Iraklis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 Εχαψε σημερα προφανος θα κανει παρτυ η microsoft με τα νεα patch που εβαλε σε ολους τους χρηστες αλλα το μεγαλυτερο προβλημα το αντιμετωπιζουν η μη-original windows7 χρησιμοποιοντας διαφορα προγραματα οπως το ευκολο removewat 2.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Δεν καταλαβα τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Εγώ πάλι κατάλαβα ότι κάποιο patch έβγαλε η Μ$ ως update που θα δημιουργεί πρόβλημα σε όσους έχουν πειρατικά τα 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 να ρωτησω λιγακι εχω το CD windows 7 32bit γνησιο δεν μπορω να αλλαξω η να αγορασω κλειδι για τα 64 ? δεν γνωριζω τιποτα παρακαλω μορφωστε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Διάβασα ότι όντως έβγαλε ένα μαμιστερό update που το χαρακτηρίζει και σημαντικό, αλλά δε σε υποχρεώνει να το εγκαταστήσεις.Αν το εγκαταστήσεις όμως, υποτίθεται ότι σε περίπτωση που βρει πειρατικά παραθύρια, βγάζει το παλαμ@ρι του βαρκάρη και σου κάνει τη ζωή δύσκολη(κάτι για μαύρες οθόνες είχα διαβάσει και αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις!):dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ας τα αγορασουν, για να μην εχουν προβλημα.... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 παντως εγω την πατησα με τον 2ο PC αλλα την γλυτωσα μετα απο καποιες προσπαθειες αχχ τι εχει να γινει φανταζομαι τωρα αυτην την ωρα να ξεσκιζονται οι χακερς στα σκριπτς για νεο προγραμμα :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ας τα αγορασουν, για να μην εχουν προβλημα.... !φιλε μου υπαρχουν και χαμηλες κοινωνικες ομαδες σ'αυτην την Γη αρα δεν μπορεις να τους βαλεις μαχαιρι στο λαιμο ΟΛΟΥΣ να αγορασουν αναγκαστικα λειτουργικο CD στα 100ευρω σκεψου ποσο πρεπει να δουλεψεις σημερα για να βγαλεις ενα 100σταρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Να βαλεις linux τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Να βαλεις linux τοτε. ευκολο δεν το λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 πανευκολο ομως...Αφου εχεις 32 bit βαλε 32 bit, οπως ειπες και εσυ, δεν σου εβαλε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να πας σε 64αρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 ευκολο δεν το λες Δοκιμασε τα τελευταια Ubuntu-32bit. Η εγκατασταση ειναι πιο απλη απο τα Windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir4klis Δεκέμβριος 9, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ανοιχτα παραθυρα τελος.Μονο παντζούρια για τους πειρατες απο δω και περα κ αυτά κλειστά.:fist:Υ.Γ.Να ναι καλά και το academic alliance, μας δίνει οτι θελουμε γνησιο τζαμπέ. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 9, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Εγώ πάντως ξέρω ότι η Microsoft, με έμμεσο τρόπο, δίνει δωρεάν τα Windows 7 για όποιον δεν θέλει linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 9, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 ας αναφερει καποιος τον αριθμο της ενημερωσης, ωστε καποιοι να προλαβουν το κακο..!!!!επισης καλο ειναι οσοι δεν θελουν να εγκαθιστωνται οι ενημερωσεις αυτοματα, να πηγαινουν στις ρυθμισεις των ενημερωσεων και να βαζουν το "να ειδοποιουμαι για τις ενημερωσεις αλλα να μην γινεται αυτοματη ληψη ή εγκατασταση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Windows Update - Enable / Disable Automatic Updates in Windows 7 - Guide - Windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Δεκέμβριος 9, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 για τα office 2010 μήπως υπάρχει κανένα καλό σχετικό άρθρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 9, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 για τα office 2010 μήπως υπάρχει κανένα καλό σχετικό άρθρο?LibreOffice Productivity Suite Download » LibreOffice ήOpenOffice.org - The Free and Open Productivity SuiteήStarOffice Users Group Portal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 πανευκολο ομως...Αφου εχεις 32 bit βαλε 32 bit, οπως ειπες και εσυ, δεν σου εβαλε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να πας σε 64αριαοχου βρηκαμε την λυση Φιλε το 64 το χρειαζομαι για συγκεκριμενα πραγματα με το 32 δεν γινεται δουλεια απλα και ξεκαθαρα με το Λινουξ παλι δεν θελω να ασχοληθω γιατι πολυ απλα δεν με εξυπηρετει.Δοκιμασε τα τελευταια Ubuntu-32bit. Η εγκατασταση ειναι πιο απλη απο τα Windows...το ξερω μια χαρα τα εχω περασει μια φορα ωραια δεν λεω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν με εξυπηρετει δεν ειμαι κανας χακερ η καποιος που να εχει επιπεδο γνωση στο H/Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 9, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Δεν σου φταίει η Microsoft αν αγόρασες λάθος άδεια ή αν δεν σου κάνει το Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.