msdx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 Κλασικό το θέμα αλλά στην δική μου περίπτωση μου φαίνετε λίγο περίεργο .Λιπών στον 920 do έχω δώσει 1.27 για τα 4ghz (ht on)σε load πάει 1.31 με linx πάει σχεδόν αμέσως 85 + και μετά από 1 λεπτό πάει ο ένας core 92και φτάνει μέχρι και 98 και οι υπόλοιποι 85-90 . Για να τον κρυώνω έχω την corsair a70 .Την έχω βγάλει 5 φορές και την ξανά έβαλλα μήπως και δεν έχει κουμπώσει δοκιμάσει με λίγη αλά και περισσότερη as 5 .Τις στροφές στους ανεμιστήρες της είτε βάλω 1400 ρπμ είτε 1800 το ίδιο και το αυτό είναι ελάχιστες διαφορές. Κουτί έχω το coolermaster stacker 832 αυτό που είχαν τα multirama με 3 ανεμιστήρες μπροστά 1 πάνω 1 κάτω και 1 πίσω . Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι όταν πιάνω την a70 πάνω πάνω είναι χλιαρη και κάτω τα heat pipes είναι ελάχιστα ζεστά που υποτίθεται ότι ακουμπανε στο cpu .Τι διαγνοση βγαζουμε θερμος 920 ?δεν παταει η a70 η προβληματική η τίποτε άλλο ? Γνώμες παρέλκω γιατί είμαι στο τσακ να πάω να πάρω κάποια και δεν θέλω να εχω ιδία τα ιδία.:hmm: Ξέχασα να αναφέρω θερμοκρασία δωματίου. Δεν έχω θερμόμετρο αλλά ξέρω ότι είναι κάτω από 25 γιατί κρυώνω λιγάκι (καλοριφερ κλιστώ):tomato: σήμερα που έκανα την τελευταία δοκιμή .
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 7, 2011 #2 Δεκέμβριος 7, 2011 Κάτι πρέπει να παίζει με την ψύκτρα σου.Λογικά θα έπρεπε να είναι αρκετά ζεστά τα fins άμα ο cpu ήταν στους 90+ βαθμούς.Μήπως δεν την βιδώνεις αρκετά σφιχτά?
msdx Δεκέμβριος 7, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 7, 2011 Δεν πάνε άλλο μι πάρουμε και καμία μητρική στο χέρι.
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 7, 2011 #4 Δεκέμβριος 7, 2011 Βάλε τον επεξεργαστή στα default και κάνε stress test.Μετά βάλε την μαμά ψύκτρα και κάνε πάλι stress test.Αν δεν έχεις κάποια σοβαρή διαφορά στην θερμοκρασία τότε μάλλον είναι προβληματική η corsair
msdx Δεκέμβριος 7, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2011 Πολύ σωστό αυτό που λες μόλις βρω χρόνο 8α κάνω την δόκιμη .:flower:
Ταμτάκος Δεκέμβριος 7, 2011 #6 Δεκέμβριος 7, 2011 Aν και το γεγονός της επανατοποθέτησης της Α70 μάλλον το αποκλείει, για δες μήπως η ζελατίνα στον πάτο της ψύκτρας δεν έχει αφαιρεθεί καλά (ή έχει αφήσει υπολείμματα). Μην σου φαίνεται αστείο, εγώ το έχω πάθει.
sokinsohim Δεκέμβριος 7, 2011 #8 Δεκέμβριος 7, 2011 Φιλε μου εχω την ιδια ψυκτρα και επεξεργαστη(c0/c1 ομως) και στα 3,6 με ΤΒ και ΗΤ στα 1,25ν εχω...στα 4ghz δυσκολευομαι να παω γιατι θελει 1,4ν και ειναι πολυ ζεστος... Τεσταρε αυτο που σ ειπαν οι φιλοι απο πανω μετην στοκ και μετα την Α70 και πες μας γιατι ισως να φταιει η ψυκτρα..
cyberdyne Δεκέμβριος 7, 2011 #9 Δεκέμβριος 7, 2011 Κι εγώ την ίδια έχω. Με τον 965 στα 3.8 (λίγο oc) σε prime έχω 55 βαθμούς max.Μάλλον κάτι παίζει με την ψύκτρα...
msdx Δεκέμβριος 7, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 7, 2011 Αφού έχεις την ίδια σε πια κατεύθυνση την έχεις οι ανεμιστήρες κοιτανε πίσω οι πάνω (αν και μένα αν την βάλω πάνω κτυπάει στο πίσω μέρος του τροφοδοτικού και το ζεσταίνει περισσότερο .Και κάτι άλλο το backplate μπαίνει σωστά γιατί σε μένα ακουμπαει πάνω στο σίδερο την μητρικής και τα σιδεράκια στα άκρα του backplate έχουν απόσταση από την μοβο αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το βάλω . Δηλαδή με λίγα λόγια αν βάλω κάτι πλαστικά λαστιχάκια που έχει πριν μπει το backplate Για να ακουμπήσει στο μοβο αυτά πάνε πάνω κάτω ελπίζω έγινα κατανοητός
cyberdyne Δεκέμβριος 7, 2011 #11 Δεκέμβριος 7, 2011 Φίλε μου λόγω ότι έχω amd αναγκαστικά την έχω να φυσά πρός το τροφοδοτικό!Και επίσης δεν έχω βάλει το backplate αλλά απλά το μεγάλο κλιπ που είναι για amd!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.