Vadergr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 Ξερω οτι το multi ειναι κλειδωμενο, αλλα αυτος ο επεξεργαστης ανεβαινει καθολου με fsb ή υπάρχουν γενικά παρατραγουδα (πχ δεν υπάρχουν κλειδωμενοι διαιρετες και ολα τα υποσυστηματα κλοκαρονται επισης)? Δεν λεω κατι extreme, απλα να παει πχ στις συχνοτητες των 1090/1100Τ. ΥΓ.Εχω να κλοκαρω απο εποχη q6600 , και εχω να τον αγγιξω 2 χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Δεκέμβριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 3.8 παει για πλακα με λιγη προσπαθεια καθεται 4 stable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Aρα δεν χρειαζεται να ειναι BE για να κανει safe o/c σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 σωστά !! πάει άνετα στα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1982 Δεκέμβριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 ειναι σε τι κομματι θα πεσεις ώστε να κλοκαρι καλα...δεν σημαινει επειδη τον εχουν παει στα 4ρα ειναι στανταρ οτι θα πανε ολα τα κομματια τοσο ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Ιανουάριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Επειδη τον εχω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη θα σου πω οτι παει στα 3,5ghz χωρις να πειραξεις ρευμα για καθημερινη χρηση 24/7, απλα βαζεις το fsb στο 250 και εισαι ετοιμος. Εγω τον εχω παει μεχρι 4,06ghz αλλα του ειχα δωσει αρκετο ρευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.