Jump to content

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

VOUNISIOS

Recommended Posts

Καλησπέρα

εχω ενα προβλημα

το ποντικη του υπολογιστη μου η ο υπολογιστης(δεν ξερω) καποια στιγμη εκει που δουλευω ξαφνικα πχ. αρχιζει μια σελιδα του ιντερνετ να κατεβενει γρηγορα μονη της, η να γραφει (το pc )στη γραμμη διευθυνσεων μονο του παυλες,

αυτα κυριως και ειναι σπαστικο.

τι μπορει να φταιει?? και ποια η λυση?

ευχαριστω εκ των προτερον..

Νομίζω φοράς winxp...και επίσης νομίζω οτι εισαι μέρος του stuxnet ;p

Με άλλα λόγια ,έχεις κολλήσει άσχημη αρρώστια στο pc και αυτά που βλέπεις ειναι παρενέργειες απο τον "πυρετό".

Stuxnet Removal Tool - Malware City Community

αυτό θα στο βγάλει..αν συνεχίσει θα πρότεινα format για σίγουρη εξολόθρευση,εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθάρισμα με Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download και The home of Spybot-S&D!

Μία επισήμανση:Τρέχουμε πάντα μόνο ΕΝΑ αντι-βιριι μετά το βγάζουμε(uninstall) και βάζουμε το επόμενο.

Επίσης κατα τ ο καθάρισμα κλείνουμε το active scanning αν έχουμε antivirus(mcafee,kaspersky,norton)για να αποφύγουμε conflicts και BSOD's.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.