djtaz13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2011 Καλησπερα! Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον ηχο αλλα μονο σε παιχνιδια. Ακουγεται απο το βαθος και δεν ειναι καθαρος. Εχω τσεκαρει τους drivers και εχω τους τελευταιους. Ισως εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις και να επηρεαζει (δεν εχω βαλει εφε ηχου). Εχω τα ηχεια CREATIVE 5.1 INSPIRE T6100 και τρεχω WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT SP1.Μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Κάνε μου τη χάρη να δοκιμάσεις τα ηχεία σου σε άλλο υπολογιστή, ενδεχομένως να χουν καεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Δεκέμβριος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Αν ισχυει αυτο δεν θα επρεπε να εχω προβλημα και με την μουσικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Δεκέμβριος 5, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Βρηκα ενα manual κατα λαθος και φαινεται να ειναι κομπλε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 ναι αμα πειράξεις τα εφέ της κάρτας ήχου ακούγονται περίεργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Δεκέμβριος 5, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Δεν τα ειχα πειραξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 ναι εχεις δίκιο ,δεν είδα το "μονο" μια χαρα εισαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.