DJD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 Για την πλάκα μας είναι πιο πολύ το thread.. όχι spoilers, όχι hints και προπαντός όχι λύσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Επίσης ευχαριστώ το thelab που έχω βρει λύση "όλο στον υπολογιστή κάθεσαι και παίζεις" γιατί πλεον με τη κοπέλα μου ισχύει "έλα ρε μωράκι να παίξουμε μαζί να λύσουμε κανα γρίφο "!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Δεκέμβριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Eγω θελω μια διυκρινηση. .Ποτε ληγει η πρωτη φαση ? Πρεπει να βρουμε και τις 18 λεξεις για να προχωρησουμε στην δευτερη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Τι είναι μάυρο και ψάχνει στο μπάνιο ; hint : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Παρακαλω να μπει ενα post per day limit στον κυριο Nephiλιμ ...περισσοτερη ωρα μου πηρε να βρω την λεξη απο τον γριφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Τι είναι μάυρο και ψάχνει στο μπάνιο ;hint : Found it Και το spoiler σου δεν δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_King Δεκέμβριος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 ενα post φαχνουμε απο καθε ατομο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Εγω λεω να το κάνουμε όπως τα χαρτάκια της panini. Ανταλλάσσω ένα Nephilim για ενα RootX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Παντως θα ηταν χρησιμο εαν δεν παραβαινει τους κανονες να μας πειτε αν ψαχνουμε μια λεξη απο καθε ενα...ειμαι στις 16 και εχω κοιταξει ολα τα Post απο καθενα αλλα δεν βρισκω τις τελευταιες 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 9, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Παντως θα ηταν χρησιμο εαν δεν παραβαινει τους κανονες να μας πειτε αν ψαχνουμε μια λεξη απο καθε ενα...ειμαι στις 16 και εχω κοιταξει ολα τα Post απο καθενα αλλα δεν βρισκω τις τελευταιες 2. Χρήσιμο θα ήταν.. αλλά έχετε 3 βδομάδες.. προς τι η βιασύνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Παντως θα ηταν χρησιμο εαν δεν παραβαινει τους κανονες να μας πειτε αν ψαχνουμε μια λεξη απο καθε ενα...ειμαι στις 16 και εχω κοιταξει ολα τα Post απο καθενα αλλα δεν βρισκω τις τελευταιες 2.έχω το ίδιο πρόβλημα , αλλά μη μασάς θα τις βρούμενε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 9, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ελα παμε στις 17!!!Αλλη μια που θα παει! Η 17η παντως ειναι tricky ....εχω μια ενσταση αν θα επρεπε να μπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Δεκέμβριος 9, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Έχω βρει 2 λέξεις που με πάνε στον ίδιο γρίφο. Και δεν μπορώ να βρω και την λύση του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 9, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Εγώ έχω μια απορία... [MENTION=23]DJD[/MENTION] 1 λέξη ανά μέλος της ομάδας του TheLab.gr παίζει; ή είναι παραπάνω από 1; Δηλαδή σε εσένα ή κάποιον άλλον mod παίζει να έχεις βάλει πάνω από 1 λέξη; Υ.Γ. Μαμώ τα Zong σας :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 9, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Έχω βρει 2 λέξεις που με πάνε στον ίδιο γρίφο. Και δεν μπορώ να βρω και την λύση του... Εγω 3 Είναι λίγο σπάσιμο νευρών κάποιοι γρίφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 9, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Εγώ έχω μια απορία...[MENTION=23]DJD[/MENTION] 1 λέξη ανά μέλος της ομάδας του TheLab.gr παίζει; ή είναι παραπάνω από 1;Δηλαδή σε εσένα ή κάποιον άλλον mod παίζει να έχεις βάλει πάνω από 1 λέξη;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GIix5XaHr-I]Hint ![/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Δεκέμβριος 9, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Έχω βρει 2 λέξεις που με πάνε στον ίδιο γρίφο. Και δεν μπορώ να βρω και την λύση του... fail. Now I get it.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 9, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 μέχρι ποιας ημερομηνίας ποστ ψάχνουμε? πχ 24/11 μέχρι 8/12? ή μπορεί να έχει και νωρίτερα? ή μπορεί να μπήκαν και σήμερα? και να μπουν και αύριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 9, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Με βάση τα γραφόμενα των όρων του διαγωνισμου 24/11 -8/12 .και γώ αυτά ψάχνω ,enlight us guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 9, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Με βάση τα γραφόμενα των όρων του διαγωνισμου 24/11 -8/12 .και γώ αυτά ψάχνω ,enlight us guys! Πολύ σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts