Jump to content

Προβλημα με συνδεση μονιτορ με ψηφιακο δεκτη

konvon

Recommended Posts

Καταρχην χαιρετιζω το φορουμ ως νεο μελος.

Εχω ενα παραπεταμενο μονιτορ SAMSUNG SYNCMASTER 2032BW (http://www.e-shop.gr...l?id=PER.168193)και ειπα να το χρησιμοποιησω ως TV αγοραζοντας εναν επιγειο ψηφιακο δεκτη και συγκεκριμενα τον F&U DTR2205HD PVR (http://www.kotsovolo...1&cmicc=skroutz).Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω εικονα συνδεοντας το απο το hdmi του δεκτη στην dvi-d του μονιτορ.(Εχω χρησιμοποιησει και καλωδιο hdmi-dvi/d αλλα και hdmi συνδεοντας το με ανταπτορα dvi/d στο μονιτορ.)

Επιλεγοντας το source της οθονης σε digital ..μαυριλα!

Εχει καποιος να προτεινει καποια βοηθεια;;Προφανως ειναι καποια ρυθμιση αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα..

δεν θες ψηφιακό δεκτη αλλα tv box

Γιατί δεν είναι εφικτό? Δες για παράδειγμα εδώ. Επειδή το έχω κι εγώ κάποια στιγμή στα υπ' όψιν, με ενδιαφέρει το ζήτημα.

Καπου ειχα διαβασει οτι ισως πααιζει προβλημα με την αναλυση. Συνδεσε τον σε τηλεοραση με σκαρτ, αλλαξε απο τις ρυθμισεις την αναλυση σε αυτη που εχει η οθονη σου κ μετα ξαναβαλτον σε αυτην. Δεν βρισκω λογο να μην παιξει...λογικα ειναι σαν να συνδεεις ενα dvd...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Καπου ειχα διαβασει οτι ισως πααιζει προβλημα με την αναλυση. Συνδεσε τον σε τηλεοραση με σκαρτ, αλλαξε απο τις ρυθμισεις την αναλυση σε αυτη που εχει η οθονη σου κ μετα ξαναβαλτον σε αυτην. Δεν βρισκω λογο να μην παιξει...λογικα ειναι σαν να συνδεεις ενα dvd...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

To εχω κανει.Αφου η αναλυση του μονιτορ ειναι 1680x1050 εχω ρυθμισει τον δεκτη στα 720p.Αλλα και παλι μαυριλα.Παιζει να επιρεαζουν τα 60 hz της οθονης;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.