DJD Δεκέμβριος 20, 2011 Author #261 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Παιδιά θα πέσει κάνα hint, ή ότι λύσαμε, λύσαμε; Έχουμε μέρες ακόμα.. παλέψτε το μέχρι τα Χριστούγεννα και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakius Δεκέμβριος 21, 2011 #262 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Από το πολύ πάλεμα έχουμε μελανιάσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Δεκέμβριος 22, 2011 #263 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εχω μείνει στις 17 λέξεις (με λυμένους όλους τους αντίστοιχους γρίφους).Ψάχνω όλα τα posts των V.I.P.s, Reviewers, Mods, Admins και Founders από 24/11 έως και 8/12 και δε γίνεται τίποτα! Παραμένουν 17 (εκ των οποίων 3 αγγλικές)... Τι κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 22, 2011 #264 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Τις λέξεις τις βρίσκεις, κάτι θα σου έχει ξεφύγει. Αν εξαιρέσουμε έναν από τα μέλη της ομάδας (ξέρεις ποιός είσαι, τόσο ηλεκτρονικό μελάνι δεν έχει χαλάσει το μισό internet) οι υπόλοιποι δεν έχουν τραγικά πολλά post. Πήγαινε σιγά-σιγά και θα το βρεις αυτό που σου λείπει.Ο λαός απαιτεί χριστουγεννιάτικα hints. Έχετε 3 μέρες να μας ικανοποιήσετε, στις 26 κατεβαίνω Αθήνα με αλυσοπρίονο, ότι φοίνικες βρω θα πάνε για προσάναμα για το τζάκι..μαζί με την 3λογία του indiana jones. You have been warned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 22, 2011 #265 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Πήγαινε σιγά-σιγά και θα το βρεις αυτό που σου λείπει.Φιλε Volrath οι συμβουλες που δινεις ισχυουν και για σενα. Πήγαινε σιγά-σιγά και θα το βρεις αυτό που σου λείπει λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Δεκέμβριος 22, 2011 #266 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Βρεθηκε η λέξη και ο γρίφος της ήταν εύκολος. Done λοιπόν εδώ... Έχω μια απορία σχετικά με το πως μετρούνται οι πόντοι, αλλά το ρώτησα στο επισημο thread του διαγωνισμού, μια και εκεί νομίζω ότι ανήκει.Πάντως κοιμήθηκα 4+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 22, 2011 #267 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εγώ έχω κόψει τις φλέβες μου για το τελευταίο γρίφο τον οποίο νόμιζα οτι τον είχα λύσει αλλα τον είχα τελικά αφήσει στη μέση . Αυτόν με το "μαγικό" νούμερο.... =/ 3ις μερες και δε βρισκω τι κ πως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Δεκέμβριος 22, 2011 #268 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εγώ έχω κόψει τις φλέβες μου για το τελευταίο γρίφο τον οποίο νόμιζα οτι τον είχα λύσει αλλα τον είχα τελικά αφήσει στη μέση . Αυτόν με το "μαγικό" νούμερο.... =/ 3ις μερες και δε βρισκω τι κ πως! Κι εγώ το ίδιο, + τον γρίφο με το thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2011 #269 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Έχουμε και λέμε.Φοίνικας, νύφη (πο$%$^να) και δώρο δεν πάνε μπρόστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 22, 2011 #270 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εγώ έχω κόψει τις φλέβες μου για το τελευταίο γρίφο τον οποίο νόμιζα οτι τον είχα λύσει αλλα τον είχα τελικά αφήσει στη μέση . Αυτόν με το "μαγικό" νούμερο.... =/ 3ις μερες και δε βρισκω τι κ πως! και εγώ αυτόν και την φώτο :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 25, 2011 #271 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Έλα παιδιά, κανα χριστουγεννιάτικο hint θα πέσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 25, 2011 #272 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 hint!!!στο τελος, αφου λυσεις ολους τους γριφους σου βγαζει ποσους ποντους εχεις για την κληρωση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 26, 2011 #273 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το λέει κάπου που δεν το είδα, αλλά ο διαγωνισμός πότε λίγει και πως λίγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 26, 2011 #274 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το λέει κάπου που δεν το είδα, αλλά ο διαγωνισμός πότε λίγει και πως λίγει?6/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris83 Δεκέμβριος 26, 2011 #275 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Έχουμε μέρες ακόμα.. παλέψτε το μέχρι τα Χριστούγεννα και βλέπουμε Το παλέψαμε μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά δεν είδαμε.... Η πρασινομάτα δεν παλεύεται:hang3::hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 26, 2011 #276 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Το παλέψαμε μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά δεν είδαμε.... Η πρασινομάτα δεν παλεύεται:hang3::hang3::hang3: μα με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Δεκέμβριος 26, 2011 #277 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 τον φοίνικα που μετέφρασα μέχρι και το τι λέει από κάτω και ακόμη δεν έβγαλα άκρη δηλαδή το θεωρείται "εύκολο" (παρόλο που δείχνει ξεκάθαρο..); :hang3: όπως επίσης το "άδωρο..." :fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 26, 2011 #278 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 τον φοίνικα που μετέφρασα μέχρι και το τι λέει από κάτω και ακόμη δεν έβγαλα άκρη δηλαδή το θεωρείται "εύκολο" (παρόλο που δείχνει ξεκάθαρο..); :hang3: όπως επίσης το "άδωρο..." :fist::fist: Kαλά έφθασες να μεταφράσεις τον φοίνικα και δεν το βρήκες ακόμα; Τράβα για ύπνο και αύριο με την ησυχία σου και παρέα με φραπεδάκι σε 5 λεπτά θα το έχεις βρεί !!! Τώρα για το άδωρο και εγώ μαύρα μεσάνυκτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 26, 2011 #279 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Κι εγω τον εχω μεταφρασει τον φοινικα αλλα λυση δεν βρηκα ακομη... Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssion Δεκέμβριος 27, 2011 #280 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 μια απτα ιδια αυτος ο φοινικας τι μας κανει (+νυφουλα+νουμερο6+αριθμοι για thelab+explorer)!!!!!τελικα πολλα μου λειπουν,φτουυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts