια!!:hang3: τη ξανθιά τη παράτησα! τη τελευταία φορά διάβασα depon! :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Δεκέμβριος 27, 2011 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 τη ξανθιά τη παράτησα! τη τελευταία φορά διάβασα depon! :man_in_love: εγω doggy style Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregoriginal Δεκέμβριος 27, 2011 #293 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 τα Χριστούγεννα πέρασαν και ακόμη Hint δεν βλέπω και τα μυαλά μου πονάνε :hang3::hang3::wall::fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Δεκέμβριος 29, 2011 #294 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Μόνο ο Φοίνικας έμεινε... αλλά κάπου εκεί άρχισε να μυρίζει καμένο. Kitkat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 29, 2011 #295 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 φοινικας,προσωπο,νουμερο 6,αδωρο,ε=3, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Δεκέμβριος 29, 2011 #296 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Τέλος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 29, 2011 #297 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Μόνο ο Φοίνικας έμεινε... αλλά κάπου εκεί άρχισε να μυρίζει καμένο. Kitkat... Εγώ βαρέθηκα να ψάξω τα greeklish για αυτό και δεν προχώρησα στους γρίφους. Από άλλους φίλους όμως που ζήτησαν τη βοήθειά μου, νομίζω ότι ο "Φοίνικας" ήταν πολύ απλός γρίφος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Δεκέμβριος 29, 2011 #298 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Ναί, απλά η πολύωρη συνεχή ενασχόληση δέν βγαίνει σε καλό. Το έλυσα πρίν λίγο τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vironas1416003333 Δεκέμβριος 29, 2011 #299 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Μόλις εγκατέστησες το <<_ _ _ _ _ _ _>> ! Αυτά είναι επιτέλους επιτέλους επιτέλους μερικοί γρίφοι ήταν απλά :wall: Πολύ πιο δύσκολος διαγωνισμός από τον περσινό αλλά και πολύ πιο ωραίος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 31, 2011 #300 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 O λαός απαιτεί πρωτοχρονιάτικο hint αλλιώς τον [MENTION=23]DJD[/MENTION] κρεμασμένο ανάποδα στο Σύνταγμα. Είδα το mail που ήρθε βασικά και θυμήθηκα ότι το χριστουγεννιάτικο hint δεν ήρθε ποτέ, γι'αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts