sonik_5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2011 Συμφορουμίτες καλησπέρα σας. Ψάχνω να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχω με το δίκτυο στο σπίτι μου. Ας τα πάρουμε ένα ένα. Έχω σύνδεση ιντερνετ 24αρα με router το thomson TG 585 v7. Τον σταθερό υπολογιστή τον έχω συνδεδεμένο με καλώδιο στο ρουτερ, αλλά έχει και κάρτα ασύρματου δικτύου (μία της usr). Έχω και ένα media player το asus o!play air, που συνδέεται και ασύρματα στο ρουτερ για ραδιο μέσω ιντερνετ και κάποιες άλλες εφαρμογές, αλλά υποτίθεται ότι συνδέεται και στο pc με wi-fi πάντα για media streaming. Και τώρα τελευταία πήρα και ένα smartphone. Τερμα καλωδιωμένος.Το πρόβλημα τώρα. Το pc συνδέεται κανονικά στο ιντερνετ. Όμως αν το pc είναι αναμμένο τότε καμία ασύρματη συσκευή δεν συνδέεται ενώ αν είναι σβηστό συνδέονται όλες. Επίσης ίσως και να είναι άσχετο αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω ασύρματο δίκτυο το media player με το pc. Τι τρέχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Δεκέμβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Δοκίμασε τα χωρίς το καλώδιο στο pc και κοίτα όταν έχεις το καλωδιο επάνω η κάρτα wifi να είναι απενεργοποιημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonik_5 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά λόγω δουλειάς έλειπα. Την κάρτα wifi του PC την έχω απενεργοποιημένη μονίμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.