LiK Ιανουάριος 6, 2012 #401 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 έτσι από περιέργεια, πόσοι είναι αυτοί που τα έχουν λύσει όλα ; Εμένα ένα μου έμεινε... Δεν μετράει ε....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 6, 2012 #402 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Βρήκα το όνομα στην πρασινομάτα, αλλά δεν μου το παίρνει για σωστό.. Το δοκίμασα όλο μαζί, με κάτω παύλα, πάνω παύλα, τελεία, αλλά τίποτα.. Έχω άλλες 2 ώρες να δοκιμάσω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς :hang3: Το λέει ο DJD παραπάνω ότι δεν είναι το όνομα. Δοκίμασε κάτι σχετικό με το όνομα, κάτι που βασίζεται σε αυτό. Όλοι ξέρουμε τι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Ιανουάριος 6, 2012 #403 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Βρήκα το όνομα στην πρασινομάτα, αλλά δεν μου το παίρνει για σωστό.. Το δοκίμασα όλο μαζί, με κάτω παύλα, πάνω παύλα, τελεία, αλλά τίποτα.. Έχω άλλες 2 ώρες να δοκιμάσω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς :hang3: Αν και λίγες ώρες έμειναν πριν κλείσει ο διαγωνισμός..- Αυτό που θα βρείτε στην πρασινομάτα δε πάει να πει ότι είναι κι η απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 6, 2012 #404 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 H πρασινοματα ηταν το δυσκολοτερο τελικα απο ολα!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 6, 2012 #405 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Όντως τώρα είδα την απάντηση του DJD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Ιανουάριος 6, 2012 #406 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 (edited) τελειωσα το PC με 13 ποντουςαν μεχρι τις 12 βρω την αλλη μια θα μετρησει?? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2012 από babismichael Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 6, 2012 #407 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Αν δεν έχουμε λύσει όλους τους γρίφους και δεν έχουμε βρει όλα τα εξαρτήματα, μπορούμε να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το PC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2012 #408 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 (edited) τελειωσα το PC με 13 ποντουςαν μεχρι τις 12 βρω την αλλη μια θα μετρησει?? μα δεν μπορεί να τέλειωσες το στήσιμο χωρίς να έχεις βρει όλες τις λύσεις. edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι αν είσαι τυχερός γίνεται Αν δεν έχουμε λύσει όλους τους γρίφους και δεν έχουμε βρει όλα τα εξαρτήματα, μπορούμε να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το PC; ναι, αν είσαι κι εσύ τυχερός θα έχεις βρει μόνο αυτά που χρειάζεσαι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2012 από hayabusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 6, 2012 #409 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Πόσα zonk είπαμε υπάρχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιανουάριος 6, 2012 #410 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Τρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 6, 2012 #411 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Τα έχω βρει και τα 3 τί κερδίζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Ιανουάριος 6, 2012 #412 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 ενα ZINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2012 #413 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Τα έχω βρει και τα 3 τί κερδίζω; τα συγχαρητήριά μας κι ένα ban από τον astrolabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Ιανουάριος 6, 2012 #414 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 γ@μωτο.... νομιζα οτι είχα λυσει αυτο με το 6 και τελικα ειχα βρει απαντηση απο αλλο γριφο και τωρα δεν εχω ωρα να το βρω :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 6, 2012 #415 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Έχετε γεια βρυσούλες.Τί ώρα λέει το ρολοί του Λάμπη; Το ποστ το κάνω στις 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 6, 2012 #416 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 T- 4' Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris83 Ιανουάριος 6, 2012 #417 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Τέλος;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Ιανουάριος 6, 2012 #418 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Τέλος;;;;;Mόλις τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Ιανουάριος 6, 2012 #419 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 δεν παμε στο τοπικ του διαγωνισμου?ή να ποσταρουμε εδω λυσεις?εγω θελω το 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris83 Ιανουάριος 6, 2012 #420 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Παιδιά μου ήρθε αναλαμπή και το έλυσα στο νήμα. Ελπίζω να πρόλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts