InsertCoin Δεκέμβριος 12, 2011 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 καμια βοηθεια για το γριφο του astrolabou εχω και την γιορτη μου σημερα :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Στο πιο εύκολο έχεις κολλήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2011 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 καλά, δεν ειναι αυτό το πιο εύκολο αλλά δεν το λες και δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2011 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 18/18 λέξεις3/18 ΖΟΝΚ14/15 ΓρίφουςΈνας ρημάδης έχει μείνει που θα πάει θα το βρώ.Btw μερικοί ήταν κινέζικα βασανιστήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 12, 2011 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Τι βαθμο δυσκολιας εχει ο γριφος σου DJD? Εχω φαει τρελοοοοοοοοοοο κολλημα....παω μπροστα παω πισω παω πλαγια μπαινω μεσα στην οθονη προσπαθω να το δω ετσι αλλιως τπτ...:wall: Εχω φαει κολλημα κ με την αλλη τη βλαμμενη εχω χρησιμοποιησει διοπτρες sniper δορυφορο (δε φενονται λεμεεεεε) αααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Έχετε τόσες μέρες ακόμα, χαλαρώστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 12, 2011 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Καλά οι γρίφοι είναι κομμάτι του Χριστουγενιάτικου Διαγωνισμού και ψάχνω και εγώ όλο το thread να δω που είναι οι γρίφοι;; χαχαχα Κριμας. Όταν τελειώσει ο διαγωνισμός δείχτε τους και σε εμάς που δε φτάσαμε σε αυτό το στάδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Καλά οι γρίφοι είναι κομμάτι του Χριστουγενιάτικου Διαγωνισμού και ψάχνω και εγώ όλο το thread να δω που είναι οι γρίφοι;;χαχαχα Κριμας. Όταν τελειώσει ο διαγωνισμός δείχτε τους και σε εμάς που δε φτάσαμε σε αυτό το στάδιο. Δε κατάφερες να βρεις ούτε μια λέξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 12, 2011 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Βασικά με τα του Διαγωνισμού δεν ασχολήθηκα καθόλου λόγω χρόνου ,οπότε δε ξέρω καν για ποιές λέξεις λες.Απλώς κατάλαβα ότι έχετε δώσει σε κάποιο μετέπειτα απ'το 1ο στάδιο .. γρίφους για επίλυση. Αν το κατάλαβα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 12, 2011 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Τι βαθμο δυσκολιας εχει ο γριφος σου DJD?...Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Δεκέμβριος 12, 2011 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Έχετε τόσες μέρες ακόμα, χαλαρώστε μεχρι ποτε ?7 γεναρη ειναι ο διαγωνισμος, ποτε σταματαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Δεκέμβριος 12, 2011 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιος εβγαλε τους γριφους με τους φοινικες, με τη φατσα της βλαμενης, το αδωρο, και το thelab.gr ;;; Για να ξερω που να στελνω τις καταρες μου κριμα ειναι χρονιαρες μερες κοσμος να τρωει καταρες χωρις να φταιει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 12, 2011 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 με τη φατσα της βλαμενηςΔεν ξέρω αν είναι βλαμμένη αλλά αυτά τα πράσινα μάτια είναι πραγματικά υπέροχα. Πολύ όμορφη κοπέλα (στο πρόσωπο τουλάχιστον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιος εβγαλε τους γριφους με τους φοινικες, με τη φατσα της βλαμενης, το αδωρο, και το thelab.gr ;;; Για να ξερω που να στελνω τις καταρες μου κριμα ειναι χρονιαρες μερες κοσμος να τρωει καταρες χωρις να φταιει... Χαλαρά με τις κατάρες γιατί πετάω το σάββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2011 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Εγώ σε αυτό με το 6 έχω κολλήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos7 Δεκέμβριος 12, 2011 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Πρέπει κανείς να έχει δει Harry Potter ή Twilight για να καταλάβει τι βλέπει; (Εκεί που πρέπει να βλέπει τέλος πάντων). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 12, 2011 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 TsunamiA...αυτος μαρεσε πααααααρα πολυ!Τον κατα ευχαριστηθηκα!Δε πιστευα οτι θα μπορουσα να τον βρω κ μετα οταν τον βρηκα δε πιστευα αυτον που το φτιαξε πραγματικα συγχαρητηρια!Ο αγαπημενος μου μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 12, 2011 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Δωστε μου φωτογραφια του DJD να την περασω στο συστημα ασφαλειας του αεροδρομιου . Και εαν πεταξει να μου γραψετε! Δωσε hint αλλιως δεν φευγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Δεκέμβριος 12, 2011 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Το αστείο της υπόθεσης είναι τα xmas-accounts!Κάντε μία αναζήτηση σε ένα χρήστη με λίγα ποστς να δείτε :magic:Θα περίμενα στους όρους του διαγωνισμού να επιτρέπονταν άτομα με >200-300 ποστς, ώστε οι διπλοί-τριπλοί (κλπ κλπ!) λογαριασμοί να ήθελαν ΠΟΛΥ μλκια..εε..κόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokoboko Δεκέμβριος 12, 2011 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Εγω παντως εχω αρχισει κ βλεπω διαφορα στο γριφο του DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts