gustom2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 εχω το λαπτοπ acer aspire 5739G-754G50Mn.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εδω και τρεις μηνες.και οι τρεις θυρες usb πολλες φορες κατα την διαρκεια λειτουργειας του λαπτοπ σταματανε να λειτουργουν για λιγο και ξαναδουλευουν.μετα απο βαλε-βγαλε της συσκευης (π.χ. ποντικι) ξαναλειτουργουν.πολλες φορες βγαινει μηνυμα στα windows και μου γραφει οτι η συσκευη δεν αναγνωριζεται και μου βλεπει την συσκευη σαν usb 1.1!οποιαδηποτε συσκευη συνδεσω ειτε ποντικι,ειτε φλασακι,ειτε σκληρο δισκο κτλ.προφανως δεν ειναι καποιο προβλημα software γιατι εκανα φορματ και ξαναπερασα τα windows 7.οι drivers ειναι ενημερωμενοι.προφανως θα ειναι καποιο προβλημα της μητρικης?? το δευτερο προβλημα ειναι οτι το dvd-drive δεν διαβαζει οτι cd ή dvd του βαλω.το προβλημα σε αυτο ξεκινησε οταν μου εκαιγε τα cd-dvd κατα την εγγραφη και επιδεινωθηκε με το να μην λειτουργει καθολου.π.χ. του βαζω ενα cd με τραγουδια ξεκιναει να το διαβαζει και στο τελος δεν κανει τιποτα!το dvd-drive ειναι samsung ts l-633b.τι φταιει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.