cyberdyne Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2011 Θα ήθελα βοήθεια στο εξής: Έχω τρία βίντεο κλίπ, που αφορούν την ίδια σκηνή, τραβηγμένα από τρείς διαφορετικές γωνίες (τρικάμερο). Θέλω να δημιουργήσω ένα τελικό βίντεο που θα ενσωματώσει και τα τρία μαζί να παίζουν ταυτόχρονα. Ήδη δουλεύω το adobe premiere cs5.5 και προσπαθώ να εντοπίσω αν έχει αυτή την δυνατότητα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!! Η μορφή που θέλω στο playback θέλω να είναι αυτή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Το Sony Vegas που δουλέυω εγώ πάντως μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3gS678QZIrI]Sony Vegas Tutorial - How to Show Multiple Videos on One Screen At The Same Time - YouTube[/ame]Είμαι σίγουρος οτι το ίδιο εύκολα θα γίνεται και στο premiere, ψάξε μία στο youtube θα βρείς πολλά tuts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Το βρήκα τελικά! Ήταν μπροστά στα μάτια μου! Thnx mate! :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.