Tsene Δεκέμβριος 31, 2011 #301 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Ένα hint για το μαγικό νούμερο :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 31, 2011 Author #302 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Τι hint να δώκουμε; Ξέρεις πόσοι τα έχουν βρει όλα; Αδικία θα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 31, 2011 #303 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Ξέρεις όμως πόσοι δεν έχουν τον έχουν βρει;;; :p Πάντως εγώ ότι έκανα, έκανα! Δεν είμαι για τέτοια Καλά είμαι και με τους 6-7 πόντους που έχω, εάν είναι να κερδίσω θα κερδίσω (ακούς fragma? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 31, 2011 #304 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Τι hint να δώκουμε; Ξέρεις πόσοι τα έχουν βρει όλα; Αδικία θα ναι πόσοι; 5; 10 ; Δεν μπορεί να είναι παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 31, 2011 #305 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Καλή χρονια παιδιά .Με το καλό να σας μπει κι αφήστε τους γρίφους για σήμερα. Ένα γρίφο τη μέρα και τους βγάλατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 31, 2011 #306 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 θελω ακριβες αριθμο με τους επιτυχοντες επιλυσης των γρυφων... ααα και πουλαω τις απαντησεις για το καινουργιο Alienware της Dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 31, 2011 #307 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Αν και το εχουν πει πολλοι πριν απο εμενα, οι γριφοι θελουν υπομονη και ανοιχτο μυαλο. Αν εξαιρεσουμε την πρασινοματα που και εμενα με παιδεψε για καμια εβδομαδα, οι υπολοιποι ειναι επιλυσιμοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Δεκέμβριος 31, 2011 #308 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Βασικά εκτός από 2-3 γρίφους που έχω κολήσει, ακόμη ψάχνω την τελευταία λέξη.. :hang3::hang3::p:fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris83 Ιανουάριος 1, 2012 #309 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Τι hint να δώκουμε; Ξέρεις πόσοι τα έχουν βρει όλα; Αδικία θα ναι Ένα hint για την πρασινομάτα είναι επιβεβλημένο, γιατί σε λίγο εγώ θα γίνω κοκκινομάτης!!!:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo106 Ιανουάριος 1, 2012 #310 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Μολις βρηκα το αδωρο. Συγχαρητηρια στο σαδιστικο μυαλο που το σκεφτηκε και καλη χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 1, 2012 #311 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Μολις βρηκα το αδωρο. Συγχαρητηρια στο σαδιστικο μυαλο που το σκεφτηκε και καλη χρονια. μόνο σε εμένα φάνηκε πανεύκολο αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilmanson Ιανουάριος 1, 2012 #312 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 μόνο σε εμένα φάνηκε πανεύκολο αυτό ; Ε δεν το λες και πανευκολο μην τρελαθουμε! Εγω απορω ακομα πως το βρηκα και ειδικα με τον τροπο!!!:fist:! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 1, 2012 #313 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Εγω που λειπω για χριστουγεννα και τους εχω παρατησει καιρο τωρα τι να λεω; απο μεθαυριο ξεκιναω και οτι βρω... ειχα προλαβει να λυσω 3-4Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 2, 2012 #314 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Η λήξη του διαγωνισμού σημαίνει και κλήρωση ή αυτή θα γίνει κάποια άλλη μέρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 2, 2012 #315 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Εγω που λειπω για χριστουγεννα και τους εχω παρατησει καιρο τωρα τι να λεω; απο μεθαυριο ξεκιναω και οτι βρω... ειχα προλαβει να λυσω 3-4Sent from my HTC HD2 using TapatalkΕλπιζω να ειχες βρει τη λεξη μου.Αυτο.Τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 2, 2012 #316 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION]Η λήξη του διαγωνισμού σημαίνει και κλήρωση ή αυτή θα γίνει κάποια άλλη μέρα ; Κλήρωση Παρασκευή 6/1 @ 12:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gounaras Ιανουάριος 2, 2012 #317 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Κάποιος που αρχίζει τώρα τον διαγωνισμό πώς μπορεί και να προχωρήσει μέχρι το τέλος όταν δεν είναι δυνατό να βρούμε τις λέξεις της 1ης φάσης λόγω ορίου μέχρι και 500(?) μηνυμάτων στο ιστορικό του καθενός ?? Το να πιάσει κάποιος ΟΛΑ τα θέματα του forum ψάχνοντας για μια λέξη δεν είναι εφικτό.Καμιά ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 2, 2012 Author #318 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Κάποιος που αρχίζει τώρα τον διαγωνισμό πώς μπορεί και να προχωρήσει μέχρι το τέλος όταν δεν είναι δυνατό να βρούμε τις λέξεις της 1ης φάσης λόγω ορίου μέχρι και 500(?) μηνυμάτων στο ιστορικό του καθενός ?? Το να πιάσει κάποιος ΟΛΑ τα θέματα του forum ψάχνοντας για μια λέξη δεν είναι εφικτό.Καμιά ιδέα ?Ανέβασα το όριο στα 1500 για την διάρκεια του διαγωνισμού. Αποκλείεται να χρειαστείτε παραπάνω.Επειδή είμαι στις καλές μου... για πείτε για ποιους γρίφους θέλετε hints. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 2, 2012 #319 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Για του RootX, του Chosen, του Τσάκωνα, του Αλέξη και τη νύφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 2, 2012 #320 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Ρε haya ζήτα τους όλους να 'ουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts