Tsunami Δεκέμβριος 12, 2011 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Πρέπει κανείς να έχει δει Harry Potter ή Twilight για να καταλάβει τι βλέπει; (Εκεί που πρέπει να βλέπει τέλος πάντων).Εκεί πρέπει να έχεις μπάρμπα στο CSI LAs Vegas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 12, 2011 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Το αστείο της υπόθεσης είναι τα xmas-accounts!Κάντε μία αναζήτηση σε ένα χρήστη με λίγα ποστς να δείτε :magic: Θα περίμενα στους όρους του διαγωνισμού να επιτρέπονταν άτομα με >200-300 ποστς, ώστε οι διπλοί-τριπλοί (κλπ κλπ!) λογαριασμοί να ήθελαν ΠΟΛΥ μλκια..εε..κόπο! όπα ρε παρέα ,και εγώ με 160 πόστ κ είμαι εδώ ήδη ενα χρονο να πάρω πούλο; χαχαχα περαν της πλάκας εγγεγραμένοι λιγότερο απο 3ις μήνες σε συνδιασμο με λιγότερα απο 50-200 ποστ θα πρεπει να εξαιρεθούν και βάση τη δική μου γνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Ας μείνουμε στο θέμα μας παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 12, 2011 #184 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Δεν ξέρω αν είναι βλαμμένη αλλά αυτά τα πράσινα μάτια είναι πραγματικά υπέροχα. Πολύ όμορφη κοπέλα (στο πρόσωπο τουλάχιστον). Να ήταν και φυσικές οι ματάρες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 12, 2011 #185 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Στο πιο εύκολο έχεις κολλήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 12, 2011 #186 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιος εβγαλε τους γριφους με τους φοινικες, με τη φατσα της βλαμενης, το αδωρο, και το thelab.gr ;;; Για να ξερω που να στελνω τις καταρες μου κριμα ειναι χρονιαρες μερες κοσμος να τρωει καταρες χωρις να φταιει... ++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 12, 2011 #187 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Το αστείο της υπόθεσης είναι τα xmas-accounts!Κάντε μία αναζήτηση σε ένα χρήστη με λίγα ποστς να δείτε :magic:Θα περίμενα στους όρους του διαγωνισμού να επιτρέπονταν άτομα με >200-300 ποστς, ώστε οι διπλοί-τριπλοί (κλπ κλπ!) λογαριασμοί να ήθελαν ΠΟΛΥ μλκια..εε..κόπο!Μην ελπίζεις πολύ σε αυτό, και φέτος, και πέρσι που συμμετείχα, απλα οι παλιοί πέρνουν περισσότερα tickets και κανείς δεν θα απαγορέψει στους υπόλοιπους να πάρουν μέρος.Αν και καλό θα ήταν να σταματήσουν το σπαμ εδώ, είναι λίγο σπαστικό να βλέπεις τις περιγραφές των γρίφων που δεν έχεις βρει ακόμα τις λέξεις τους. (φοίνηκες κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Δεκέμβριος 12, 2011 #188 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ΕΕΕ δώστε ψωμί στο λαό. τα profiles κολλάνε (πολυς κοσμος επεσε αποψε που ψαχνει. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 12, 2011 #189 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Αναγκάστηκα να γράψω ένα μικρό script αλλά πάει και αυτός του RootX, έφτασα στους 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 12, 2011 #190 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 script για να βρισκει γκρικλις ? αν ναι εισαι μαγκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 12, 2011 #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Αναγκάστηκα να γράψω ένα μικρό script αλλά πάει και αυτός του RootX, έφτασα στους 11.μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 12, 2011 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 script για να βρισκει γκρικλις ? αν ναι εισαι μαγκας μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς? Υποθέτω έχετε διαβάσει τον γρίφο στον οποίο αναφέρομαι, σκεφτείτε το λίγο και θα καταλάβετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 12, 2011 #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Υποθέτω έχετε διαβάσει τον γρίφο στον οποίο αναφέρομαι, σκεφτείτε το λίγο και θα καταλάβετε. Α μάλιστα! τώρα που είδα ποιον γρίφο έγραψε κατάλαβα. Τον έχω πάρει τον πόντο από αυτόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 12, 2011 #194 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Μετά από εκτεταμένη έκθεση στον γρίφο του @DJD, η εικόνα μίλησε μόνη της: he is giving us the finger... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 12, 2011 #195 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Μου εμειναν και μενα τα ματακια της κοπελας,στον οποιο πρεπει να ειμαι πολυ μακρια απο την λυση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jden1416003387 Δεκέμβριος 12, 2011 #196 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 υπομονη και θα τους βρουμε παδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Δεκέμβριος 12, 2011 #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ρε παιδια τα zong τι ρολο βαρανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2011 #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 (edited) ρε παιδια τα zong τι ρολο βαρανε? ^αυτό Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2011 από hayabusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 12, 2011 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Ρε παιδια ελεος! Αν ειναι βγαλτε και τις απαντησεις να τις ελεγξετε μεταξυ σας. Πειτε τον πονο σας, ριξτε κανα μπινελικι(κοσμια πάντα), γελαστε αλλά μεχρι εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 12, 2011 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Συμφωνώ με το προλαλήσαντα ,τα spolers ,σκιζουν αυτους που ζορίστηκαν .Και μια κ μιλάω για ζόρισμα ο γρίφος με τη πρόσθεση ...συγνώμη δε ξέρω εαν έκανα κάτι λάθος άλλα με έκανε και έγραψα κώδικα για να το βγάλω σωστά . ίσως κατι να χανα με το χαρτί κ το μολύβι αλλά έλεος να γράφω πρόγραμμα για ένα γρίφο! DJD και αυτός δική σου έμπνευση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts