stavroslam Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2011 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για τηλεοραση 42' . η χρηση της θα ειναι ταινιες μεσο υπολογιστη, λιγο games και PS3.απο λεφτα γυρο στα 600ευρο διαθετω.εχω βρει μια και θελω τις γνωμες σας και προτασεις LG 42LV5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 με 600-650 άνετα αγοράζεις plasma tvLG 50PW450led τηλεόραση αξίζει μέχρι τα 400Ευρώ max, όχι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 με 600-650 άνετα αγοράζεις plasma tvLG 50PW450 led τηλεόραση αξίζει μέχρι τα 400Ευρώ max, όχι παραπάνω. εχω θεμα με τις διαστασεις.δεμ με παιρνει πανω απο 46 με τιποτα.τωρα για πλασμα δεν το σκεφτηκα καθολου.απλα ακουω οτι κανουν αντανακλασεις και δεν εχουν φωτεινοτητα.και θα προτειμουσα και FULL HD για λεντ δεν αξιζουν ακομα ε?εχουν προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 απροσεξία μου, δεν έχει τα τελευταία μοντέλα το site που έδειξες.μέχρι 600 καλή επιλογή είναι:Panasonic TX-P42U30 Plasma TV 42'' - Τηλεοράσεις - plaisio.grτο αμέσως επόμενο σε full hd:Panasonic P42UT30E Plasma 3D TV 42'' + 2 3D Glasses TY-EW3D2ME - Τηλεοράσεις - plaisio.grΣε αρκετά reviews βλέπω led οθόνες να έχουν cross talking ποιο έντονο με σχέση τις plasma (σε 3D mode)φωτεινότητα έχουν όλες, απλα οι LED έχουν πολύ περισσότερο από όσο θα χρησιμοποιήσεις (εδώ με τις απλές lcd και φτάνει το 30%, σε led το πολύ 10% θα χρειαστείς σε εσωτερικό χώρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 απροσεξία μου, δεν έχει τα τελευταία μοντέλα το site που έδειξες.μέχρι 600 καλή επιλογή είναι: Panasonic TX-P42U30 Plasma TV 42'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr το αμέσως επόμενο σε full hd: Panasonic P42UT30E Plasma 3D TV 42'' + 2 3D Glasses TY-EW3D2ME - Τηλεοράσεις - plaisio.gr Σε αρκετά reviews βλέπω led οθόνες να έχουν cross talking ποιο έντονο με σχέση τις plasma (σε 3D mode) φωτεινότητα έχουν όλες, απλα οι LED έχουν πολύ περισσότερο από όσο θα χρησιμοποιήσεις (εδώ με τις απλές lcd και φτάνει το 30%, σε led το πολύ 10% θα χρειαστείς σε εσωτερικό χώρο) οι διαφορες στις δυο αυτες ειναι το 3D και τα γυαλια?εννοω οτι σε ολα τα αλλα ειναι ιδιες?τωρα σχετικα με τις αντανακλασεις θα εχω?δηλαδη θα ειναι σαν καθρεφτης και θα βλεπω την λαμπα?τωρα για το 3D ποσο ρεαλιστικο ειναι?γιατι ωλεπω σε μερικες και δεν εχουν βαθος.αντε το πολυ να βγαινει μισο μετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 ναι μόνο το 3D διαφέρειPanasonic TX-P42U30πρόβλημα με αντανακλάσεις σε plasma δεν έχω δει, μόνο σε led (μερικά μοντέλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 ναι μόνο το 3D διαφέρειPanasonic TX-P42U30πρόβλημα με αντανακλάσεις σε plasma δεν έχω δει, μόνο σε led (μερικά μοντέλα)επισης παρατηρησα οτι σε μια LCD LG 37 που εχω οτι σε ταινιες με συνδεση σε υπολογιστη εχω τρεμοπαιγμα.και επισης οταν ανοιγω το true motion 200hz εχω νερα γυρω γυρω απο τουσ ανθρωπους και σε κανονικη χρηση υπολογιστη τρεμουν τα οικονιδια.ολα αυτα θελω να αποφυγω και για αυτο ρωτω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη.με πλασμα θα ειμαι κομπλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 6, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 είτε lcd/led πάρεις είτε plasma δεν θα έχεις πρόβλημα με τον υπολογιστή. μάλλον κάποια ρύθμιση της κάρτας γραφικών θα είναι. πάντως full hd να πάρεις. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να δεις από κοντά της τηλεοράσεις και να διαλέξεις. κάτω από το χιλιάρικο δύσκολα θα βρεις τηλεόραση led καλύτερη από plasma στα ίδια λεφτά.εγώ θα έκανα υπομονή μέχρι τον μάρτιο που βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα και τα παλιά βγαίνουν σε προσφορά.πέρα από αυτήν Panasonic P42UT30E Plasma 3D TV 42'' + 2 3D Glasses TY-EW3D2ME - Τηλεοράσεις - plaisio.grπου προτάθηκε υπάρχει και η ίδια χωρίς 3d γυαλιά που μπορείς να τα προμηθεφτείς και αργότερα.TV 42" PLASMA TX-P42UT30E 3D FHD PDP PANASONICκαι η πιο φθηνή τιμή γυαλιών (του ενός) αυτή τη στιγμήPanasonic TY EW3D2ME - Αξεσουάρ τηλεοράσεων - 3D glasses | Multiramaστο e-bay τα βρίσκεις και με 60 ευρώ τα 2. οπότε έχεις πολλές επιλογές όταν θα τα χρειαστείς (ή όταν θα έχεις τα φράγκα)και η Panasonic TX-P42U30 δεν είναι ίδια με την P42UT30E σε πολλά και κυρίως στον επεξεργαστή που παρόλο στην δεύτερη δίνει 3d δεν πάει να πει ότι δεν αποδίδει καλύτερα και στα 2d. και πολλά άλλα όπως δίκτυο , usb για ταινίες (μεγάλη υπόθεση για εμένα αν βλέπεις ταινίες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 είτε lcd/led πάρεις είτε plasma δεν θα έχεις πρόβλημα με τον υπολογιστή. μάλλον κάποια ρύθμιση της κάρτας γραφικών θα είναι. πάντως full hd να πάρεις. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να δεις από κοντά της τηλεοράσεις και να διαλέξεις. κάτω από το χιλιάρικο δύσκολα θα βρεις τηλεόραση led καλύτερη από plasma στα ίδια λεφτά.εγώ θα έκανα υπομονή μέχρι τον μάρτιο που βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα και τα παλιά βγαίνουν σε προσφορά.πέρα από αυτήν Panasonic P42UT30E Plasma 3D TV 42'' + 2 3D Glasses TY-EW3D2ME - Τηλεοράσεις - plaisio.grπου προτάθηκε υπάρχει και η ίδια χωρίς 3d γυαλιά που μπορείς να τα προμηθεφτείς και αργότερα.TV 42" PLASMA TX-P42UT30E 3D FHD PDP PANASONICκατι ακουσα οτι η SAMSUNG βγαζει 3D χωρις γυαλια.αξιζει λες η αναμονη?και κατι αλλο.η διαφορα στα μοντελα στο νουμερο παιζει σημασια? οπως 30 30B 30C 30E ?και η Panasonic TX-P42U30 δεν είναι ίδια με την P42UT30E σε πολλά και κυρίως στον επεξεργαστή που παρόλο στην δεύτερη δίνει 3d δεν πάει να πει ότι δεν αποδίδει καλύτερα και στα 2d. και πολλά άλλα όπως δίκτυο , usb για ταινίες (μεγάλη υπόθεση για εμένα αν βλέπεις ταινίες).αρα δεν διαφερουν μονο στο οτι η μια υποστηριζει 3D και η αλλη οχι.υπαρχουν και αλλες διαφορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 6, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 δες τα link.πάντως σε προτείνω να δεις από κοντά γιατί το μάτι του καθενός διαφέρει. μπορεί να δεις μια led και να σε αρέσει περισσότερο.τα νούμερα που λες παραπάνω είναι η αλλαγή των μοντέλων και της σειράς της κάθε εταιρείας.έβγαλε και lg χωρίς γυαλιά αλλά δεν λέει. έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να βλέπουμε καλό 3d είτε με γυαλιά είτε χωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 δες τα link.πάντως σε προτείνω να δεις από κοντά γιατί το μάτι του καθενός διαφέρει. μπορεί να δεις μια led και να σε αρέσει περισσότερο.τα νούμερα που λες παραπάνω είναι η αλλαγή των μοντέλων και της σειράς της κάθε εταιρείας.έβγαλε και lg χωρίς γυαλιά αλλά δεν λέει. έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να βλέπουμε καλό 3d είτε με γυαλιά είτε χωρίς.οποτε κατα την γνωμη σου αξιζει τα 200 ευρω παραπανω που ζηταει?και ας μην χρησημοποιω πολυ το 3D?στα υπολοιπα εχει καλυτερα χαρακτηρηστικα περα απο το 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 6, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 προσεχε λιγο εχω την ιδια lg την 4500 ομως χωρις το ιντερνετ και στο pc εχει ενα ελαφρυυυυυυυυ lag και πρεπει να κανεις και μια πατεντα εκτος του να επιλεξεις παιχνιδι στις ρυθμισεις, να ονομασεις και την hdmi θυρα που εχεις συνδεσει PC! βελτιωνει κι αλλο το lag αλλα παραμενει μια εξομαλυνση στο ποντικι που δε μ αρεσει.βεβαια αυτο ειναι στο hdmi δεν εχω δοκιμασει αλλη θυρα για pc connection και δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει τα games αυτο διοτι εχω μια καρτα των 25 ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 προσεχε λιγο εχω την ιδια lg την 4500 ομως χωρις το ιντερνετ και στο pc εχει ενα ελαφρυυυυυυυυ lag και πρεπει να κανεις και μια πατεντα εκτος του να επιλεξεις παιχνιδι στις ρυθμισεις, να ονομασεις και την hdmi θυρα που εχεις συνδεσει PC! βελτιωνει κι αλλο το lag αλλα παραμενει μια εξομαλυνση στο ποντικι που δε μ αρεσει.βεβαια αυτο ειναι στο hdmi δεν εχω δοκιμασει αλλη θυρα για pc connection και δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει τα games αυτο διοτι εχω μια καρτα των 25 ευρω...τα ιδια ειχα και εχω και εγω στην 37αρα LG οπως και να την συνδεσω ειτε με hdmi ειτε με dvi και με καρτα 300 ευρω.αστα να πανε.για αυτο το ψαχνω μην την πατησω παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 6, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 εγώ έχω plasma samsung 40 " 1024*768 από το 2004 και δεν έχω πρόβλημα. και σε μια lcd 32 πάλι δεν έχω πρόβλημα. δεν ξέρω να απαντήσω κάτι παραπάνω στο θέμα των εισόδων.για την τηλεόραση δεν μπορω να σου πω γιατί δεν τις έχω δει τις συγκεκριμένες οπότε αν χρησιμοποιείς τις εξόδους την παίρνεις αν πάλι εσένα δεν σε ενδιαφέρουν πάρε την απλή. όσο και καλύτερη να είναι αύριο μεθαύριο που θα γίνει η τεχνολογία καλύτερη την αλλάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 εγώ έχω plasma samsung 40 " 1024*768 από το 2004 και δεν έχω πρόβλημα. και σε μια lcd 32 πάλι δεν έχω πρόβλημα. δεν ξέρω να απαντήσω κάτι παραπάνω στο θέμα των εισόδων.για την τηλεόραση δεν μπορω να σου πω γιατί δεν τις έχω δει τις συγκεκριμένες οπότε αν χρησιμοποιείς τις εξόδους την παίρνεις αν πάλι εσένα δεν σε ενδιαφέρουν πάρε την απλή. όσο και καλύτερη να είναι αύριο μεθαύριο που θα γίνει η τεχνολογία καλύτερη την αλλάζεις.Και όσο αφορά την κατάληξη 30b 30c 30e μήπως το b είναι καλύτερη από το 30 μήπως το e είναι καλύτερη από το c και παει λέγοντας;δηλαδή μήπως είναι η αναβάθμιση ας το πούμε του κάθε μοντέλου οπότε να κοιτάξω να πάρω την e?ξέρεις τι παίζει;---I am here: [ame]http://maps.google.com/maps?ll=36.904084,21.695981[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 6, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 δίπλα στο πλαίσιο είσαι βλέπω μήπως να μας πεις αν έχεις κάποια επώνυμη αλυσίδα καταστημάτων για να δούμε τι μπορείς να πάρεις από εκεί? μιας και τα μεταφορικά θα είναι αρκετά. όσο για το ποια τηλεόραση να πάρεις στα λεφτά που δίνεις σου λέω αυτήν TV 42" PLASMA TX-P42UT30E 3D FHD PDP PANASONIC τα γυαλιά τα βρίσκεις όποτε θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Δεκέμβριος 6, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 δίπλα στο πλαίσιο είσαι βλέπω μήπως να μας πεις αν έχεις κάποια επώνυμη αλυσίδα καταστημάτων για να δούμε τι μπορείς να πάρεις από εκεί? μιας και τα μεταφορικά θα είναι αρκετά. όσο για το ποια τηλεόραση να πάρεις στα λεφτά που δίνεις σου λέω αυτήν TV 42" PLASMA TX-P42UT30E 3D FHD PDP PANASONIC τα γυαλιά τα βρίσκεις όποτε θέλεις Όχι καμία σχεση.ειναι σφάλμα του κινητού η τοποθεσια Καλαμάτα είμαι κ δεν έχει πλαισιο.μουλτιραμα έχουμε εδω μόνο κ με το ζόρι να έχει 10 tv μεσα.οποτε δεν μπορώ να τις δώ ζωντανά για να συγκρινω --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.904233,21.696238 Τελικά ξέρει κανείς να μου πει αν ειναι και υπάρχουν διάφορες όσο αφορά τα γράμματα b c e ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.