.38-.45 Ιούνιος 28, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 ενας στους τρεις δε θα παει πουθενα; τοσο χαλια ειναι τα πραγματα τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 28, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Κάτσε, έχει και συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 28, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Κάτσε, έχει και συνέχεια. Δεν το καταλαβα το υπονοουμενο; Τι χειροτερο απο το να μη πας διακοπες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 28, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Δεν το καταλαβα το υπονοουμενο; Τι χειροτερο απο το να μη πας διακοπες; Να πας να δεις τους Guns 'n Roses που ξεχασαν να πεθανουν!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 28, 2004 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Δεν το καταλαβα το υπονοουμενο; Τι χειροτερο απο το να μη πας διακοπες; Για τα χάλια πράγματα λέω ότι έχει και συνέχεια. Για τις αιτίες που δεν μπορούν κάποιοι να πάνε διακοπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 28, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Να πας να δεις τους Guns 'n Roses που ξεχασαν να πεθανουν!!!!! Μην σε πάρει χαμπάρι η Στέλλα την έβαψες κακομοίρη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 28, 2004 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Να πας να δεις τους Guns 'n Roses που ξεχασαν να πεθανουν!!!!! Τι έχουν οι Guns nad Roses ρε; Οι Rolling Stones είναι καλύτεροι; Πολύ εφέ και καθόλου ουσία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 28, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ας ελπίσουμε να πάμε camping στην Κρήτη και μετά κάπου πιο εξωτικά... (βλ. Ibiza ) Ποιος έχει ξεμείνει στη πορτογαλία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 28, 2004 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Ας ελπίσουμε να πάμε camping στην Κρήτη και μετά κάπου πιο εξωτικά... (βλ. Ibiza ) Μωρε, εχει τοσες κρυμμενες ομορφιες η Ελλαδα που εχω πει οτι αμα δεν τις εξαντλησω, διακοπες εξω δεν παω. Βλεπανε οι συναδελφοι τις προαλλες κατι φωτογραφιες απο διακοπες τους, που ειχανε παει στην αρχη της ανοιξης και βλεπω δυο-τρεις και εχω μεινει Κοκκαλης. Και λεω που ειναι αυτο ρε παιδια; (μιλαμε για για μια λιμνη αναμεσα σε βραχια και καταρρακτες να πεφτουν γυρω γυρω... παραδεισος...) Και μου λενε ενα μερος στην Ηπειρο... κι εχω μεινει Κοκκαλης και Σαλιαρελης μαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 28, 2004 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ορθόν.. αλλά άλλο 3 ημέρες hangover στην Ίμπιθα κι άλλο στην Ήπειρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2004 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Σωστός !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 28, 2004 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Συμφωνώ Chosen και επαυξάνω... αλλά Ιμπίθα δεν θα πάμε για τις φυσικές ομορφιές της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούνιος 28, 2004 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 εγώ προτιμώ να ταξιδεύω στο εξωτερικό παρά στο εσωτερικό, λίγο-πολύ όλοι έχουμε παραστάσεις απο μέρη της χώρας μας. Απο ένα σημείο και μετά αναζητάς τελείως διαφορετικές εικόνες κτλ@RootX Ibiza και εγώ θα γούσταρα να πάω αλλά διαβάζω οτι έχει αρχίσει και "ξεφουσκώνει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2004 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ίσως για τις μη-φυσικες ξανθιές ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 28, 2004 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Χεχε, δεν έχει να κάνει με γυναίκες η φάση(όχι ότι θα μας χαλάσει, αλλά δεν είναι ο σκοπός αυτός)... Είναι από τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ, λόγω του dance hype περισσότερο... σαφώς και έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει, αλλά δεν έχει σκάσει ακόμα τελείως Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2004 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Γιατί δεν πας Αγ.Ναπα στην Κυπρο ;;; Εχω ακουσει οτι ειναι το ιδιο καλα οσον αφορα τα μαγαζια, αλλα καπως πιο φτηνά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 28, 2004 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:01] Γιατί δεν πας Αγ.Ναπα στην Κυπρο ;;; Εχω ακουσει οτι ειναι το ιδιο καλα οσον αφορα τα μαγαζια, αλλα καπως πιο φτηνά ! Ωπ!!!!! !!!!! Για πες και αλλα...Δηλαδη το ιδιο καλα σε τι???μουσικη?γενικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2004 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Απο θεμα μουσικής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 28, 2004 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Επιλογη για τους φανταρους δεν εχει? Η πιο κοντινη επιλογη ειναι το βουνο ... Ροδο απο Σεπτεβρη και μετα.Τριχες δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 28, 2004 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr Επιλογη για τους φανταρους δεν εχει? Η πιο κοντινη επιλογη ειναι το βουνο ... Ροδο απο Σεπτεβρη και μετα.Τριχες δηλαδη... Δεν προβλέπεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.