VOUNISIOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 Καλησπέραεχω ενα προβληματο ποντικη του υπολογιστη μου η ο υπολογιστης(δεν ξερω) καποια στιγμη εκει που δουλευω ξαφνικα πχ. αρχιζει μια σελιδα του ιντερνετ να κατεβενει γρηγορα μονη της, η να γραφει (το pc )στη γραμμη διευθυνσεων μονο του παυλες,αυτα κυριως και ειναι σπαστικο.τι μπορει να φταιει?? και ποια η λυση?ευχαριστω εκ των προτερον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Ξεκινα με το οτι το ποντικι δεν ανηκει στην κατηγορια"Σκληροί δίσκοι, Ελεγκτές και Οπτικές συσκευές" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOUNISIOS Δεκέμβριος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 συγνώμη φιλε σβήστε το δεν μπορω να το κάνω μονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 το μετεφερα ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Δεκέμβριος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Νομίζω φοράς winxp...και επίσης νομίζω οτι εισαι μέρος του stuxnet ;pΜε άλλα λόγια ,έχεις κολλήσει άσχημη αρρώστια στο pc και αυτά που βλέπεις ειναι παρενέργειες απο τον "πυρετό".Stuxnet Removal Tool - Malware City Community αυτό θα στο βγάλει..αν συνεχίσει θα πρότεινα format για σίγουρη εξολόθρευση,εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθάρισμα με Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download και The home of Spybot-S&D!Μία επισήμανση:Τρέχουμε πάντα μόνο ΕΝΑ αντι-βιριι μετά το βγάζουμε(uninstall) και βάζουμε το επόμενο.Επίσης κατα τ ο καθάρισμα κλείνουμε το active scanning αν έχουμε antivirus(mcafee,kaspersky,norton)για να αποφύγουμε conflicts και BSOD's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOUNISIOS Δεκέμβριος 6, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 ΟΧΙ winows7 εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.