bleo8onhs Ιούλιος 5, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 72-76!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 5, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs 72-76!!!!!! 72-76????? τι???Αρχική απάντηση από wrong method Από τη θέση του jetski (αν βλέπω καλά) νομίζω οτι το έχεις πολύ κοντά στον τοίχο.Ψύκτρα μην πάρεις Tt γιατί κάνει θόρυβo,καλύτερα τη zalman. οχι είναι οκ περίπου 15 - 20 εκατοστα από τον τοίχο. φένεται έτσι γιατί είναι περίπου στο ίδιο χρώμα τοίχος και τζετσπιντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 5, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 οχι είναι οκ περίπου 15 - 20 εκατοστα από τον τοίχο. φένεται έτσι γιατί είναι περίπου στο ίδιο χρώμα τοίχος και τζετσπιντ :) Πάντως φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας καλορίζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 5, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 και μετα απο 4-5 μηνεσ το aerogate 8α αρχισει να σου δειχνει κατι +190 κατι +0 κατι 0000ρπμ κατι 9999ρπμ... αλλα μην ανυσηχεις με ενα ρεσετ ολα ερχονται.... an aerogate lover.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 5, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Εχμ, επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το Aerogate II, αυτό να το θεωρήσω καλό ή κακό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 5, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Ευχαριστώ Zarras για την πληροφορία ειλικρινά του έσωσες την ζωή του. Δεν το έχω και πολύ να το βγάλω από το κουτί και να το δώσω στον αχόρταγο για κατανάλωση (WC) αν δώ τίποτα χαζά. Πάντως χωρίς πλάκα το σκέφτομαι να φτιάξω κάτι παρόμιο αλλά να ελέγχει περισσότερους ανεμηστήρες αν γίνεται βέβαια (χωρίς οθόνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 5, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 φανταζομαι δε συμβαινει με ολα τα κομματιαεγω μαλλον επεσα σε ....κελεπουριπαντος αν εχεις χρονο και ελαχιστες γνωσεις φτιαχνεις κατι τελειος δικο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 23, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Πόσο στοιχίει η SLK900 ? Εγώ σου προτίνω να πάρεις μία TT12 έχει και fan επάνα ρυθμιζόμενο. Για 25 Ευρο που στοιχίζει... χτύπα την! Πάντως η SLK900 είναι σαφέστατα καλύτερη, αλλά δεν ξέρω οτ κόστος της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos [27-06-2004 15:02] Η μητρική είναι msi K2N2 ISLR και ο επεξεργαστής AMD 3GHz Barton μηπως ενοεις 3000+ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 4, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos 72-76????? τι??? Αρχική απάντηση από tsompanos Το κουτί (Antec PlusView1000AMG -EU) το τροφοδοτικό ( Enermax 465 ) και το Aerogate II ήρθαν και εγκατααστάθηκαν με επιτυχία. Οι θερμοκρασίες από 72-76 πέσανε σε 60-63 στον επεξεργαστή (το AEROGATE II λέει 50-55).Το καλώδιο για τη θερμοκρασία του επεξεργαστή ακουμπάει στον πυρήνα το barton (κάτω από την ψύκτρα ). Το θέμα πλέον είναι πως το AEROGATE II αρχίζει να σφυρίζει στους 55 βαθμούς ενώ το φυλάδιο που είχε μαζί του έλεγε στους 65 το ίδιο και στο site. Ξέρει κανένας εάν αλλάζει αυτό δηλαδή αν μπορώ να το κάνω να σφυρίζει στους 60 βαθμούς??Η μητρική είναι msi K2N2 ISLR και ο επεξεργαστής AMD 3GHz Barton.Επίσης έχω την ψύκτρα της μαμάς πάνω στον επεξεργαστή. Αν βάλω κάτι καλύτερο για καλύτερη ψύξη του επεξεργαστή θα δω καθόλου διαφορά??? Δεν λέμε κανένα γομάρη αλλα και λίγο μεγαλύτερη δεν νομίζω να με πειράξει. Θα ποστάρω μάλλον αυριο και κάποια φοτο με το νεο κουτι και το τι γίνεται μέσα σε αυτό μιας και είμαι πολύ περίφανος γι'αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos Το καλώδιο για τη θερμοκρασία του επεξεργαστή ακουμπάει στον πυρήνα το barton (κάτω από την ψύκτρα) Θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις αυτο...μιας και με αυτον τον τροπο ειναι βεβαιο οτι η ψυκτρα αποκλειεται να κανει καλη επαφη με τον πυρηνα του επεξεργαστη και ισως να ειναι η αιτια των υψηλων θερμοκρασιων που εχεις....(εφοσον συμφωνα με οσα λες παρεμβαλλεται θερμοσενσορας μεταξυ ψυκτρας και πυρηνα)εκτος και εαν δεν καταλαβα καλα οσα ειπες πριν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.