fatalara Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 Κυριοι θα ηθελα την αποψη σας σε ενα θεματακι που με απασχολει. Εχω ηδη μια asus gtx580 dcu2 και θελω να παρω αλλη μια για sli. Γνωριζω οτι μπορω να βαλω οποιο μοντελο gtx580 θελω αρκει να εχει την ιδια ram ομως το το κουτι που εχω αυτη τι στιγμη δεν μου επιτρεπει κατι τετιο. Οι λυσεις που σκεφτομουν λοιπον ειναι 2, η μια ειναι να βρω καπου αυτο το κουτι Lian Li Industrial Co., Ltd. η να παω σε υδροψηξη. Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το συγκεκριμενο κουτακι? Και επισης θα ειναι αρκετο η θα βρασουν ολα εκει μεσα οποτε να παω σε υδροψηξη και να κρατησω το κουτι που εχω? Ενημερωτηκα για το 2ο ερωτημα οι καρτες θα βρισκονται σε αποσταση 2 slot μεταξη τους. (σορρυ για την ορθογραφια αλλα το greeklish μας εχει καταστρεψει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Δεν μπορω να πω οτι πολυκαταλαβα το σκεπτικο σου.Υ.Γ. Βαλε και μια φωτογραφια οπως ειναι το συστημα σου τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 το προβλημα ειναι οτι με το κουτι που εχω η δευτερη καρτα δεν μπαινει γιατι βρισκει στο τροφοδοτικο. Σε περιπτωση που μπει 2 slot καρτα δεν θα περνει αερα παλι για τον ιδιο λογο. Αρα η αγοραζω το κουτι στο λινκ η βαζω υδροψηξη και κραταω το cosmos s. Και θα ηθελα να μου πειτε τι πιστευτε και που παιζει να το βρω. Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Βασικα σε τι αναλυση παιζεις και θελεις δευτερη 580?Το ψηνεις να παιζεις με Vsync On ΠΑΝΤΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 7, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 κοιταξε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που πραγματικα χρειαζεται 2χ gtx580 αυτη τη στιγμη αλλα μερικες φορες οταν εχεις αρρωστια με κατι και σε περνει, απλα το κανεις. Εχω μια samsung sa950 27'' kαι παιζω 1080 ολα στο full οτι και να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 7, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 να και η φοτο που ζητησατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Δεκέμβριος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Φίλε αν βάλεις και δεύτερη 580 ελπίζω να έχεις υπόψιν ότι σίγουρα θα χρειαστείς και μεγαλύτερο τροφοδοτικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 7, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 υπαρχει ηδη ενα corsair 1050 που περιμενει τοποθετηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 7, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Αν ειναι να πας σε νερα, βαλε και το cpu μεσα. Σε αυτο το κουτι 3πλο πανω δεν ξερω αν χωραει και παλι θα εισαι οριακα οσον αφορα τα watt θερμοτητας. Πουλα την CU και βρες 2 με διπλο σλοτ.H πουλα την 580 και παρε μια 590 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 7, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 χωρανε τα παντα οπως για παραδειγμα ενα xs-pc rx360 (δοκιμασμενο) και block για dcu2 υπαρχει και τα παντα. Το θεμα ομως παιδια ειναι αν υπαρχει στο ελλαντα το κουτακι αυτο και αν θα αρκει για να αποφυγω τα νερα γιατι φοβαμαι να μπερδευτω με αυτα. Μπορει να μην τρεχει και τπτ αλλα δεν ξερω δεν μου καθεται καλα το νερο δεν εχω ακουσει και κατι καινουργιο για αυτα τα κολπα και πως εχουν εξελιχθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Δεκέμβριος 7, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 υπαρχει ηδη ενα corsair 1050 που περιμενει τοποθετησηωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.