djtaz13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 Καλησπερα! Ενας φιλος εχει το παρακατω pc και οταν τρεχει καποιο παιχνιδι, τοτε η καρτα γραφικων κανει υπερβολικο θορυβο (κι εγω που το ακουσα μου φανηκε υπερβολικος σε σχεση με το δικο μου παλιοτερο pc παιζοντας το ιδιο παιχνιδι). Το πηγε στο πλαισιο και του ειπαν οτι ειναι λογικο να κανει τοσο θορυβο γιατι καθε καρτα γραφικων κανει διαφορετικο. Παιζει να υπαρχει θεμα με την καρτα η με κατι αλλο?Λειτουργικο :MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1Επεξεργαστης :Intel Core i7 920 @ 2.67GHz Bloomfield 45nm TechnologyRAM :6.0GB Triple-Channel DDR3 @ 534MHz (8-8-8-20)Μητρικη :ASUSTeK Computer INC. P6T SE (LGA1366)Καρτα Γραφικων :M227WD @ 1920x1080 NVIDIA GeForce GTX 480
venom7 Δεκέμβριος 4, 2011 #2 Δεκέμβριος 4, 2011 όχι,είνια γενικά θορυβόδης κάρτα.Ειδικά όταν ζεσταίνεται αρκετά και ανεβαίνουν οι στροφές στο τέρμα.Don't worry about it!Αλλά για πες μία θερμοκρασίες που έχεις σε idle αλλά και load!
djtaz13 Δεκέμβριος 4, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2011 όχι,είνια γενικά θορυβόδης κάρτα.Ειδικά όταν ζεσταίνεται αρκετά και ανεβαίνουν οι στροφές στο τέρμα.Don't worry about it!Αλλά για πες μία θερμοκρασίες που έχεις σε idle αλλά και load!Δυστυχως δεν τις ξερω τις θερμοκρασιες...
djtaz13 Δεκέμβριος 4, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 4, 2011 Κατέβασε το gpu-z και δες από εκεί.ΟΚ. Μολις μου τις πει τις ποσταρω εδω.
patirgerasimos Δεκέμβριος 4, 2011 #6 Δεκέμβριος 4, 2011 αν θέλει μπορεί να κατεβάσει το evga precision EVGA | Software | EVGA Precision όπου μπορεί να φτιάξει ένα προφίλ για την χρήση του ανεμιστήρα. Και όταν είναι idle ή τρέχει ένα video youtube να μην ανεβάζει τόσο πολύ στροφές..Στα παιχνίδια άστην να δροσίζεται..Επίσης αν γουστάρετε μπορείτε να αλλάξετε πάστα στην ψύκτρα αν δεν είναι αυτοκολλητη και να βάλετε καμία με άργυρο (θαρρώ?) που είναι ότι πρέπει για καρτες γραφικών
djtaz13 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #7 Δεκέμβριος 7, 2011 αν θέλει μπορεί να κατεβάσει το evga precision EVGA | Software | EVGA Precision όπου μπορεί να φτιάξει ένα προφίλ για την χρήση του ανεμιστήρα. Και όταν είναι idle ή τρέχει ένα video youtube να μην ανεβάζει τόσο πολύ στροφές..Στα παιχνίδια άστην να δροσίζεται..Επίσης αν γουστάρετε μπορείτε να αλλάξετε πάστα στην ψύκτρα αν δεν είναι αυτοκολλητη και να βάλετε καμία με άργυρο (θαρρώ?) που είναι ότι πρέπει για καρτες γραφικώνΠως δουλευει αυτο?
Herc Δεκέμβριος 13, 2011 #9 Δεκέμβριος 13, 2011 Πεστου να βαλει μια accelero να βρει την υγεια του, αλλα και να μην ψηνει την καρτα.
djtaz13 Δεκέμβριος 13, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 13, 2011 Πεστου να βαλει μια accelero να βρει την υγεια του, αλλα και να μην ψηνει την καρτα.Ποσο κοστιζει?
Herc Δεκέμβριος 13, 2011 #11 Δεκέμβριος 13, 2011 COOLER :: VGA Cooler Arctic Accelero Twin Turbo II Black/White - Visionstudio.gr
djtaz13 Δεκέμβριος 13, 2011 Author #12 Δεκέμβριος 13, 2011 COOLER :: VGA Cooler Arctic Accelero Twin Turbo II Black/White - Visionstudio.grΜια καλη λυση... Ευχαριστω φιλε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.