Jump to content

Βοήθεια για επιλογή φορητού υπολογιστή

TheMiltos21

Recommended Posts

Για σας παιδιά!Είμαι καινούργιος και θέλω πρώτ'απ'όλα να σας πω για!Δεύτερον θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα λαπτοπ 320-450 του getitnow : Notebooks | Getitnow, έχω ξαναψωνίσει απο'κει 4 φορες,δεν τους φοβαμαι....θέλω να μου πειτε πιο είναι πιο καλό....(Είμαι 13 χρονών και τα Χριστούγεννα πιστεύω πως τόσα θα μαζέψω από κάλαντα και συγγενείς) και θέλω να πάρω κανονικό (15,6 λαπτοπ!έχω νετβοοκ) :thank_you2:

1. Καλώς ήρθες

2. Μην είσαι σίγουρος για το ποσό, οι συγγενείς, ειδικά τα παπούδια, έχουν φάει μεγάλο στραπάτσο φέτος και μάλλον θα έχουν καβούρια στις τσέπες.

3. Τι χρήση θα κάνεις δε μας είπες. Internet, παιχνίδια, κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές για το σχολείο;

To getitnow δεν εχει παντως τοσο καλες τιμες πλεον.

Μολις ειχε ανοιξει, περυσι, ειχε βαλει κατι πολυ καλες προσφορες.. Αλλα μεχρι εκει.

Υπαρχουν αλλα μαγαζια με πολυ καλυτερες τιμες.

Προτεινω να περιμενεις αλλα 10 μερουλες.. Θα μπουν καλες προσφορες στα μαγαζια λογω Εορτων:T:

Το καλύτερο που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα είναι αυτό

Acer Aspire 5552G-P343G50Mnkk | Getitnow

Διπύρηνο επεξεργαστή,3gb ram,500αρη σκληρό,και με κάρτα γραφικών που θα μπορείς να παίζεις τα περισσότερα παιχνίδια σε low με medium. Πιο φθηνά από όλα τα μαγαζια το έχει το getitnow.Κάτι καλύτερο σε γενικές επιδόσεις δεν νομίζω να βρείς σε αυτά τα χρήματα.

θα το χρησιμοποιήσω για internet,sims 2 και πολύ βαριά κανα San Andreas με enb series + mods..... πιστεύω είναι ικανό να αντέξει το san andreas...εδώ το netbook μου μπορεί να παίξει σε 800x600 @low san andreas και 1024x600 @low-medium sims 2 αλλά θα μπορεί να παίξει 1080p hd?το netbook με Windows 7 έπαιζε μέχρι και 720p μετά σερνότανε..... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.