Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 Ψάχνομαι για BD player (όχι 3D), στο ΠΛΑΙΣΙΟ βλέπω το LG και το Panasonic με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Γνώμες επί τούτων ή άλλες προτάσεις?(και από άλλα καταστήματα ή και amazon/ebay, απλώς να υπάρχει καλή αντιπροσωπεία σε περίπτωση που πάθει τίποτα εντός εγγύησης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Έχω LG home threater. Από internet αναβαθμίζει το firmware τουλάχιστον μια φορά το δίμηνο ο player. Δεν είχα πότέ προβλήματα με LG. Είναι καλά προϊόντα και σε τίμια τιμή. Το service της LG είναι πολύ καλό γενικότερα, όχι μονο σε BD players.Από εμένα +1 στην LGΑπό την άλλη η sony που έχει αφήσει κακές εμπειρίες απο την εποχή των DVD που το DVD player έκανε τα καπρίτσια του και άλλα DVD έπαιζε και άλλα δεν τα διάβαζε καθόλου ενώ σε PC όλα δούλευαν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Έχω συλλογή από (αυθεντικά) bd/dvd δισκάκια, οπότε δεν είναι θέμα οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων, άλλα όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για το μέλλον (πχ. μπορεί στο μέλλον να "ψηφοποιήσω" όλη τη συλλογή)Eπίσης, είναι δυνατόν να παίζει μια ταινία από δισκάκι και παράλληλα να παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι από usb? (για τις ταινίες που δεν έχω greek subs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Έχω συλλογή από (αυθεντικά) bd/dvd δισκάκια, οπότε δεν είναι θέμα οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων, άλλα όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για το μέλλον (πχ. μπορεί στο μέλλον να "ψηφοποιήσω" όλη τη συλλογή)Eπίσης, είναι δυνατόν να παίζει μια ταινία από δισκάκι και παράλληλα να παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι από usb? (για τις ταινίες που δεν έχω greek subs)To dvd player της sony εμφάνιζε το πρόβλημα με αυθεντικά δισκάκια, νοικιασμένα απο video clubΔεν νομίζω να βρεις κανένα player που να παίζει BD/DVD video από δισκάκι και να διαβάζει υπότιτλους από usb. Συνήθως όταν παίζουν media από usb ή απο δίσκάκι ψάχνουν για υπότιτλους στον ίδιο φάκελλο, εφοσον μιλάμε για media αρχεία. Το LG διαβάζει srt τουλάχιστον όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 10, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Back on topic, στο MediaMarkt και Interdiscount εδώ βρήκα και τα εξής μοντέλα: Panasonic DMP-BD45EG-K : 99 Panasonic DMP-BD75EG-K : 129 Panasonic VD-75 : 129 Samsung BD-D5100 : 99 Samsung BD-D5300 : 129 Toshiba BDX1250KE : 119 Toshiba BDX2250KE : 129 Philips BDP-3200 : 99 (από 119chf) Οι τιμές είναι σε φράγκα: Eu/chf = 1.22 99 = 81 e 119 = 98 129 = 106 Τώρα θα κάτσω να τα συγκρίνω από τα site κάθε εταιρείας, αν ξέρετε όμως κάτι ήδη, είμαι όλος αυτιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 PA NA SO NIC .- (to 75ari) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 10, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Panasonic DMP-BD75EG-K : 129Panasonic VD-75 : 129 ποιο από τα δύο? και γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 15, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 15, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 PS3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 15, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 PS3. έχει ο αδερφός μου + άλλο 90 και άλλο 250. Αν κόστιζε 90 το ps3, εννοείται θα το έπαιρνα, άλλο τώρα μιλάμε για 3πλασια τιμή. Δεν θέλω να δώσω τόσα αυτήν την στιγμή. Επίσης το PS3 έχει πολλούς περιορισμούς στους τύπους αρχείων + δεν αξίζει να το σπάσεις (που κοστίζει και αυτό). Καλύτερα σε htpc/media player όταν θες να παίζεις ταινίες σε ψηφιακή μορφή. Βέβαια 'εχω συλλογή από (αυθεντικά) bd/dvd δισκάκια, οπότε δεν είναι θέμα οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων, άλλα όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για το μέλλον (πχ. μπορεί στο μέλλον να "ψηφοποιήσω" όλη τη συλλογή). Για τα υπόλοιπα bd: Τσέκαρα τα players και νομίζω το Philips 3200 είναι αρκετά καλό (αρχική τιμή επαναλαμβάνω 119chf, τώρα το έχουν 99 για τις γιορτές), progressive scan + upscale + DTS Master Audio + 24p playback. Επίσης στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται και το Panasonic DMP-BD75EG-K και Samsung BD-D5100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 15, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 DMP-BD75EG-K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 17, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 Sony BDP-S185 Blu-Ray Player - Home Video - plaisio.gr Sony BDP S185/S186 [Review] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.