InsertCoin Δεκέμβριος 11, 2011 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 (edited) τρολολολολολ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2011 από InsertCoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 11, 2011 Author #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 παιδια οποιος θελει να ανταλαξουμε απαντησεις pm :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 11, 2011 #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 11, 2011 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 να ρωτήσω κάτι, στη λέξη ειδικά του deninho η απάντηση είναι english h' greeklish ? οχι τπτ άλλο ,αλλα εχω βγαλει τα μάτια μου . τόσο ζουμ ούτε με sniper rifle Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 11, 2011 #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 (edited) 2 ακομα,ο φοινικας και του deninho..... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2011 από PolomanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 12, 2011 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Έχω την αίσθηση ότι πολλοί θα με καταραστούν επειδή χθες τελείωσα με τους γρίφους και τώρα αφιερώνω τον άπλετο χρόνο μου για να χαλαρώσω απόλυτα μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.ΥΓ. Δώστε like στο post άμα θέλετε να με καταραστείτε και να φάω τα μούτρα μουΥΓ2. Αφιερώνω πολλά ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους λοιπούς συγγενείς, σε φίλους και γνωστούς και προπάντων σε εσένα αγαπητό μου fylakto που ήσουν δίπλα μου φύλακας άγγελος σε κάθε ψυχρή labοπολίτικη δυσκολία.ΥΓ3. Καλημέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Δεκέμβριος 12, 2011 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Έχω την αίσθηση ότι πολλοί θα με καταραστούν επειδή χθες τελείωσα με τους γρίφους και τώρα αφιερώνω τον άπλετο χρόνο μου για να χαλαρώσω απόλυτα μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis_GR Δεκέμβριος 12, 2011 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Πολύ κάψιμοοοο με τους γρίφους.για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 12, 2011 #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Καποιος ειπε οτι για να βρεις τους γριφους θες 3 ατομα...ενα εξυπνο...ενα χαζο ...και μια γυναικα...Προσωπικη συμβουλη ...μια ή πληθος γυναικων φτανει...σε γριφους που ρωτησα γυναικα και κουνιαδα...(αν και λεγανε αλλα νταλων ωρες ωρες)...ειπαν και 3 σωστα πραγματα που με πονηρεψαν στο τι να κανω...δεν βρηκαν την λυση αλλα εδωσαν διαφορετικη προοπτικη στο πως να "εξετασω" τους εν λογω γριφους...Το τραγικο ειναι οτι εγω το ξεχεζα στην λεπτομερεια και ξεφευγα με υποθεσεις...και μετα μου λεγανε...."μα αυτο ετσι δεν παει" ..."αυτο δεν εννοει" ...τοσο φυσικα.... σε βαθμο εκνευριστικο Γενικα επειδη σε "ρουφανε" οι γριφοι ...η απαντηση ειναι μπροστα σου πολλες φορες...και εσυ το πας παραπερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 (edited) ... και τώρα αφιερώνω τον άπλετο χρόνο μου για να χαλαρώσω απόλυτα μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Δε θα στοιχημάτιζα σε αυτό... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2011 από DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 12, 2011 #151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Δεα θα στοιχημάτιζα σε αυτό... Ωχχχχ οχι αλλο καρβουνο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 12, 2011 #152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου αυτός που έγραψε το γρίφο του deninho να του καεί το cd rom την ώρα που κάνει εγκατάσταση των windows / linux . Έτσι για να περάσει ότι πέρασα/περάσαμε βγάζοντας τα μάτια μας μέχρι να τον λύσουμε :fun::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2011 Author #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου αυτός που έγραψε το γρίφο του deninho να του καεί το cd rom την ώρα που κάνει εγκατάσταση των windows / linux . Έτσι για να περάσει ότι πέρασα/περάσαμε βγάζοντας τα μάτια μας μέχρι να τον λύσουμε :fun::shout: Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2011 #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 H βλακεία είναι πως άλλοι γρίφοι ειναι γελοίοι και σε άλλους κολλάς ώρες 18/18 λέξεις (ή έτσι πιστεύω τουλάχιστον) εδώ και 6 λύσεις so far...για να δούμε..:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 12, 2011 #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ανταλαζω την γιαγια μου με τις λυσεις των γρυφων xD:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 12, 2011 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Ρε μερικοί γρίφοι είναι απάλευτοι λέμε ρεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 12, 2011 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 /me σταματησε στους 7 γριφους Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 12, 2011 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 why u no stop posting biatches! Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsertCoin Δεκέμβριος 12, 2011 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ :shout: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΟΜΩΣ ΖΑΒΟΛΙΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 12, 2011 #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ :shout: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΟΜΩΣ ΖΑΒΟΛΙΑΑΑΑ Ειναι κατι αλλο ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts