Jump to content

tablet απο 200 ως 400

GoMaR

Recommended Posts

βεβαια διαβαζω και αυτο

Refurbished items may have scratches, dents or other forms of cosmetic damage which do not affect the performance of the unit.[citation needed] However, some refurbished goods are actually "rebranded" new products called newfurbs. [1]

βεβαια διαβαζω και αυτο

Refurbished items may have scratches, dents or other forms of cosmetic damage which do not affect the performance of the unit.[citation needed] However, some refurbished goods are actually "rebranded" new products called newfurbs. [1]

True, αλλά δεν παίζει συχνά κάτι τέτοιο.

Νομίζω έχουν μόνο 90 μέρες εγγύηση αυτά.

Σωστά θυμόμουν....

The refurbished HP TouchPad will come with a 90-day limited warranty, which will also be available for public sale on Monday, December 12; and is not associated with any HP-sponsored employee purchase program.

καλησπέρα και από μένα..

η μητέρα μου χρειάζεται για τη δουλειά της να έχει ίντερνετ μέσω 3G και παράλληλα να μπορεί να διαχειρίζεται word και Mail.

στο σπίτι υπάρχει usb στικάκι για 3G, οπότε σε περίπτωση netbook δεν χρειάζεται να πληρώνουμε extra πάγιο.

ρώτησε στα καταστήματα και της πρότειναν ipad2 + keyboard ή samsung galaxy tab + keyboard. όπως καταλαβαίνετε το κόστος ξεπερνάει τα 650€.

όταν μου το είπε σκέφτηκα πολλά λεφτά και καλύτερα να πάρει ένα netbook αφού και ίντερνετ θα έχει και office θα χρησιμοποιεί.

απλά θέλω να ρωτήσω.

την αυτονομία των tablet σε ποιο netbook θα τη βρω; κάποιο που θα την πλησιάζει..

στα tablet, τα office είναι εύχρηστα?

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

HP TOUCHPAD TABLET 9.7'' DUAL CORE 1.2GHZ SNAPDRAGON 16GB BLACK - - E-SHOP.GR

Δε νομίζω να βρεις καλύτερη τιμή. Έχε στο νου σου ότι μέσω της modding κοινότητας έχει ήδη πάρει Android και μάλλον θα πάρει και ICS.

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

HP TOUCHPAD TABLET 9.7'' DUAL CORE 1.2GHZ SNAPDRAGON 16GB BLACK - - E-SHOP.GR

Δε νομίζω να βρεις καλύτερη τιμή. Έχε στο νου σου ότι μέσω της modding κοινότητας έχει ήδη πάρει Android και μάλλον θα πάρει και ICS.

Οντως εξαιρετικη περιπτωση το συγκεκριμενο. Ισως μαλιστα απο κανα ebay να ερχεται και φθηνοτερα

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.