Jump to content

2x(3x4GB) 24GB DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz 9-9-9-24 1.5V

zpaf

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Βρε παιδια 24 gb ram

δεν ειναι υπερβολικα?? δεν λεω μπορει να τις βρηκες ευκαιρια αλλα εχεις καταφερει να fullareis ποτε τα 12 και πηρες τα 24??

Με την εννοια μηπως ειναι ασκοπα χρηματα??

Δεν κανω κρητικη σε καμια περιπτωση απλα μηπως θα ηταν καλυτερα να τα ξοδευες τα χρηματα εξω με φιλους η με κοπελα :p

Φιλικα παντα dude :)

Δεν κανω κρητικη σε καμια περιπτωση απλα μηπως θα ηταν καλυτερα να τα ξοδευες τα χρηματα εξω με φιλους η με κοπελα :p

Με την μονη διαφορα, οτι καποτε η διασκεδαση τελειωνει και μετα πας για υπνο.Τα λεφτα γινονται καπνος, ενω η μνημες θα σου μεινουν.Εφ'οσον εχεις να τα δωσεις παντα.

Με την μονη διαφορα, οτι καποτε η διασκεδαση τελειωνει και μετα πας για υπνο.Τα λεφτα γινονται καπνος, ενω η μνημες θα σου μεινουν.Εφ'οσον εχεις να τα δωσεις παντα.

Ναι αλλα τουλαχιστον περνας καλα, η μπορεις και σε ρουχα να τα δωσεις δεν εχει σημασια

Απλα επειδη δεν θα χρειαστουν ποτε κατα πασα πιθανοτητα τα 24 γιγα για αυτο το λεω

Βρε παιδια 24 gb ram

δεν ειναι υπερβολικα?? δεν λεω μπορει να τις βρηκες ευκαιρια αλλα εχεις καταφερει να fullareis ποτε τα 12 και πηρες τα 24??

Με την εννοια μηπως ειναι ασκοπα χρηματα??

Βασικα εψαχνα να παω απο τα 6GB που ημουν πριν στα 12GB αλλα δυστυχως δεν βρηκα τις ιδιες μνημες σαν αυτες που ειχα πριν.

Το αν ειναι ασκοπα ή οχι εχει να κανει και με τι ασχολεισαι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VPjChijHlWY&feature=player_embedded]PC Performance (24gb RAM ) USED - YouTube[/ame]

Αν σου πω βεβαια οτι ειδα διαφορα στο BF3 δεν θα με πιστεψεις οποτε δεν στο λεω. :D

Την πιθανότητα κάποιος να έχει την οικονομική δυνατότητα να τα συνδυάζει όλα δεν την σκέφτεσαι? Δεν ξέρω πόσα έδωσε αλλά με 100€ που έχουν αλλού τα 12GB δεν κάνεις και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Κάποια στιγμή θα γίνουν προσιτά τα 8 Gb sticks, οπότε π[ιστεύω πως θα είναι καλύτερη αγορά.

Για το x58 δεν εχει και πολυ σημασια μιας και τα 24gb ειναι το οριο του.

On topic.

Το κοστος των δυο κιτ ηρθε στα 150 ευρω.

Το qpi/vtt μιας και η ποσοτητα της μνημης ειναι μεγαλη για τον imc του 970 χρειαστηκε να ανεβει στα 1.323v για να σταθεροποιηθει το συστημα.

Δεν ανεφερα τυχαια το BF3 και την διαφορα που ειδα ingame.

Μετα απο μια ωρα τηλεφωνικης επικοινωνιας με τον guru των γραφικων [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] για την διαφορα που βλεπω στο παιχνιδι μαλλον καταληξαμε εδω Texture Pop-in (video game concept)

Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα για το συγκεκριμενο φαινομενο καλοδεχουμενος.

Κοιταζω και καποια tweaks οπως αυτο εδω Guide * Windows 7 Ultimate Tweaks & Utilities * για την αξιοποιηση της παραπανω μνημης.

Η σκέψη σου είναι σωστή. Σήμερα μπορεί να μη χρειάζεται τόση ραμ αλλά αν σκεφτώ πως το 2008 έδωσα 300 ευρώ για 6gb τότε πολύ καλά έκανες. Και ακολούθησα κι εγώ το παράδειγμα σου!! Απλά πήρα 3χ(2χ4GB) απο την kingston που είναι Low profile για να χωρούν κάτω απο την NH-D14. Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία τόσο φθηνή που είναι η ραμ.

Δεν ανεφερα τυχαια το BF3 και την διαφορα που ειδα ingame.

Μετα απο μια ωρα τηλεφωνικης επικοινωνιας με τον guru των γραφικων [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] για την διαφορα που βλεπω στο παιχνιδι μαλλον καταληξαμε εδω Texture Pop-in (video game concept)

Ψαχνοντας λιγο παραπανω να δω τι ηταν αυτο που αλλαξε την οπτικη του παιχνιδου μετα την αναβαθμιση της μνημης βρηκα αυτο εδω.

Mesh & Terrain Quality

"What you can't see in a static screenshot comparison is that at lower levels of this setting, a form of geometry 'pop-in' becomes quite noticeable. That is, as you move around, you will be able to see the terrain noticeably change shape in front of you."

Guides: Battlefield 3 Tweak Guide - GeForce

....εγω με 110 ευρω πηρα 16gb Kingston Kyperx 4x4gb CL9 1600mhz και γέμισα τα slotακια μου :)

Και καλα εκανες αν και θα μπορουσες να γεμισεις τα slotακια σου και ετσι Corsair Vengeance 32GB Quad 1866 C10 - Μνήμες - plaisio.gr :hehe:

Τα ίδια και εγώ, είδα χαμηλές τιμές και τσίμπισα άλλα 6gb (σύνολο 12gb). Ούτως ή άλλως το χ58 έχει μέλλον μπροστά του!

Θελει προσχη με τα κιτακια γιατι ειναι οπου σε πιασουν.

Κοιτα εδω Corsair Vengeance 6GB DDR3-1600 Kit - Μνήμες - plaisio.gr πουλανε 6gb 100ευρω και πριν δυο μερες ειχανε τις ιδιες στα 12gb 75ευρω.

Μόλις σήμερα τις κούμπωσα κι εγώ. Αυτό που μου έκανε αμέσως εντύπωση είναι ότι με 6γβ έβλεπα να χρησιμοποιούν τα win 7 μέχρι 2γβ σε νορμαλ χρήση (internet, μουσική κτλ). Τώρα χρησιμοπούν 6γβ!!!

Δημιούργησα και ένα ram drive και έτρεξα ένα crystal mark για να δω τι ψάρια πιάνει. Έμεινα χαζός.

post-3087-1416075664,4111_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.