GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 η ξαδερφουλα μου ειναι προσκοπακι..Οποτε πηγαν με την ομαδα στο πηλιο , εβγαλε καποιες φωτογραφιες και με παρακαλεσε να τις διαλεξω τις καλυτερες της ωστε να τις στειλει στον διαγωνισμο. της επελεξα 5 απο αυτες τις οποιες επιλεχθηκαν ΟΛΕΣ τελικα απο την επιτροπη(4 επαγ.φωτογραφοι - ετσι λεει το αρθρο) αφενος αυτο με ευχαριστησε και εμενα , αφετερου μπραβο στην ξαδερφουλα μου , που ακολουθει την καλλιτεχνικη μου φλεβα οποτε απο τις 13 τελικες οι 5 ειανι της ξαδερφης μου. Δε θα σας πω ποιες ειναι γτ δεν ειμαι απο τα ατομα που ψηφιζω κατι αν δε μαρεσει η δεν μου ταιριαζει Ψηφισα 3 απο της ξαδερφης μου γιατι οντως μου αρεσουν και μια απο αλλο μελος Να το λινκ , ψηφιστε οποιες νομιζετε καλυτερες. Αθήνα Ανιχνευτικά ευχαριστω edit: Οποιος ψηφιζει ας ριξει ενα thnx αν μπορει για να ξερω ποσοι ψηφοι ειναι απο το thelab
GeorgeVasil Δεκέμβριος 6, 2011 #2 Δεκέμβριος 6, 2011 Μπήκα και ψήφισα. "Αναμνήσεις" από το χωρίο μου..βραδιάτικα
hayabusa Δεκέμβριος 6, 2011 #3 Δεκέμβριος 6, 2011 To ξέρω ότι έκανες αυτή την ιστορία μόνο και μόνο για να μαζέψεις likes Ψήφισα κι εγώ
Astakos Δεκέμβριος 7, 2011 #5 Δεκέμβριος 7, 2011 Μπορεις να ψηφισεις και φωτογραφιες που δεν υπαρχουν..πχ 6 κλπ
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2011 #6 Δεκέμβριος 7, 2011 H ξαδερφουλα ειναι αυτη που φωτογραφιζες παλιοτερα σε παραλιες/θεατρα? Μια ψηφο εδωκα..νομιζω κατα 99% ειναι δικη της. (θα την ηθελα τετραγωνο καδρο και με περισσοτερο αερα απο πανω )
panos444 Δεκέμβριος 7, 2011 #8 Δεκέμβριος 7, 2011 1)η ξαδερφουλα σου και ολα τα παιδακια τραβανε 100φορες καλυτερες φωτογραφιες απο μενα 2)η 5 που ειναι πρωτη σε ψηφους ελπιζω να ειναι της ξαδερφης!
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 7, 2011 δυστηχως αυτη δεν ειναι δικια της..... αλλα αυτη την ψηφισα και εγω σας ευχαριστω για την συμμετοχη παιδια. προς το τελος θα σας πω ποιες ειναι δικες της
Wizard! Δεκέμβριος 7, 2011 #11 Δεκέμβριος 7, 2011 Done!Πολύ καλές φωτογραφίες γενικά, πόσο μάλλον για την ηλικία τους! Μπράβο :clap:
panos444 Δεκέμβριος 7, 2011 #12 Δεκέμβριος 7, 2011 την 5η δεν την ψηφισα!! ειναι παιδακια και το ολο θιμ ειναι πιο "τρομακτικο" να περπαταει καποιος στις γραμμες του τραινου!!
creye Δεκέμβριος 7, 2011 #14 Δεκέμβριος 7, 2011 εριξα και γω τγν ψηφο μου σε 3 φωτογραφιες. μαλλον πρεπει να με δειδαξουν τα παιδακια :wall:
DarkSaga Δεκέμβριος 7, 2011 #18 Δεκέμβριος 7, 2011 πολλες, πολυ καλες! θετικη σκεψη, τελικα η το χεις η δεν το χεις... ξυνη σκεψη, εχει πηξει ο διαγωνισμος σε ξαδερφουληδες γομαρηδες και οχι μονο ωραια κινηση ιασωνα!
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2011 Author #19 Δεκέμβριος 7, 2011 μου εξηγεις την ξυνη σκεψη καλυτερα σε παρακαλω ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.