orderlover Δεκέμβριος 11, 2011 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 μεγάλος είναι έτσι? χαχααΤεράστιος λέμε...:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 11, 2011 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Συγχαρητήρια! Κάπου εδώ τελειώνει και ο φετινός μας διαγωνισμός. Ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο κι εμείς! Συμμετέχετε με: User: ison Points: 22Αντε και του χρονου λεμεεεεεεεΟ γριφος του delhino θεωρω οτι ο πιο σπαστικος απο ολους...τον εφτασα μεχρι την πηγη και απο ******* δεν εβαζα μια λεξη....Το ιδιο και του Chosen....Καλη τυχη σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 11, 2011 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που χρειάζονται ρε παιδιά τελικά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 11, 2011 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Στον γριφο του chosen το αποτελεσμα το γραφουμε με αριθμό ή με γραμματα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 11, 2011 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 αν ηξερα θα σου ελεγα. μπορεις να το δοκιμασεις και με τους δυο τροπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 11, 2011 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Αυτο με το φοινικα απο το πολυ κοιταγμα σε λιγο θα τα βλεπω 3D (διπλα).:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 11, 2011 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Αυτο με το φοινικα απο το πολυ κοιταγμα σε λιγο θα τα βλεπω 3D (διπλα).:nothing: εγώ να δεις... έχω κολλήσει στην .... αλλά μ' έχει μπερδέψει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 11, 2011 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 ειναι ευκολο... απλα αμα δεις το.... εχει ενα .... και αμα του βαλεις και ενα... τοτε η απαντηση ειναι .... ελπιζω να ηταν χρησιμη συμβουλη εγω μενω σταθερος στο νουμερο μου ψαχνωντας ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 11, 2011 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Απο χθες που ξεκινησα καταλαβα οτι δε θα τα παω καλα με τον DJD.. Τελικα εφυγαν τα αλλα και εμεινε αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vironas1416003333 Δεκέμβριος 11, 2011 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 και επειδή έχει αρκετή ώρα να το ρωτήσει κάποιος : τελικά πόσες είναι οι λέξεις? :dance3: Αλλά όχι σοβαρά τώρα 2 ερωτήσεις. α) Οι News Posters βγαίνουν εκτός searching να φανταστώ και β) θα απαντήσει κάποιος σταράτα με ναι και όχι (καθαρά πράγματα) τα zongs μετράνε ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 11, 2011 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 παιδες... να ξεκαθαρισουμε κατι... αλλο ποσες ειναι οι λεξεις.. και αλλο ποσοι ειναι οι γριφοι... ειπαμε.. πρεπει να βρειτε 18 λεξεις ασχετα με τι βγαζουν σαν αποτελεσμα.. δεν ειναι τιποτα δυσκολο. οσο για τους newsposters αν διαβασεις το αρχικο ποστ για τον διαγωνισμο θα δεις οτι δεν τους αναφερει.. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μέλη της ομάδας του TheLab.gr, VIPs (μερικοί από αυτούς), Reviewers, Mods, Admins και Founders εχουν που εχουν τρεξιματα και αυτοι οι καημενοι μην τους βαζετε και αλλους μπελαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 11, 2011 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 (edited) Το βρηκα τι παιζει με τον φοινικα :dance3: . Το θεμα τωρα ειναι Η λεξη ειναι αγγλικη στο πληθυντικο ή δεν καταλαβα καλα ( γιατι η αντιστοιχια ειναι λιγο δυσκολη ) ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2011 από stressman Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickBikas Δεκέμβριος 11, 2011 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Το βρηκα τι παιζει με τον φοινικα :dance3: . Το θεμα τωρα ειναι Η λεξη ειναι αγγλικη στο πληθυντικο ή δεν καταλαβα καλα ( γιατι η αντιστοιχια ειναι λιγο δυσκολη ) ? καλα! κι εγω εκει τα χαλαω. το αποτελεσμα που δινω δεν ειναι το σωστο. λογικα στα english κι οχι greeklish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Δεκέμβριος 11, 2011 #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Αφού το λέει πεντακάθαρα: "Η απάντηση είναι πληθυντικός και στα αγγλικά." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 11, 2011 Author #135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο "ο σαδιστής" .. πάνω από 25 άτομα με έχουν πει έτσι σε πμ μέχρι στιγμής.. σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Δεκέμβριος 11, 2011 #136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Πολυ εκνευριστικος ο κερατας ο φοινικας... επισης το αλλο που ρε ρωταει τι δειχνει η εικονα του απανταω μονιμως "δεν ξερω" αλλα δεν το δεχεται με τιποτα... πολυ ισχυρογνωμον ο γριφος ρε παιδι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetros Δεκέμβριος 11, 2011 #137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Η λεξη εχει σχεση με Η/Υ ? γιατι οτι εχω ψαξει στο νετ μου βγαζει μια συγκεκριμενη η οποια δεν εχει καμια σχεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 11, 2011 #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 done:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Δεκέμβριος 11, 2011 #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Να κανω μια ερωτηση! υπαρχει σε ολους τους γριφους καποιο hint η σε καποιους μονο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 11, 2011 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 οτι εχει και αν εχει πιστευω ειναι αρκετο για να τα βρουμε... βεβαια.. δεν θα με χαλαγε αν επεφτε και κανα χιντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts