Jump to content

TV 32'' ??? ΒΟΗΘΕΙΑ

samaritis

Recommended Posts

Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 32'' για PC με χρήση προβολή ταινιών,παιχνίδια και internet.Βάζω ταβάνι μέχρι 600euro αλλά όσο πιο οικονομικά βγει τόσο το καλύτερο.

Έχω δει προς το παρόν αυτή

Philips 32PFL5606H .

Πείτε μου γνώμες.

Πριν πολύ πολύ καιρό :p που κοίταγα για TV είχα διαβάσει το εξής σχόλιο για τις Philips. "Μάπα τηλεοράσεις οι φτηνές, κορυφαίες τηλεοράσεις οι ακριβές".

Αυτό που θα πρέπει να σιγουρευτείς 200% είναι ότι η τηλεόραση που θα πάρεις θα έχει τουλάχιστον μια HDMI/επιλογή ώστε να μην "βελτιστοποιεί" αλλά να αφήνει αναλλοίωτο το σήμα που δέχεται από εξωτερική πηγή, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις ξεκούραστα ως PC monitor.

Δεν κολλάω στη Phillips,αν έχεις κατι να προτείνεις ευπρόσδεκτο,απλά μου φάνηκε καλη ως προς τη τιμή και χαρακτηριστικά της.Βέβαια στα 600euro το σκέφτομαι αλλά μονο για τις 3d που έχουν βγει και είναι όλων των εταιριών περίπου στην ίδια τιμη.

Έχει μια Samsung LED 5800 κάτι μοντέλο το mediamarkt στα 399€. Νομίζω ότι θα άξιζε να ψάξεις το μοντέλο αυτό σε σύγκριση και με τα άλλα 5ΧΧΧ που κυκλοφορούν κοντά στα 400€. Να πω ότι η Samsung Β530 που έχω μετά από 2 χρόνια χρήσης και 1 μήνα (αν είναι να είσαι άτυχος, ε είσαι άτυχος) χάλασε αλλά ως monitor PC με άφησε πλήρως ικανοποιημένο.

Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί πρέπει να αποφασίσω...Ποιο θεωρείτε το καλύτερο μοντέλο στις 32''???

Μακρια απο philips....

Δες samsung ue32d6530 ενω αν δεν σε ενδιαφερει το browsing στο internet μεσω της τηλεορασης παρε μια οποιαδηποτε της σειρας 6000.Πχ ue32d6000.

• 4 weeks later...

Αποψη μου μακρια από sony και phillips. Σε τηλεορασεις εως και 500 ευρω η αποδοση τους δεν είναι και ότι καλυτερο... Η καλυτερη επιλογη είναι lg οπου δινει εγγυηση αμεσης αντικαταστασης από τον χωρο σου σε περιπτωση που εχεις εστω και ένα καμμενο pixel

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.