madboy1989 Ιανουάριος 7, 2012 #461 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Το case αντιστοιχουσε στην απαντηση του γριφου που κρυβοταν στη λεξη bacon.το bacon δεν ήταν εκείνο το e με το βελάκι? ποτέ δεν βρήκα την απάντηση, ούτε και το case Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 7, 2012 #462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 e+βελακι αρσενικου= e+male= email (ακουγεται το ιδιο με το απο πανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιανουάριος 7, 2012 #463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Υ.Γ. 2 , το Thelab.gr με πόσους αριθμούς μπορεί να γραφτεί?Χρειαζεται 9 8μπιτους χαρακτηρες (ascII) αρα 721-6, το θυμάμαι, αλλά και πάλι το χρειάστικα νομίζω, και στην αρχή είπα ότι Β=5, Τ=6, ενώ μπορούσε να ήταν Β=6, Τ=5 έτσι οπως το ξεκίνησα πάντα..Whatever, και ανόμαλα να το πήγα, μου βγήκε.H + L + L =<6, αφου δεν ειναι 3κ4(εδινε ποια γραμματα ηταν αυτοι) αρα L=1 ή L=2 Μετα τα υπολοιπα φαινονταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madboy1989 Ιανουάριος 7, 2012 #464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 e+βελακι αρσενικου=e+male= email (ακουγεται το ιδιο με το απο πανω) Το bacon τί είχε, δεν θυμάμαι την εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssion Ιανουάριος 7, 2012 #465 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 αφου στο bacon η απαντηση ηταν σε .html το case ηταν .php ... εκτος κ αν το email.html σε εκανε redirecT?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 7, 2012 #466 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Το email.html σε εκανε redirect στο case.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssion Ιανουάριος 7, 2012 #467 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 κοιτα να δεις κ λεω το δωρο αδωρο θα ναι τπτ που δεν βρισκεις απτις απαντησεις κ αρχισα να ψαχνω,βρηκα το case, και τελικα αλλον γριφο ελυσα κ αλλον εψανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
madboy1989 Ιανουάριος 7, 2012 #468 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Ότι βρήκα υπάρχει εδώ, εάν καταλαβαίνετε τα γράμματά μου (τα γράφω κωδικοποιημένα, μόνο εγώ μπορώ να τα διαβάσω) με την παρακάτω μορφή. Χρήστης που έγραψε greeklish ---> πότε το έγραψε ---> τί έγραψε (γρίφος) ---> λύση γρίφου ---> δώρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Ιανουάριος 7, 2012 #469 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 H νύφη τι λύση είχε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madboy1989 Ιανουάριος 7, 2012 #470 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 (edited) H νύφη τι λύση είχε;;;Την νύφη με τους φακούς επαφής, το e->, τον φοίνικα και την κωδικοποιημένη φράση δεν τα έλυσα, αλλα ειδικά η νύφη με έκανε να κάψω κύτταρα.... τί νύφη.html, nyfi.php, nifi.php, nyfh.php, nifh,php, bride.php, flowers.php, φακοι.html και ούτω καθεξής.......Ο φοίνικας πάλι με τις κολώνες της ΔΕΗ??? έλεος!!!!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2012 από madboy1989 flowers αντί για slowers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιανουάριος 7, 2012 #471 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 είπαμε, σαδιστικό webmastoriko μυαλό ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 7, 2012 #472 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Μια χαρα διαβαζω τα γραμματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 7, 2012 #473 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 H νύφη τι λύση είχε;;;Στην Νύφη, έπρεπε να κάνεις 1200% zoom στο μαυρο των ματιών της, και αν οι θεοί το επέτρεπαν και οι πλανήτες ήταν ευθυγραμισμένοι, θα έβλεπες ότι έγραφε Dennis στο ένα μάτι, Ritchie στο άλλο, μετά θα ανακάλυπτες ότι αυτός ήταν ένας από τους εκλιπόντες το έτους και... συνδημιουργός του Unix. Οπότε έβαζες unix και έβρισκες την λύση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 7, 2012 #474 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 η νύφη κι εμενα μου φαίνεται ότι ήταν ο δυσκολότερος γρίφος, ακριβώς γιατί όπως λέει και ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] έπρεπε να είσαι και τυχερός ή απλά να σου έρθει μια φλασιά και να υποθέσεις κάτι από τα ελάχιστα που έβλεπες. Εγώ πάντως μέχρι και πριν το hint του [MENTION=23]DJD[/MENTION] διάβαζα "dog is bitchie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιανουάριος 7, 2012 #475 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 η νύφη κι εμενα μου φαίνεται ότι ήταν ο δυσκολότερος γρίφος, ακριβώς γιατί όπως λέει και ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] έπρεπε να είσαι και τυχερός ή απλά να σου έρθει μια φλασιά και να υποθέσεις κάτι από τα ελάχιστα που έβλεπες. Εγώ πάντως μέχρι και πριν το hint του [MENTION=23]DJD[/MENTION] διάβαζα "dog is bitchie" βασικα 5-6 γραμματα αν googlαρες σου εβγαζε το ονομα πρωτη επιλογη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos7 Ιανουάριος 7, 2012 #476 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 e+βελακι αρσενικου=e+male= email (ακουγεται το ιδιο με το απο πανω) Μισό λεπτό..., τι δείχνει η εικόνα, με το "e" και το βελάκι, είχε απάντηση "e+male"? Κάτι έβαλα σχετικό με φύλο, σίγουρα όχι το "e+male", γιατί είχε 9 x.html και μιας και σε άλλον γρίφο έλεγε "η απάντηση είναι της μορφής τάδε" νόμιζα ότι ο συγκεκριμένος είχε λύση 9 χαρακτήρων. Επιπλέον έδειχνε το μπανεράκι της διαφήμισης και έβαζα e-commerce, e-commerse, ecommerce, ecommerse, advertice, advertise, diafimisi, diafimisi, diafhmisi, diafhmish, που ήταν 9 γράμματα κ.ο.κ. :hang3::hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madboy1989 Ιανουάριος 7, 2012 #477 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Μισό λεπτό..., τι δείχνει η εικόνα, με το "e" και το βελάκι, είχε απάντηση "e+male"? Κάτι έβαλα σχετικό με φύλο, σίγουρα όχι το "e+male", γιατί είχε 9 x.html και μιας και σε άλλον γρίφο έλεγε "η απάντηση είναι της μορφής τάδε" νόμιζα ότι ο συγκεκριμένος είχε λύση 9 χαρακτήρων. Επιπλέον έδειχνε το μπανεράκι της διαφήμισης και έβαζα e-commerce, e-commerse, ecommerce, ecommerse, advertice, advertise, diafimisi, diafimisi, diafhmisi, diafhmish, που ήταν 9 γράμματα κ.ο.κ. :hang3::hang3::hang3: Και εγώ το ίδιο, όπως επίσης ad, ads, banner, evilaki (από το evil και το παπάκι) etc etc, με την διαφορά οτι δεν θεώρησα ότι είναι απάντηση 9 χαρακτήρων διότι σε άλλους γρίφους είχε ξεκαθαριστεί αυτό, όπως και στο αρχικό post αν θυμάμαι καλά. Εάν συμφωνεί κάποιος moderator μπορώ να αναρτήσω τα PDF που κατέβασα με τους γρίφους για να ασχοληθούν όσοι θέλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos7 Ιανουάριος 7, 2012 #478 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 (edited) με την διαφορά οτι δεν θεώρησα ότι είναι απάντηση 9 χαρακτήρων διότι σε άλλους γρίφους είχε ξεκαθαριστεί αυτό, όπως και στο αρχικό post αν θυμάμαι καλά.Το σπίρτο όμως, που ήταν και εύκολος γρίφος, το είχαν ακριβώς: "Η απάντηση είναι της μορφής xx_xxxxxx.php" (to_spirto). Και αλλού, δε θυμάμαι ακριβώς, έλεγε "τα x δεν υποδηλώνουν τον ακριβή αριθμό χαρακτήρων"... κάτι τέτοιο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2012 από gogos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 7, 2012 #479 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 η νύφη κι εμενα μου φαίνεται ότι ήταν ο δυσκολότερος γρίφος, ακριβώς γιατί όπως λέει και ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] έπρεπε να είσαι και τυχερός ή απλά να σου έρθει μια φλασιά και να υποθέσεις κάτι από τα ελάχιστα που έβλεπες. Εγώ πάντως μέχρι και πριν το hint του [MENTION=23]DJD[/MENTION] διάβαζα "dog is bitchie" κι εγώ bitchie διάβασα :fist: και μετά googlαριζα διάφορους συνδυασμούς και έβγαλε σε μια φάση: μήπως εννοείτε Dennis Ritchie και μετά βρήκα το Unix Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 7, 2012 #480 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Ότι βρήκα υπάρχει εδώ, εάν καταλαβαίνετε τα γράμματά μου (τα γράφω κωδικοποιημένα, μόνο εγώ μπορώ να τα διαβάσω) με την παρακάτω μορφή. Πρωτόγονε! Εγώ τα έγραφα σε excel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts