byronc Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 Καλησπερα, ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που θα κανω overclock κατι...δεν εχω ιδεα γι αυτο το θεμα...Θελω να υπερχρονισω την καρτα γραφικων μου γιατι δεν παει αλλο... Τεχνικα χαρ/κα του υπολογιστη μου: i.Intel Core 2 Duo E7300 (@2.66Hz) ii.Ram 4GB @1066Hz iii.Nvidia 6600/256mb/128bit (οχι την GT!ξερω παλιατζουρα,αλλα καηκε η παλια ) iv.Win 7/64bit Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 κατεβασε το evga precision απο εκεί μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις.. Ανέβαζε λίγο λίγο...Όμως μην περιμένες τρελή διαφορά, είχα την 7900 και την είχα κλοκαρει τέρμα και ειχε βελτιωθεί λίγο ώστε να μην κολλαει όταν επαιζα mw2 στα 1024*768.. Παρολο το clock καποια hd 720p που είχα δοκιμάσει κολλαγαν που κ που.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byronc Δεκέμβριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Το δοκιμασα στο CoD4, το οποιο κολλουσε και πριν στα 800x600, ολα στο low και off και υπηρχε ελαχιστη διαφορα... (φαντασου για τι καρτα μιλαμε...) Επισης και στις HD ταινιες δεν ειδα καμια διαφορα καθως και στο rendering του photoshop τιποτα...αρα καιρος για οικονομιες!!Το κακο ειναι οτι το κινητο μου το σαββατο "ηπιε" apple martini και χαλασε και αυτο!!Να δω τι θα πρωτοπαρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.