GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 η ξαδερφουλα μου ειναι προσκοπακι..Οποτε πηγαν με την ομαδα στο πηλιο , εβγαλε καποιες φωτογραφιες και με παρακαλεσε να τις διαλεξω τις καλυτερες της ωστε να τις στειλει στον διαγωνισμο. της επελεξα 5 απο αυτες τις οποιες επιλεχθηκαν ΟΛΕΣ τελικα απο την επιτροπη(4 επαγ.φωτογραφοι - ετσι λεει το αρθρο) αφενος αυτο με ευχαριστησε και εμενα , αφετερου μπραβο στην ξαδερφουλα μου , που ακολουθει την καλλιτεχνικη μου φλεβα οποτε απο τις 13 τελικες οι 5 ειανι της ξαδερφης μου. Δε θα σας πω ποιες ειναι γτ δεν ειμαι απο τα ατομα που ψηφιζω κατι αν δε μαρεσει η δεν μου ταιριαζει Ψηφισα 3 απο της ξαδερφης μου γιατι οντως μου αρεσουν και μια απο αλλο μελος Να το λινκ , ψηφιστε οποιες νομιζετε καλυτερες. Αθήνα Ανιχνευτικά ευχαριστω edit: Οποιος ψηφιζει ας ριξει ενα thnx αν μπορει για να ξερω ποσοι ψηφοι ειναι απο το thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Μπήκα και ψήφισα. "Αναμνήσεις" από το χωρίο μου..βραδιάτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 To ξέρω ότι έκανες αυτή την ιστορία μόνο και μόνο για να μαζέψεις likes Ψήφισα κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir4klis Δεκέμβριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Ψηφισα και γω.:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Μπορεις να ψηφισεις και φωτογραφιες που δεν υπαρχουν..πχ 6 κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 H ξαδερφουλα ειναι αυτη που φωτογραφιζες παλιοτερα σε παραλιες/θεατρα? Μια ψηφο εδωκα..νομιζω κατα 99% ειναι δικη της. (θα την ηθελα τετραγωνο καδρο και με περισσοτερο αερα απο πανω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 7, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 1)η ξαδερφουλα σου και ολα τα παιδακια τραβανε 100φορες καλυτερες φωτογραφιες απο μενα 2)η 5 που ειναι πρωτη σε ψηφους ελπιζω να ειναι της ξαδερφης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 7, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 me too!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 δυστηχως αυτη δεν ειναι δικια της..... αλλα αυτη την ψηφισα και εγω σας ευχαριστω για την συμμετοχη παιδια. προς το τελος θα σας πω ποιες ειναι δικες της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 7, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Done!Πολύ καλές φωτογραφίες γενικά, πόσο μάλλον για την ηλικία τους! Μπράβο :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 7, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 την 5η δεν την ψηφισα!! ειναι παιδακια και το ολο θιμ ειναι πιο "τρομακτικο" να περπαταει καποιος στις γραμμες του τραινου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 7, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Ψήφισα και εγώ . Καλή επιτυχία στα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
creye Δεκέμβριος 7, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 εριξα και γω τγν ψηφο μου σε 3 φωτογραφιες. μαλλον πρεπει να με δειδαξουν τα παιδακια :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNP Δεκέμβριος 7, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 5,9,25 για μένα xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 7, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Vote casted...καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Δεκέμβριος 7, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 7, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 πολλες, πολυ καλες! θετικη σκεψη, τελικα η το χεις η δεν το χεις... ξυνη σκεψη, εχει πηξει ο διαγωνισμος σε ξαδερφουληδες γομαρηδες και οχι μονο ωραια κινηση ιασωνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 μου εξηγεις την ξυνη σκεψη καλυτερα σε παρακαλω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 8, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 2,8,25 ...πολυ ομορφες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.