goku_dbz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 Εχω βρει και τους 2 αυτους δισκους απο εναν πωλητη στο ebay! 1. Samsung 470 128GB2. OCZ Agility 3 120GBΚαι οι 2 στην ιδια τιμη, κουτατοι και με αποδειξη! (Αυγουστος ο σαμμυ και Οκτωβριος ο ΟΣΖ)Οποιος αγοραστει θα μπει στο macbook white μου σε sata 2!Εχω μεχρι αυριο βραδυ να αποφασισω και δεν ξερω ποιον απο τους 2....Τι λετε?
goku_dbz Δεκέμβριος 4, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2011 βασικα, κι εγω προς sammy κλινω αλλα επειδη σκεφτομαι οτι μπορει να παιξει το ενδεχομενο μελλοντικα να γινει καμια αλλαγη και να μπει ο ssd σε κανα desktop μηχανηματακι, καλο θα ηταν να ειχα εναν με sata 3! κατα τα αλλα, επειδη και ο τωρινος μου δισκος ειναι ενας sammy slc, κι επειδη αυτα τα 2 χρονια που τον εχω δεν μου εκανε ποτε προβλημα και παιζει το ιδιο οπως και οταν τον πρωτοεβαλα.....εχει ενα πλεονεκτημα γενικα η samsung!
The One Δεκέμβριος 4, 2011 #4 Δεκέμβριος 4, 2011 Και ο OCZ με το καινουριο firmware δεν θα εχει κανενα προβλημα. Και οπως λες μπορεις να τον βαλεις και στο επομενο συστημα σου.
h4ckerman Δεκέμβριος 4, 2011 #5 Δεκέμβριος 4, 2011 ocz agility 3 Προτεινεται και απο τομς hardware.Οποτε +1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.