anhelito Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2004 Διάβασα κάπου ότι με το L5 mod μπορεί(με λίγη τυχη φαντάζομαι....) να ξεκλειδώθεί ένας athlon. Που θα βρώ λεπτομέρεις για το πώς γίνεται αυτό το μοδ? Αν γίνεται στα ελληνικά ακόμα καλύτερα. Επίσης γίνεται με συρματάκια στο socket όπως το L12? Ποιοί άλλοι τρόποι υπαρχουν για να ξεκλειδωθεί ένας athlon?
kostas578 Ιούνιος 26, 2004 #2 Ιούνιος 26, 2004 Welcome anhelito !Διαβασε εδω μερικες πληροφοριες click
enduracell Ιούνιος 27, 2004 #4 Ιούνιος 27, 2004 Καλώς ήρθες στο the Lab anhelito:flower:Aπλά να προσθέσω ότι τις συγκεκριμένες γέφυρες μπορείς να τις ενώσεις με το μολύβι (όπως γινόταν παλιά με τους Palomino) δε χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να χρησιμοποιήσεις αγώγιμες πάστες (που είναι και ακριβές). Να θυμάσαι ότι για Mobile είναι η 2 και για MP (δε νομίζω να σου χρειάζεται) η 3 στο link Που έδωσε ο fantacid. Για να δουλέψει το συγκεκριμένο mod ώστε να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις multi πρέπει να έχεις μητρική με VIA ή SiS chipset, ενώ θα πρέπει να κάνεις την αλλαγή μέσα από τα Win (μόνο μια mobo της Asrock υποστηρίζει αλλαγή από BIOS)
anhelito Ιούνιος 27, 2004 Author #5 Ιούνιος 27, 2004 Καλωσήρθα στην παρέα σας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς δεν έχω μητρική με via. Έχω την ΑΝ7(με το τελευταίο bios σου enduracell-πολύ πρώτο). ’ρα δεν έχω ελπίδες,έτσι? Αλλά δεν χάνω κ τίποτα. Οπότε για mobile θα γεφύρώσω τις No2 τελίτσες. Ας το δοκιμάσω....
enduracell Ιούνιος 27, 2004 #6 Ιούνιος 27, 2004 Δοκίμασε το μόνο για την εμπειρία. Αν πετύχει θα πρέπει να σου βγάλει CPU has changed και μετά μέσα στο BIOS αν βάλεις optimized default να σου βγάλει string Μοbile Athlon XP κλπ. Αυτό σημαίνει ότι το mod πέτυχε. βάλε σωστά το Vcore κλπ και μέσα από τα Win άλλαξε το multi, με ένα Prog που δίνει αυτή την δυνατότητα (έχω χρησιμοποιήσει το Central Brain Indedifier σε notebook και δουλεύει) βέβαια σε σ ένα κατά 99,9% θα φριζάρει... Το ΒΙΟS δεν είναι μόνο από δουλεία δική μου, χαίρομε που δουλεύεις καλά με αυτό
anhelito Ιούνιος 27, 2004 Author #7 Ιούνιος 27, 2004 Τελικά δεν δούλεψε αυτό το mod :( :( :( :( :( :( :( :( Ένωσα με ένα μηχανικό μολύβι επίμονα τις 2 χρυσές τελίτσες αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Πάντως ήταν μια ευκαιρία να βάλω ξανά λίγη as5 Συνέχισε την καλή δουλειά στο bios.:worship: :worship: :worship: :worship: Αν μπορώ να βοηθήσω κ εγώ με την ΑΝ7 εδώ είμαι.
enduracell Ιούνιος 27, 2004 #8 Ιούνιος 27, 2004 Ευχαριστούμε, :flower: προς το παρών δε βλέπω να τσουλάει το θέμα, φαίνεται πως πρέπει να βρεθούν και άλλα κομμάτια στο κώδικα για να πάει καλύτερα. Προσωπικά περιμένω να βγάλει η Abit καινούργιο BIOS ώστε να ξαναρχίσω τις δοκιμές...
anhelito Ιούνιος 27, 2004 Author #9 Ιούνιος 27, 2004 Καταλαβα. Μακάρι να βγάλει γρήγορα bios. Αλλά κ να αργήσει κ αυτό καλύτερο είναι....θα πέσουν οι θερμοκρασίες κ θα ανέβουν τα mhz Με 30C θερμοκρασία δωματίου δεν μπορείς να κάνεις πολλά!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.