Jump to content

Ολη η Γη τα....

Iraklis

Recommended Posts

Εχαψε σημερα προφανος θα κανει παρτυ η microsoft με τα νεα patch που εβαλε σε ολους τους χρηστες αλλα το μεγαλυτερο προβλημα το αντιμετωπιζουν η μη-original windows7 χρησιμοποιοντας διαφορα προγραματα οπως το ευκολο removewat 2.2

Διάβασα ότι όντως έβγαλε ένα μαμιστερό update που το χαρακτηρίζει και σημαντικό, αλλά δε σε υποχρεώνει να το εγκαταστήσεις.

Αν το εγκαταστήσεις όμως, υποτίθεται ότι σε περίπτωση που βρει πειρατικά παραθύρια, βγάζει το παλαμ@ρι του βαρκάρη και σου κάνει τη ζωή δύσκολη(κάτι για μαύρες οθόνες είχα διαβάσει και αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις!):dance3::dance3::dance3:

παντως εγω την πατησα με τον 2ο PC αλλα την γλυτωσα μετα απο καποιες προσπαθειες :D

αχχ τι εχει να γινει φανταζομαι τωρα αυτην την ωρα να ξεσκιζονται οι χακερς στα σκριπτς για νεο προγραμμα :man_in_love:

Ας τα αγορασουν, για να μην εχουν προβλημα.... !

φιλε μου υπαρχουν και χαμηλες κοινωνικες ομαδες σ'αυτην την Γη αρα δεν μπορεις να τους βαλεις μαχαιρι στο λαιμο ΟΛΟΥΣ να αγορασουν αναγκαστικα λειτουργικο CD στα 100ευρω σκεψου ποσο πρεπει να δουλεψεις σημερα για να βγαλεις ενα 100σταρικο

Ανοιχτα παραθυρα τελος.

Μονο παντζούρια για τους πειρατες απο δω και περα κ αυτά κλειστά.:fist:

Υ.Γ.Να ναι καλά και το academic alliance, μας δίνει οτι θελουμε γνησιο τζαμπέ. :dance3:

ας αναφερει καποιος τον αριθμο της ενημερωσης, ωστε καποιοι να προλαβουν το κακο..!!!!

επισης καλο ειναι οσοι δεν θελουν να εγκαθιστωνται οι ενημερωσεις αυτοματα, να πηγαινουν στις ρυθμισεις των ενημερωσεων και να βαζουν το "να ειδοποιουμαι για τις ενημερωσεις αλλα να μην γινεται αυτοματη ληψη ή εγκατασταση"

πανευκολο ομως...

Αφου εχεις 32 bit βαλε 32 bit, οπως ειπες και εσυ, δεν σου εβαλε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να πας σε 64αρια

οχου βρηκαμε την λυση

Φιλε το 64 το χρειαζομαι για συγκεκριμενα πραγματα με το 32 δεν γινεται δουλεια απλα και ξεκαθαρα

με το Λινουξ παλι δεν θελω να ασχοληθω γιατι πολυ απλα δεν με εξυπηρετει.

Δοκιμασε τα τελευταια Ubuntu-32bit. Η εγκατασταση ειναι πιο απλη απο τα Windows...

το ξερω μια χαρα τα εχω περασει μια φορα ωραια δεν λεω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν με εξυπηρετει δεν ειμαι κανας χακερ η καποιος που να εχει επιπεδο γνωση στο H/Y

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.