Jump to content

Που θα πάτε διακοπές;

TheLab

Recommended Posts

Διακοπές? Τι είναι αυτό! Ευτυχώς που διάλεξα μεγάλο νησί να μείνω (Κρήτη) και έτσι έχω να κανό πολλές εκδρομές γιατί έχω την εντύπωση ότι όσοι ασχολούνται πολύ με τα PC δεν έχουν χρόνο για κάτι άλλο άσε που συνέχεια είναι και πανί με πανί! Τες πα καλά είναι και εδώ. Οπότε και φέτος το καλοκαίρι θα δουλεύω!

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Suedehead

διακοπες διακοπες και ξανα διακοπες :)

7-8 μερες Ιο, καμια εβδομαδα Χαλκιδικη και οσες μερες αδειας περισσεψουν σε 3μερα Β. Ελλαδα...

Δλδ θα σε χάσουμε για κάμποσο καιρό, ε?? :p:P:P

οποιος θελει τον φιλοξενω εδω...τα δωματια ειναι του μπαμπακα μου....τσαμπε....το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι μεσα στην θαλασσα...οποτε αμα δεν σας αρεσει η θαλασσα δεν υπαρχει προβλημα,απλα μην ερθετε...ΠΡΟΣΟΧΗ¨Χωρανε μονο οι πρωτοι 30....οι υπολοιποι ουστ.....:p :P :p :P :D

post-634-1416071062,3142_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αρκετές φορές στην πορεία σου καλείσαι να επιλέξεις. Σε μια τέτοια στιγμή θυσίασα τις διακοπές μου. Δεν βαριέσαι, οι απολαβές υπερβαίνουν την θυσία.

Στο παρελθόν τέλος σεζόν Σεπτέμβρη Οκτώβρη δανειζόμασταν με τον Κουμπάρο μου κάποιο ιστιοπλοϊκό και φεύγαμε τρέχοντας. Το Αιγαίο και τα νησιά του δεν συγκρίνονται με τίποτα. Έχει μέρη που ούτε να τα φανταστής δεν μπορείς.

Τελικά οι αναμνήσεις είναι το μεγάλο κεφάλαιο σε μια ιστορία.

THE BEST !!!

Το κανω καθε καλοκαιρακι με τα κολληταρια! Νοικιαζουμε ενα για 3-4 μερες και βουρ στο πελαγος! (Με πανακια εννοειται...)

Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Χθες, στις 23:46]

ωχ γιατρε και συ εδω?! :D

αν και ειναι για τις διακοπες το τοπικ ε δεν αντεχω 8α το πω!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΟΔΕΙΣ ...ΦΤΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΙ!!!!!!!!!

8α μου πεις τωρα και γω τι φταιω και μου τα λες?!

ε δεν πειραζει καποιος πρεπει να τα ακουσει! :tomato:

Προς τι αυτή η κραυγή απελπισίας!? Μη σε ταλαιπωρεί κάποιος συνάδελφος!?:...: :...:

Από νησί, σε νησί θα την βγάλω. :D

Στα μέσα ιουλίου θα πάω σε ένα νησάκι απέναντι (όχι ακριβώς απέναντι, αλλά λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά...) :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εκει που παω καθε χρονο... Μαρμαρι Ν.Ευβοια......

στην καβατζοπαραλιουλα στο τελος του χωματοδρομου λες........τυφλα να χουν οι κυκλαδες.....

Επειδή είδα ότι η τετράδα του administrating θα φύγει για μέρες (δεν παίρνουμε λεφτά απο τα banners και καλά, παπάρια μάντολες πέφτουνε αβέρτα κουβέρτα τα πακέτα να'ούμε) κανονίστε σας παρακαλώ να φύγετε παρέα και οι 4 μαζί. Έχω μαζέψει "υλικό" για τρελό posting :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από naz

στην καβατζοπαραλιουλα στο τελος του χωματοδρομου λες........τυφλα να χουν οι κυκλαδες.....

Zάστανη ή Μικρή ’μμος....Aπο τις ομορφοτερες που εχω δει !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.