goku_dbz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 Εχω βρει και τους 2 αυτους δισκους απο εναν πωλητη στο ebay! 1. Samsung 470 128GB2. OCZ Agility 3 120GBΚαι οι 2 στην ιδια τιμη, κουτατοι και με αποδειξη! (Αυγουστος ο σαμμυ και Οκτωβριος ο ΟΣΖ)Οποιος αγοραστει θα μπει στο macbook white μου σε sata 2!Εχω μεχρι αυριο βραδυ να αποφασισω και δεν ξερω ποιον απο τους 2....Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Δεκέμβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Δεκέμβριος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 βασικα, κι εγω προς sammy κλινω αλλα επειδη σκεφτομαι οτι μπορει να παιξει το ενδεχομενο μελλοντικα να γινει καμια αλλαγη και να μπει ο ssd σε κανα desktop μηχανηματακι, καλο θα ηταν να ειχα εναν με sata 3! κατα τα αλλα, επειδη και ο τωρινος μου δισκος ειναι ενας sammy slc, κι επειδη αυτα τα 2 χρονια που τον εχω δεν μου εκανε ποτε προβλημα και παιζει το ιδιο οπως και οταν τον πρωτοεβαλα.....εχει ενα πλεονεκτημα γενικα η samsung! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Και ο OCZ με το καινουριο firmware δεν θα εχει κανενα προβλημα. Και οπως λες μπορεις να τον βαλεις και στο επομενο συστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Δεκέμβριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 ocz agility 3 Προτεινεται και απο τομς hardware.Οποτε +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.