DJD Ιανουάριος 5, 2012 Author #361 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Υπάρχει ένα sweet spot.. όταν το βρείτε εκεί θα φανεί.. (ίσως όσοι έχετε οθόνες με TN panels να κουραστείτε λίγο παραπάνω :fist: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2012 #362 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 είδαμε και με τα IPS τι προκοπή κάναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 5, 2012 #363 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ίσως αν είχες S-IPS να βοηθούσε λίγο παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2012 #364 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 βασικά, νομίζω ότι καταλαβαίνω τι γράφει αλλά δεν έχω ιδέα τι να το κανω. το έβαλα στο url αλλά τζίφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 5, 2012 #365 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Εγώ που έχω CRT τί να κάνω; Θα δω τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 5, 2012 #366 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Haya η συγκεκριμένη είναι γριφception Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssion Ιανουάριος 5, 2012 #367 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 μα τωρα ειναι δυνατον ,εχω βαλει 5 ατομα, 4 ωρες και προσπαθουμε να καταλαβουμε τι βλεπουμε μαλλον χρειαζομαστε ολοι μας γυαλια (εγω φοραω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 5, 2012 #368 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 ασε πολυ πονος αυτος ο γριφος εχω ματωσει τα ματια μου, εδω δεν θελει photoshop αλλα sharigan:wall:,καταλαβαν αυτοι που ξερουν τι εννοω!. Με προβληματισε και με αυτο που εγραψε ο DJD περι ΤΝ panels καθως τετοια εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιανουάριος 5, 2012 #369 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Όσοι νομίζετε οτι ειστε κοντά "παίξτε" λίγο και θα το βρείτε αυτό που ψάχνετε. Έγω το κατάφερα σε οθόνη λαπτοπ:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris83 Ιανουάριος 5, 2012 #370 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Όσοι νομίζετε οτι ειστε κοντά "παίξτε" λίγο και θα το βρείτε αυτό που ψάχνετε.Έγω το κατάφερα σε οθόνη λαπτοπ:triniti: Και εγώ σε laptop το παλεύω. Στο desktop δεν φαίνεται τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Ιανουάριος 5, 2012 #371 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Κανένα hint για το άδωρο δεν έχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2012 #372 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 το άδωρο δεν θέλει hint. ψάξε ακριβώς για αυτό που ζητάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιανουάριος 5, 2012 #373 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Λοιπόν άντε να βοηθήσω λίγο με την πρασινομάτα. Φαντάζομαι το video hint που κρύβεται στον κώδικα το είδατε ε; Ε ακολουθήστε αυτό που ακριβώς λέει. Το δεύτερο hint είναι ... περίπου 1200%.. Αυτά... Βασικά περίπου στο 1200% ούτως ή άλλως έχουμε βγάλει (οι περισσότεροι πιστεύω που ζητάνε hint σε αυτόν τον γρίφο) τα μάτια μας. Κάτι πιο ουσιώδες ίσως;; ας πούμε με τι έχει σχέση αυτό που λένε οι λέξεις; γιατί νομίζω όσοι το βρήκαν και αυτοί που το έφτιαξαν το βλέπουν κάπως προφανές, αλλά γενικά δεν διαβάζετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Ιανουάριος 5, 2012 #374 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Στο γρίφο με το σταυρόλεξο σίγουρα ειναι .html γιατι εμένα δούλεψε μονο με .php Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 5, 2012 #375 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ποιό σταυρόλεξο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2012 #376 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 το κρυπτόλεξο εννοεί προφανώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Ιανουάριος 5, 2012 #377 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ναι σορρυ σ'αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2012 #378 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 οντως, τώρα το ξανακοίταξα κι εγώ (αν και το έχω λύσει εδώ και καιρό αυτό) και πράγματι με .html δεν ανοίγει[MENTION=23]DJD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 5, 2012 #379 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Βασικά περίπου στο 1200% ούτως ή άλλως έχουμε βγάλει (οι περισσότεροι πιστεύω που ζητάνε hint σε αυτόν τον γρίφο) τα μάτια μας. Κάτι πιο ουσιώδες ίσως;; ας πούμε με τι έχει σχέση αυτό που λένε οι λέξεις; γιατί νομίζω όσοι το βρήκαν και αυτοί που το έφτιαξαν το βλέπουν κάπως προφανές, αλλά γενικά δεν διαβάζετε.. βασικα το καλυτερο hint για μενα θα ταν που να μην σου δινει ετοιμο στο πιατο την λυση και να σου λυσει τα χερια θα ταν να μας πει καποιος αν ειναι greeklish η english!:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 5, 2012 #380 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 οντως, τώρα το ξανακοίταξα κι εγώ (αν και το έχω λύσει εδώ και καιρό αυτό) και πράγματι με .html δεν ανοίγει[MENTION=23]DJD[/MENTION] Ανοίγει κανονικά με html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts