kourbeti Δεκέμβριος 13, 2011 #221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 αν δεν είσαι γνώστης κάποιων πραγμάτων δεν μπορείς να βγάλεις άκρη... Ένα μεγάλο :clap: στον δημιουργό του γρίφου :dance3::dance3: γιατί την ώρα που το σκεφτόταν πρέπει να ήταν σίγουρα περικυκλωμένος από διαβολικά πνεύματα Αυτό να εκληφθεί ως hint? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 14, 2011 #222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Τι λέει ρε παιδιά? Θα σταματήσετε τα spoilers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 14, 2011 #223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Γιατι? Δεν εδωσα spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 14, 2011 #224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Δε ξερω τον ακριβη ορο του spoiler αλλα αυτο που εγραψα δε βοηθαει κανεναν.Αντι να πω το γριφο του ταδε που αυτο βοηθαει κιολας οτι αυτος εχει γριφο...απλα το ειπα αλλιως...Anyway αν ξεκινησεις θα δεις οτι δε σου λεει κατι αυτο που εγραψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 14, 2011 #225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 (edited) Το spoiler είναι οτιδήποτε φανερώνει σε κάποιον, κάτι που θα βρει/δει αργότερα χαλώντας το σασπένς.. Σαν να πηγαίνεις να δεις έργο και να σου λέω εγώ ποιος θα πεθάνει στο τέλος.Είπαμε δεν έδωσες λύση, αλλα σίγουρα όταν μου εμφανιστεί θα χαρώ λιγότερο.. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2011 από Tsakonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 14, 2011 #226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Αυτό να εκληφθεί ως hint? :wassat:Όχι, καμία σχέση με hint αυτά που γράφω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 14, 2011 #227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 (edited) Το spoiler είναι οτιδήποτε φανερώνει σε κάποιον, κάτι που θα βρει/δει αργότερα χαλώντας το σασπένς.. Σαν να πηγαίνεις να δεις έργο και να σου λέω εγώ ποιος θα πεθάνει στο τέλος.Είπαμε δεν έδωσες λύση, αλλα σίγουρα όταν μου εμφανιστεί θα χαρώ λιγότερο..Μηπως να αρχισεις να παρακολουθεις το εν λογω topic ΟΤΑΝ βρεις ΟΛΕΣ τις αρχικες λεξεις? Αλλωστε το λεει και το θεμα... ΓΡΙΦΟΙ the ponos thread ...η ακομα καλυτερα παλεψε μονος σου τους γριφους και μολις δεις οτι κολλας ελα εδω μπας και βρεις κανα hint ...all happy. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2011 από ison Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 14, 2011 #228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 H απαντηση που ψαχνουμε στον φοινικα ειναι μια λεξη ή δυο ?Γιατι δεν βγαινει νοημα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 14, 2011 #229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μολις το βρηκα. Σκεφτομουνα οτι πιο διαστραμμενο γινεται :man_in_love: αλλα η λυση ηταν πιο απλη !!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 14, 2011 #230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μου έμειναν 2 γρίφοι. Αντί να εύχομαι τώρα τα Χριστούγεννα με κάνετε και καταριέμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Δεκέμβριος 14, 2011 #231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μολις το βρηκα. Σκεφτομουνα οτι πιο διαστραμμενο γινεται :man_in_love: αλλα η λυση ηταν πιο απλη !!! :clap: Συνηθως ετσι ειναι παντα.Αλλα σε μερικους γριφους το απλο φανταζει...:hang3: Εχω ριξει παντως αρκετες καταρες σε μερικους..γριφους .Οχι τιποτα εξτριμ , στα πλαισια της λογικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Δεκέμβριος 14, 2011 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Τελικά ψάχνουμε από τις 24/11 και μετά; γιατί έχω βρει 17/18 λέξεις αλλά έψαξα ξανά πάνω από 6 φορές αυτούς που δεν έχω βρει ακόμη λέξη και δεν βρήκα τίποτα... :wall::wall::hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2011 #233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Καποιες θελουν λιγο περισσοτερη προσοχη απο τις υπολοιπες Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 14, 2011 #234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Τελικά ψάχνουμε από τις 24/11 και μετά; γιατί έχω βρει 17/18 λέξεις αλλά έψαξα ξανά πάνω από 6 φορές αυτούς που δεν έχω βρει ακόμη λέξη και δεν βρήκα τίποτα... :wall::wall::hang3::hang3: ναι 24 και πέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 14, 2011 #235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Σήμερα ξεκίνησα να ασχολούμαι. Βρήκα 2 λέξεις greeklish (ελπίζω να έχω δυνάμεις να ψάξω σε όλα τα ποστς) και από τους 2 γρίφους έλυσα τον ένα και πολύ χάρηκα! :dance3:Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 14, 2011 #236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μία λέξη μου μένει να βρω. Τους γρίφους τους περισσότερους τους έχω λύσει, 2 νομίζω μου μένουν. Οι μόνοι γρίφοι που έχω "ενσταση" ως τώρα, είναι ο γρίφος με το πρόσωπο και την κρυμμένη λέξη. Ο γριφος με την λέξη είναι εύκολος, οπότε νταξ, μικρό το "σφάλμα", αλλά ο άλλος είναι...κάπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 14, 2011 #237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Και πρέπει τώρα να διαβάσω όλα τα ποστς του Νέφτι;;;:wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 14, 2011 #238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Και πρέπει τώρα να διαβάσω όλα τα ποστς του Νέφτι;;;:wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 14, 2011 #239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μια διευκρινιση -αν δεν ειναι spoiler-, στο γριφο με την προσθεση η πραξη ειναι μια η περισσοτερες ξεχωριστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madboy1989 Δεκέμβριος 14, 2011 #240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 (edited) Μια διευκρινιση -αν δεν ειναι spoiler-, στο γριφο με την προσθεση η πραξη ειναι μια η περισσοτερες ξεχωριστες?Μία πράξη είναι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2011 από madboy1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts