VOUNISIOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 Καλησπέραεχω ενα προβληματο ποντικη του υπολογιστη μου η ο υπολογιστης(δεν ξερω) καποια στιγμη εκει που δουλευω ξαφνικα πχ. αρχιζει μια σελιδα του ιντερνετ να κατεβενει γρηγορα μονη της, η να γραφει (το pc )στη γραμμη διευθυνσεων μονο του παυλες,αυτα κυριως και ειναι σπαστικο.τι μπορει να φταιει?? και ποια η λυση?ευχαριστω εκ των προτερον..
Nephiλiμ Δεκέμβριος 6, 2011 #2 Δεκέμβριος 6, 2011 Ξεκινα με το οτι το ποντικι δεν ανηκει στην κατηγορια"Σκληροί δίσκοι, Ελεγκτές και Οπτικές συσκευές"
VOUNISIOS Δεκέμβριος 6, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2011 συγνώμη φιλε σβήστε το δεν μπορω να το κάνω μονος
grathk Δεκέμβριος 6, 2011 #5 Δεκέμβριος 6, 2011 Νομίζω φοράς winxp...και επίσης νομίζω οτι εισαι μέρος του stuxnet ;pΜε άλλα λόγια ,έχεις κολλήσει άσχημη αρρώστια στο pc και αυτά που βλέπεις ειναι παρενέργειες απο τον "πυρετό".Stuxnet Removal Tool - Malware City Community αυτό θα στο βγάλει..αν συνεχίσει θα πρότεινα format για σίγουρη εξολόθρευση,εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθάρισμα με Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download και The home of Spybot-S&D!Μία επισήμανση:Τρέχουμε πάντα μόνο ΕΝΑ αντι-βιριι μετά το βγάζουμε(uninstall) και βάζουμε το επόμενο.Επίσης κατα τ ο καθάρισμα κλείνουμε το active scanning αν έχουμε antivirus(mcafee,kaspersky,norton)για να αποφύγουμε conflicts και BSOD's.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.