Anonymous Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2011 είδα διάφορα videakia και διαφορα topics... και επειδη με τρωει ο κ@λος μου και δε μπορω να καθομαι... σκεφτομαι να lappaρω το heaτsink της h100...(που δεν είναι οτι πιο λειο υπαρχει) αλλα και το cpu αργότερα... Αξίζει??? εχει δοκιμάσει κανεις? είδε διαφορές? (σε διαφορα videakia εχει διαφορες εως 10 βαθμους) υπαρχει κατι που να προσεξω ιδιαίτερα? χρειαζεται και αλοιφη για γυαλισμα η αρκει μονο το τριψιμο με γυαλοχαρτο? απο 400 μεχρι 2500-3000 grit σταδιακα...πχ ακουω εμπειρίες...και γνώμες :dance3:
venom7 Δεκέμβριος 8, 2011 #2 Δεκέμβριος 8, 2011 Έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες???Ενώ είσαι και με νερό ζεστένεται τόσο ο cpu???Τι θερμοκρασίες έχεις?
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 8, 2011 #3 Δεκέμβριος 8, 2011 Έχω lapparei την thermalright 120 extreme και παρόλο που δεν την έλεγες καθόλου λεία,τώρα είναι αλφάδι αλλά η διαφορά που είδα δεν άξιζει για κανένα λόγο τον χρόνο που αφιέρωσα.Και επίσης καμία σχέση με αυτά που έβλεπα σε ξένα φόρουμ.Τώρα πόσο είχε πέσει δεν θυμάμαι να σου πω γιατί ήμουν φουλ απογοητευμένος και δεν έδωσα καθόλου σημασία.
Anonymous Δεκέμβριος 8, 2011 Author #4 Δεκέμβριος 8, 2011 δεν εχω θέμα με θερμοκρασιες... απλα να εχουμε να ασχολουμαστε....τωρα ξεκινησα να λαππαρω ενα ι5 που εχω κατεβαστηρι και μια scythe ninja....μετα αναλογα τα αποτελεσματα τηα παω στην h100... to 990x δεν τον αγγιζω... μη κλαιμε στα καλα καθουμενα 1 χιλιαρικο... :fist:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.