Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Δεν σου φταίει η Microsoft αν αγόρασες λάθος άδεια ή αν δεν σου κάνει το Linux.που κολαει το ενα με το αλλο ;ποια αδεια ;τα 32 τα εχω για mozilla msn κτλπ με το 64 τα εχω για photoshop mp3 editor Arma 2 COH και μπραβο μου αλλωστε εγω ποτε δεν συμπαθουσα την microsoft αν ηθελε να κανει καλυτερο λειτουργικο και αξιζε για τα λεφτα του τοτε θα το επερνα αλλα οταν ρε φιλε εχουν μεινει απο τα xp συστηματα δεν πιανουν τον εαυτο τους κοροιδο εσενα σαν καταναλωτη εισαι κοροιδο απλo και δεν θελω να παρεξηγηθεις απλα στο ειπα για να καταλαβεις.φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Δεκέμβριος 9, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 LibreOffice Productivity Suite Download » LibreOffice ή OpenOffice.org - The Free and Open Productivity Suite ή StarOffice Users Group Portal οχι αυτό που είχα στο μυαλό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Δεκέμβριος 9, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 SLIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 9, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 που κολαει το ενα με το αλλο ;ποια αδεια ;τα 32 τα εχω για mozilla msn κτλπ με το 64 τα εχω για photoshop mp3 editor Arma 2 COH και μπραβο μου αλλωστε εγω ποτε δεν συμπαθουσα την microsoft αν ηθελε να κανει καλυτερο λειτουργικο και αξιζε για τα λεφτα του τοτε θα το επερνα αλλα οταν ρε φιλε εχουν μεινει απο τα xp συστηματα δεν πιανουν τον εαυτο τους κοροιδο εσενα σαν καταναλωτη εισαι κοροιδο απλo και δεν θελω να παρεξηγηθεις απλα στο ειπα για να καταλαβεις.φιλικαΌτι να'ναι όμως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 9, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Όποιου του κάνουν τα Windows, είτε τα αγοράζει, είτε -αν είναι φοιτητής- εκμεταλλεύεται το MSDNAA.Όποιου, είτε δεν του κάνουν τα Windows, είτε δεν του περισσεύουν τα λεφτά για αγορά λειτουργικού συστήματος, κατευθύνεται σε άλλο λειτουργικό. Ορισμένες επιλογές: Linux (Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Fedora, Debian etc), BSD για δωρεάν, και για επί πληρωμή υπάρχει το MacOS.Για σουίτα γραφείου, υπάρχει το MS Office Home & Student, που περιέχει 3 άδειες χρήσης για λιγότερο από 100€. Αν και πάλι κρίνουμε ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, ή δεν μπορούμε να τα δώσουμε, πάμε σε OpenOffice.org, Libre Office & Star Office, όπως πολύ σωστά πρότεινε ο dpolal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 9, 2011 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Iraklis, με το συμπαθειο φιλε αλλα δεν ξερεις τι λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.