magicman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2011 παιδες, λεω για μια εκδρομη προς τα εκει, φαινονται πολυ ωραια μερη... οι τιμες στο νετ ειναι τρελες, θεωρω πολλα 120+ ευρα(η βραδια) τετοιο καιρο.. γενικα οποιοι εχετε παει, ή ειναι απο την γυρω περιοχη(γιαννενα κτλ) εχετε να προτεινεται, καπου να τη βγαλουμε φθηνα σε καποιο απο τα παραδοσιακα καταλλυματα? ευχαριστω.
jax7480 Δεκέμβριος 7, 2011 #2 Δεκέμβριος 7, 2011 Έχω πάει, δεν τρελάθηκα να σου πω την αλήθεια, δεν πρόκειται να ξαναπάω λόγω τιμών.Νομίζω υπάρχουν πιο ωραία μέρη να προτιμήσεις π.χ. Πήλιο, εκτός αν είσαι αναγκασμένος να πας εκεί (εγώ π.χ. πήγα γιατί ήθελε η γυναίκα να δει τις γέφυρες και μας βγήκε ένα τριήμερο με βενζίνες και λοιπά ένα 600άρι).
magicman Δεκέμβριος 7, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 7, 2011 ακομα ειμαι σε φαση που το ψαχνω, θελω να παω, αλλα αν ειναι να μας τον πιασουν, οχι ευχαριστω!τα παραδοσιακα ολα βλεπω ειναι 100-120 και πανω, αλλα αν κ το φαγητο ειναι το ιδιο ακριβο, δεν βγαινουμε..,αν δω καλυτερες τιμες, τοτε θα κοιταξω πηλιο αν ειναι...
Simon Δεκέμβριος 7, 2011 #4 Δεκέμβριος 7, 2011 Ψαξε σε σελιδες προσφορων, σιγουρα θα βρεις κατι που να σου ταιριαζει πιστευω. Μολις ανοιξα πχ το ekdromi gr (αν δεν πρεπει να βαζουμε λινκ σορρυ) και εχει τυχαια μια προσφορα για ζαγοροχωρια Για δυο ατομα, δυο διανυκτερευσεις με ημιδιατροφη η τρεις χωρις, 120. Ειναι καλη τιμη νομιζω...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2011 #5 Δεκέμβριος 8, 2011 θα πας με γυναικα ;με αντρα ; θες αραγμα ; θες αξιοθεατα και μερη να πηγαινεις με το αμαξι ; θα πατε με παρεα ; εχουν σημασια ολα αυτα
magicman Δεκέμβριος 8, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 8, 2011 με γυναικα. φαση roadtrip και ετσι...με το αμαξι θα κινουμαστε, να δουμε τα μερη κτλ.καλοβλεπω και το πηλιο που εχει λιγο καλυτερες τιμες. τα χλμ μου βγαινουν περιπου ιδια. απλα στο πηλιο, εχει και το χιονοδρομικο πολυ κοντα, οποτε μπορω να τσουλισω κιολας.αυτο το ekdromi.gr εχει καλες τιμες, αλλα ειναι για λιγες ωρες, μεχρι να κλεισει!
wrong method Δεκέμβριος 8, 2011 #7 Δεκέμβριος 8, 2011 πότε θα πάτε ;από τις 22 και μετά και μέχρι 2-10/2012 θα βρεις μόνο σε κανένα ανήλιο χωριό/ξενώνα και θα σε φάει η υγρασία :no:Μακρυνίτσα-Πορταριά είναι τα καλά μέρη για να μείνεις αλλά θα σου πιάσουν τον ποπό αυτές τις μέρες.Μέσα στο Βόλο αν θες μόνο ύπνο θα βρεις άνετα (ακόμα) ότι άλλο θες ρώτα
GoMaR Δεκέμβριος 9, 2011 #8 Δεκέμβριος 9, 2011 τυχαια το βρηκα και ισως βοηθησειEkdromi.gr - Τα μεγαλύτερα τουριστικά deals στην Ελλάδα!(ειτε για καμμια προταση , προσφορα whatever)
GEORGIOS Δεκέμβριος 10, 2011 #9 Δεκέμβριος 10, 2011 Κοίτα και προς τα εκεί σίγουρα είναι φτηνότερα και σίγουρα δεν το έχεις ξαναδείΣυρράκο Ιωαννίνων - Βικιπαίδεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.